haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
emire 3:0 za tebe sluzbeno

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa to tako i ide.Upisao je ovaj sto vodi ligu 3:0 za mene,mada sam ja bio zadovoljan i sa 1:0,al etoEdin TM87 je napisao/la:emire 3:0 za tebe sluzbeno![]()
@ Toma
U nedjelju cemo eto
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
vm22 javi kad mozes, ja cu veceras bit ovdje vjerojatno
Odmah da znate , ko bude igrao protiv mene pravi SS. Ja ne znam kombinaciju tipki za SS na ovom laptopu 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
2. kolo:
Unica_Liverpool_ 12 - 4 anonimni

Ova mrlja na slici je od onog natpisa "Time is up" na kraju meča...
Sretno još jednom u nastavku..
Unica_Liverpool_ 12 - 4 anonimni

Ova mrlja na slici je od onog natpisa "Time is up" na kraju meča...
Sretno još jednom u nastavku..
ne možeš naći print screen tipku ?starmo94 je napisao/la:Odmah da znate , ko bude igrao protiv mene pravi SS. Ja ne znam kombinaciju tipki za SS na ovom laptopu
inače, sretno @Unici u nastavku i hvala na željama i čestitkama
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hvala još jednom.. 
Ma vidim ja tipku, al joj je glavna uloga "Insert", pa mi treba kombinacija za pr.scr. , a sve sam probao i ne moze..anonimni je napisao/la:ne možeš naći print screen tipku ?starmo94 je napisao/la:Odmah da znate , ko bude igrao protiv mene pravi SS. Ja ne znam kombinaciju tipki za SS na ovom laptopu
inače, sretno @Unici u nastavku i hvala na željama i čestitkama
Veceras kad zavrsi utakmica citavu vecer sam tuHans je napisao/la:vm22 javi kad mozes, ja cu veceras bit ovdje vjerojatno
Pa anonimni ti jos nisi naucio igrat 
Toma, javi se da odigramo ovo
Toma, javi se da odigramo ovo
Roger Federer the greatest of all time!
učim ja, svaki dan sve bolje igram, al' su sve lošiji rezultatiEdin TM87 je napisao/la:Pa anonimni ti jos nisi naucio igrat
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dogovorenovm22 je napisao/la:Veceras kad zavrsi utakmica citavu vecer sam tuHans je napisao/la:vm22 javi kad mozes, ja cu veceras bit ovdje vjerojatno
Inace, predlazem da se dogovaramo preko pp-a svi, da ne bi ovdje bilo spama, a vrijeme odigravanja ovdje stavljamo...
ako hoces odmah ?Hans je napisao/la:Dogovorenovm22 je napisao/la:Veceras kad zavrsi utakmica citavu vecer sam tuHans je napisao/la:vm22 javi kad mozes, ja cu veceras bit ovdje vjerojatno
Inace, predlazem da se dogovaramo preko pp-a svi, da ne bi ovdje bilo spama, a vrijeme odigravanja ovdje stavljamo...
Odmah odmah, evo pravim sobu 
Tu sam ja, pala mi konekcija maloprijeHans je napisao/la:Odmah odmah, evo pravim sobu
I meni pala konekcija >.< ajde poslije utakmice, da ne bi bilo registriranja 3:0vm22 je napisao/la:Tu sam ja, pala mi konekcija maloprijeHans je napisao/la:Odmah odmah, evo pravim sobu
Strpit cemo se
Hans 2 - 11 vm22

Sretno u nastavku

Sretno u nastavku
Ma laze, ovo je photoshopvm22 je napisao/la:Hans 2 - 11 vm22
Sretno u nastavku
Salim se, gg
Jos kad bi ga znao koristit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.