GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

ZOI84
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la ZOI84 » 16 jun 2012, 10:32

M4kaveli je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Neka polako simpatizeri Hrvatske ..
To najviše ne volim kod vas vec se vidite u drugom krugu a igrate protiv svjetskih , europskih prvaka .
Realno trebali bi vas poderati ..
Al ipak mislim da mozete do dobrog rezultata i prolaska u drugi krug , imate moju podrsku.
Ali polako ta euforija velika koja se stvori , i pricanje prica bez smisla ..
Moglo bi se to na kraju obiti o glavu , svi znamo ko je i šta je Španija ;)

Sretno ..

Ja uopste nisam simpatizer Hrvatske al govorim realno.
.. pa zamisli nas na ovom EURU sa : Jahicem, Lulicem, Medunjaninom i Ibisevicem :D :lol: :mrgreen:
Vjerovatno bi gol razlika bila -9
Jesi li ti normalan, pa Ibiševic ništa nije slabijiod Mandukica, pa ima više golova od njega u BL, a i u rep. imaju slican ucinak, pa Lulic, je jedan od naših boljih, a i u Italiji rastura. Nema sada potrebe omaložavati naše

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2012, 10:58

Mandžo je solidan igrač, ovdje ga je krenulo, zabio je par sretnih golova, ali ne treba ga gledati samo kroz golove. Primio je mnogo udaraca, ostavlja srce na terenu, posebno me zadivio kada je nakon postignutih golova trčao prema svojoj klupi i tamo proslavljao golove. Tačno se vidjelo kako dišu jedan za drugog i to je najveći Slavenov uspjeh.

Gledao sam izjavu Modrića, malo je hrabra, ali ima puno pravo na nju.

Teško će se Hrvatska nositi sa Španijom. Ćorluka i Schildenfeld će biti na mukama, a Srna, Strinić i Vukojević će im morati puno pomagati, čak mislim da će morati biti puno defanzivniji. Iniesta i Silva igraju u životnoj formi, veoma teško ih je zaustaviti. Mislim da će Del Bosque opet krenuti sa Torresom, tako da će Španci dobiti na dubini, a šansu Hrvatske vidim u prekidima, jer mi se čini da su malo jači u tom segmentu, posebno Mandžukić.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2012, 11:20

slika

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jun 2012, 11:24

Harrison je napisao/la:Slusam danas izjavu Modrica i oplakah, kaze lik ovako: "Ne vidim kako nas Spanije moze pobijediti" :lol: :lol:
Samo ovakve izjave i prihvacam.

Nek pukne 5:0 ako treba, ali ako igrac(i) sami nemaju vjere u sebe i svoje mogucnosti i samopouzdanja, cemu ce onda igrati uopce?

Bespredmetna prica, apsolutno podrzavam Modrica. Izadji na teren, pogini, pokazi da imas se s cime suprostaviti i da nisi bezveze toliko dugo medju najboljim europskim reprezentacijama, a ako ne budes bolji na kraju, ako izgubis, makar si dao sve od sebe i pobijedio te bolji protivnik, a od osudjivanja samog sebe unaprijed i straha od protivnika nema nista. Nema te selekcije na svijetu koju Hrvatska ne moze dobiti u jednoj pravoj utakmici, to se odnosi i na Spanjolsku.
...Život za Široki...

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 16 jun 2012, 11:33

Pa sta bi trebali govorit? Po vama ne bi trebali uopce izlazit na teren, nek upisu odmah 3 boda Spanjolcima.
Svatko ima pravo nadati se dobrom rezultatu, a borbom i zalaganjem se moze i do rezultata protiv najboljih..

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 16 jun 2012, 11:38

Svi hrvatski igrači osim Perišića igraju u prvih 11 u svojim klubovima, no i Perišić je prva zamjena, i dosta često počinje u prvih 11, i zbog toga je i skupio u Borussiji Dortmund ove sezone 39 utakmica, uz 9 golova i 6 asistencija, osim toga, on je 89' godište.

Mandža je prvi strijelac i prvi asistent Wolfsburga, Rakitić je važna karika u Sevilli, Modrić alfa i omega Tottenhama, Srna kapetan Šahtara, Jelavić jedno od najvećih iznenađenja premiershipa, 11 golova u polusezoni.

To su sve klasni igrači i igrači koji u reprezentaciji ostavljaju srce na terenu, što čini odličan kolektiv, zato niti Turska, niti Irska niti Italija nisu slučajnost, i na tome se temelji optimizam i protiv Španjolske.

I na to se ima apsolutno pravo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2012, 11:45

Kralj_Tvrtko je napisao/la:Mandža je prvi strijelac i prvi asistent Wolfsburga, Rakitić je važna karika u Sevilli, Modrić alfa i omega Tottenhama, Srna kapetan Šahtara, Jelavić jedno od najvećih iznenađenja premiershipa, 11 golova u polusezoni.
Nemoj ti mene pogrešno shvatiti. Sve su to prosječni klubovi, nema tu svjetske klase osim Luke.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jun 2012, 11:46

Nema to veze, reprezentacija i nacionalni naboj je jedno, a procjene tko je svjetska klasa, a tko ne, je nesto posve drugo.
...Život za Široki...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2012, 11:48

Ja sam mislio da je kvalitet ipak bitan. Imaju i Irci nacionalni naboj, možda veći nego Hrvati, ali kad je teško, kvalitet je ipak najbitniji faktor.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jun 2012, 11:48

Harrison je napisao/la:Slusam danas izjavu Modrica i oplakah, kaze lik ovako: "Ne vidim kako nas Spanije moze pobijediti" :lol: :lol:

Nisam znao da je Modrić u stanju izvaliti ovoliku glupost. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jun 2012, 11:50

Virtu4l je napisao/la:Ja sam mislio da je kvalitet ipak bitan. Imaju i Irci nacionalni naboj, možda veći nego Hrvati, ali kad je teško, kvalitet je ipak najbitniji faktor.
Razlika je u tome sto je kvalitet kod Hrvatske apsolutno neosporan, za razliku od Irske.
Pridodaj tome nacionalni zanos i naboj koji ta reprezentacija ima = jedna od najopasnijih europskih selekcija.
...Život za Široki...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2012, 11:52

ŠB_Fidelis je napisao/la: Razlika je u tome sto je kvalitet kod Hrvatske apsolutno neosporan, za razliku od Irske.
Pridodaj tome nacionalni zanos i naboj koji ta reprezentacija ima = jedna od najopasnijih europskih selekcija.
Sigurno da spada u sami vrh drugog doma evropskog fudbala.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jun 2012, 11:52

Ne vidim kako nas Španija može pobijediti - Luka Modrić
slika
Vidiš li sad? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 16 jun 2012, 11:54

Virtu4l je napisao/la:
Kralj_Tvrtko je napisao/la:Mandža je prvi strijelac i prvi asistent Wolfsburga, Rakitić je važna karika u Sevilli, Modrić alfa i omega Tottenhama, Srna kapetan Šahtara, Jelavić jedno od najvećih iznenađenja premiershipa, 11 golova u polusezoni.
Nemoj ti mene pogrešno shvatiti. Sve su to prosječni klubovi, nema tu svjetske klase osim Luke.
Nema veze, i s ovim Hrvatska spada u gornji rang kvalitete što se tiče reprezentacija na euru (top 8). I ne pošteno je reć za Srnu da nije svjetska klasa samo što igra u Šahtaru, taj Šahtar spada u top 15 najboljih klubova u europi, što redovno i dokazuju u europskim natjecanjima, a Srna tamo ima status božanstva. Jelavić je ako ćemo gledat njegovu sezonu prilagodbe pokazao više od Torresa u premiershipu.

Svakako je nezahvalno se uspoređivat s Španjolskom koja je jedna od najboljih reprezentacija u povjesti nogometa, no poanta ovoga svega je da nitko nije nepobjediv, i da i Hrvatska ima svog konja za trku.
Hrvatska je tehnički izuzetno jaka, i s dobrim pristupom u utakmici, i taktičkim i svakim drugim, Hrvatska ima šanse protiv Španjolske i realno pravo na optimizam.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 jun 2012, 11:55

Je li ima netko čitav članak toga što je Luka rekao, nešto mi ne liči na njega ovakvo nešto izjavljivat, i to protiv Španjolaca.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2012, 11:57

Toxicity je napisao/la:Je li ima netko čitav članak toga što je Luka rekao, nešto mi ne liči na njega ovako nešto izjavljivat, i to protiv Španjolaca.
Nema ovdje članka. Ovo je izjavio za HRT, ja gledao 'svojim očima'. Opet ponavljam, ima potpuno pravo da to izjavi.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jun 2012, 11:57

Virtu4l je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la: Razlika je u tome sto je kvalitet kod Hrvatske apsolutno neosporan, za razliku od Irske.
Sigurno da spada u sami vrh drugog doma evropskog fudbala.
Zasto nuzno drugog i zasto podjela na domove kad je vec ionako cesce u tom ''prvom sesiru''? Valjda je dokazala svih ovih godina da se ravnopravno moze nositi s bilo kim iz zamisljenog prvog doma. Uostalom, rezultati govore sve za sebe, o ovome je uopce bespredmetno raspravljati.
...Život za Široki...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2012, 12:01

ŠB_Fidelis je napisao/la: Zasto nuzno drugog i zasto podjela na domove kad je vec ionako cesce u tom ''prvom sesiru''? Valjda je dokazala svih ovih godina da se ravnopravno moze nositi s bilo kim iz zamisljenog prvog doma. Uostalom, rezultati govore sve za sebe, o ovome je uopce bespredmetno raspravljati.
Zato što je smiješno stavljati Španiju ili Njemačku u koš sa drugim ekipama. Prvi šešir je 'preširok' jer pravila to nalažu. Holandija, Francuska, pa i Engleska i Italija možda mogu zajedno sa već spomenutim ekipama. Nakon toga su Portugal, Hrvatska, Rusija, ekipe koje mogu zagorčati život svakome, a kvalitetom su ispod njih.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jun 2012, 12:07

Sve to treba na terenu dokazati.
...Život za Široki...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2012, 12:09

Zato sam ih nabrojao, jer su dokazali na terenu. Osim Engleske, ali oni su brend.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []