Sve ekipe koje si naveo mogu dobiti u jednoj utakmici bilo koga, bilo gdje.
Ako ti se da rangirati, rangiraj, al to gore je moja poanta.
I to je vec dokazano.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Ja se ne ljutim, spadamo u sam vrh drugog doma europskog nogometa, a možemo pobjedit svaku reprezentaciju iz samog vrha, kao što ih može pobjedit i svaka reprezentacija iz trećeg doma.Virtu4l je napisao/la:Simpatično je kako se ljutite kad neko Hrvatsku strpa u drugi dom, što je sasvim realno i to je moja 'poanta'.
Ovo mi je zapalo u oči, ''šta će tek bit''tevezito je napisao/la:Hrvatska - Spanija 7,00-2,50-1,73.Dakle koeficijent na x sa 3,5 na 2,5.
Sta ce tek biti u ponedjeljak.
Polupao si ti lončiće. On govori o koeficijentu na neriješen rezultat. Nigdje nije spomenuo koeficijent 1,75 i to što ti potenciraš, a njegovo 'šta će tek bit' se takođe odnosi na neriješen rezultat, tj. kladioničarski X.Kralj_Tvrtko je napisao/la:Ovo mi je zapalo u oči, ''šta će tek bit''tevezito je napisao/la:Hrvatska - Spanija 7,00-2,50-1,73.Dakle koeficijent na x sa 3,5 na 2,5.
Sta ce tek biti u ponedjeljak.![]()
Pa da se ovdje pitalo koeficijent bi bio, neću reć 1.05, ali 90% bi ih reklo maximum 1.25
Da bi sada ti pobjedonsno došao i rekao 1.73, kao da je to nekakva sramota, pa taj koeficijent je na Bayern kada igra kući protiv Borussije.
To samo znači da se hrvatska reprezentacija više cijeni na Otoku nego ovdje, i što je još bolje, obično koeficijent od tri dana prije utakmice naraste do dana D.
Pobjeđuju bolan, zar nisi gledao Chelsea - BarcelonaNoName je napisao/la:Španija jeste favorit ali ne pobjeđuju uvijek favoriti,
Hvala za savjetOffside je napisao/la:Haha, slusajuci pojedince na forumu, ja sam uistinu pomislio da ce na Spaniju biti 1.05 Eto ko je uvjeren ima lijepu sansu gotovo pa udvostruciti svoje bogastvo.
Pa Bilić svjesno to fura. Diže svoje igrače u nebo, motiviše ih i oni zato ginu na terenu. Stara provjerena strategija starog lisca Čire....High je napisao/la:E vala, što previše gulite na korist hrvata, to je nenormalno. Sutra će Bilić, kao da gledam izjaviti da je onaj Vukojević bolji od čitave reprezentacije Španije. Realnosti malo...
Virtu4l je napisao/la:Polupao si ti lončiće. On govori o koeficijentu na neriješen rezultat. Nigdje nije spomenuo koeficijent 1,75 i to što ti potenciraš, a njegovo 'šta će tek bit' se takođe odnosi na neriješen rezultat, tj. kladioničarski X.Kralj_Tvrtko je napisao/la:Ovo mi je zapalo u oči, ''šta će tek bit''tevezito je napisao/la:Hrvatska - Spanija 7,00-2,50-1,73.Dakle koeficijent na x sa 3,5 na 2,5.
Sta ce tek biti u ponedjeljak.![]()
Pa da se ovdje pitalo koeficijent bi bio, neću reć 1.05, ali 90% bi ih reklo maximum 1.25
Da bi sada ti pobjedonsno došao i rekao 1.73, kao da je to nekakva sramota, pa taj koeficijent je na Bayern kada igra kući protiv Borussije.
To samo znači da se hrvatska reprezentacija više cijeni na Otoku nego ovdje, i što je još bolje, obično koeficijent od tri dana prije utakmice naraste do dana D.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.