FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam saznao jos jednu lijepu vijest, a to je da Husejinovic nije bas zagrijan za odlazak i da ga ne zanima Hajduk, ne bi imao nista protiv novog ugovora
Sad je sve na upravi 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
I ja sam nesto slicno cuo i da ga zapravo najvise interesuje njemacka pa ako treba i druga liga ako bude dobra ponuda,a sta je sa ovim igracem iz rijekeSarajlijc@ je napisao/la:Ja sam saznao jos jednu lijepu vijest, a to je da Husejinovic nije bas zagrijan za odlazak i da ga ne zanima Hajduk, ne bi imao nista protiv novog ugovoraSad je sve na upravi
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Napokon vijest da Obuća odlazi, zahvaliti mu se za sve i onda tražiti još jednog napadača. Godine čine svoje...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vala bas, svima nam je Obuca drag ali on ne moze vise i bolje je za nas sto odlazi.High je napisao/la:Napokon vijest da Obuća odlazi, zahvaliti mu se za sve i onda tražiti još jednog napadača. Godine čine svoje...
PS Evo sad gledam protivnike u prvom pretkolu da je dobiti ove ekipe :
FK Siauliai Lit 1.875
JJK Jyväskylä Fin 1.826
Cliftonville Nir 1.766
FC Santa Coloma And 1.700
Llanelli FC Wal 1.549
Crusaders Belfast Nir 1.516
Jeunesse d'Esch Lux 1.466
Daugava Daugavpils Lat 1.424
IBV Vestmannaeyjar Isl 1.316
Trans Narva Est 1.283
Hibernians FC Mlt 1.116
Floriana Mlt 1.116
Thór Akureyri Isl 1.066
Kalju Nomme Est 1.033
NSI Runavik Far 1.033
Portadown Nir 1.016
CS Grevenmacher Lux 0.966
USV Eschen/Mauren Lie 0.800
Víkingur Far 0.783
UE Santa Coloma And 0.700
Cefn Druids Wal 0.549
Shirak Gyumri Arm 0.441
La Fiorita Sma 0.183
Libertas Sma 0.183 - 1
Neki od ovih klubova bi bio idealan , samo da nema onih istocnjaka i ovih iz okruzenja koje sam izbacio
Kako bi nam valjalo da prodjemo u trece pretkolo nismo ni svjesni.
Ma prvo pronaći još jednog napadača, pa onda razmišljati o trećem pretkolu. Moramo imati bolji roster, ako želimo nešto bolje igrati, i malo dalje otići. Sve pozicije su koliko-toliko popunjene, još dovesti jednog igrača za vezni red, i jednog napadača. Valjda ćemo imati sreće u izvlačenju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Šta je sa Haskićem ? On je po meni vrlo dobar napadač za naše uslove.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ništa strašno, po meni igrač ispod prosjeka. Haskić je, eto, čim je došao u Sarajevo, dao ona dva gola protiv Orebra, nekako nas natjerao da se nadamo nešto boljim igrama od njega, ali se to nije desilo. Nije se nešto nadavao golova, sa tehnikom jako slab, pokretljivost nula, veoma trom, a ni skok igra mu nije jača strana. Sve u svemu, i ne baš tako dobar igrač.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Treba nam neki manji igrac u napadu, da je brz i da ima dobru tehniku, koji bi igrao u paru sa Haskicem. Ja jedino rijesenje vidim u strancu zasto ne pokusati sa nekim iz afrike ili juzne amerike 
Rijetko kad smo imali igrača u napadu koji je stvarao nešto više prilika za golove, nešto malo bržeg, aktivnijeg. Uvijek neki igrači na isti kalup, tipa Obuće, Avdića, Jahovića. Sve je to u par deka, bukvalno. Jedino, eto, što je Škoro bio klasa za ove navedene, a da ne pričam o nekom opasnom tandemu koji je sve gazio pred protivničkim dijelom terena. Fali nam rasni strijelac, a istog je teško pronaći za naše uslove.
- theprodigy
- Kontakt:
kakva ba afrika i amerika, daj uozbiljite se maloSarajlijc@ je napisao/la:Treba nam neki manji igrac u napadu, da je brz i da ima dobru tehniku, koji bi igrao u paru sa Haskicem. Ja jedino rijesenje vidim u strancu zasto ne pokusati sa nekim iz afrike ili juzne amerike
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa eto koga bi ti doveo iz nase lige ili odakle vec planiras?
Možeš ti dovesti nekog igrača iz J. Amerike ili Afrike, ali ko ti garantuje da će se taj igrač uklopiti i da će ti se isplatiti.Eto imate Diattu, a isto ko da ga i nemate.
DRUG NEBI TI PUNCA
Još Čomor da ode i mirna Bosna !
- theprodigy
- Kontakt:
primjer ne moze biti bolji od diatte, i zeljo je dovodio neke brazilce prije nekoliko godina, pa nisu nikad zaigrali. imamo mi ovdje i boljih igraca od tih izbjeglica iz afrikebagrcavi je napisao/la:Možeš ti dovesti nekog igrača iz J. Amerike ili Afrike, ali ko ti garantuje da će se taj igrač uklopiti i da će ti se isplatiti.Eto imate Diattu, a isto ko da ga i nemate.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozda Diatta eksplodira
Moje neko misljenje je da smo trebali dovesti par igraca na probu , eh sad zasto se to nije uradilo ko zna.
Ja vjerujem u Haskica
Krpic nije odigrao 2 utakmice od kako je dosao na svojoj pravoj poziciji tj da bude centralni napadac,sve je nesto vozan po strani,a beton je realno u skok igri...i treci je ovaj Karamatic on i nije klasicni spic,ali eto suprotnost je u odnosu na ova dva sto imamo nije klasicni teskas ko ova dva...s obzirom da se nasa igra vise bazira na krila,i da ce obicno igrati jedan spic u vrhu,vise od tri napadaca i netrebaju u rosteru ako cemo realno,zato me i ne cudi od Emira sto misli da nece imati dovoljno minuta,a realno u ovom odnosu snaga je u pravu,bas zbog toga sto se forsira jedan spic i dva krilna ofanzivna igraca
P.S. i sa ovim iz Rijeke kolko vidim ugovor nije potpisan,niti pise sluzbeno da je doveden, osim da je tu i trenira,mozda je on na probi?
P.S. i sa ovim iz Rijeke kolko vidim ugovor nije potpisan,niti pise sluzbeno da je doveden, osim da je tu i trenira,mozda je on na probi?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Upravo tako.Malo je igrača iz tih zemalja uspjelo ovdje, 4-5 maximalno (Dialiba, Marciano, Bajano, Wagner, Diarra)theprodigy je napisao/la:primjer ne moze biti bolji od diatte, i zeljo je dovodio neke brazilce prije nekoliko godina, pa nisu nikad zaigrali. imamo mi ovdje i boljih igraca od tih izbjeglica iz afrikebagrcavi je napisao/la:Možeš ti dovesti nekog igrača iz J. Amerike ili Afrike, ali ko ti garantuje da će se taj igrač uklopiti i da će ti se isplatiti.Eto imate Diattu, a isto ko da ga i nemate.
Ostali su dovedeni kao velika pojačanja, a nisu odigrali utakmice kako treba.
Bio je kod vas prije godinu dvije onaj brazilac Juninho ili ovako nešto, i kako je to završilo ? Flop
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Potpisao Tadejevic
Ma kakvi stranci, šta vam je ? Pa taj isti igrač da imalo valja bi igrao u toj zemlji odakle je, ili ako ništa, u nekoj boljoj ligi od naše, realno. Znači, ti moraš biti neka krampa teška da dođeš iz Brazila čak ovdje, i da se smatraš pojačanjem ? Propala investicija, a za manje pare se može naći dosta bolji igrač kojeg je mnogo lakše dovesti, za kojeg ima manje procedure nego za ovo ''pojačanje''. Takvih je jako malo, i ima sreće onaj ko baš ''ubode'' i dovede to pojačanje.
kjudi kakav ej ovaj tadijevic da li je ko upznat sa njegovim igrackim kvalitetima
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Ammko99, boki86, endeende, Hansestadt, Laganini1986, MaroonBjelave, UtdBiH21 i 81 gost.