GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Pa ove kladionice nisu normalne, hvala vam što se postavili ovo ovdje, ove kvote, taman ću ostavit' lovu da natovarim na Španiju, nikad lakše do dobre cifre...još uz hendikep...uff 
Slaven je strašan, samo zbog njega mi je ova Hrvatska simpatična.bambina je napisao/la:ko prati hrv.medije i Htv mislim da je Bilić bio jasan i jednostavan,medijima očito bukvicu fakat čovjek puca na neke natpise kaže se i sve doda vadi iz konteksta baš je lijepo sve rekao pametnom dosta.Mislim odličan izbornik ne da se nikom zezat postoje granice.!
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Talijanski mediju kazu : NAMJEŠTENO
Sramotna urota protiv Italije

Sramotna urota protiv Italije

ko o čemu,žabari o namijestanju
iskreno zao mi je hrvatske jer protiv spanije tesko da mogu i do boda, prejaka je spanija, al nadam se da ce talijani kiksati protiv iraca i da hrvati prodju dalje i okrse se najvjerovatnije s englezima
iskreno zao mi je hrvatske jer protiv spanije tesko da mogu i do boda, prejaka je spanija, al nadam se da ce talijani kiksati protiv iraca i da hrvati prodju dalje i okrse se najvjerovatnije s englezima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Talijanski Sky naglašava da je ovo bio razočaravajući remi s Hrvatskom te kako se Italiji sada potpuno zakomplicirala situacija.
'Dok smo u prvom poluvremenu dominirali, u nastavku se Hrvatska probudila, posebice Luka Modrić koji je dirigirao igrom Hrvatske, da bi nam Mandžukić golom presudio', piše na Sky.
La Repubblica pod naslovom 'Tek remi, sada ostaje nada' donosi da je Hrvatska izuzetno fizički dobro pripremljena momčad:
'Hrvati su sirovi, ali imaju dovoljno kvalitete da nas uvale u probleme svojim golom. Iako je Italija protiv Španjolske odigrala jako dobru utakmicu, neki napredak nije bio vidljiv protiv Hrvata.'
RAI piše da je Hrvatska opet namučila Italiju, dok La Gazzetta dello Sport podsjeća kako Hrvatska još nije izgubila od Italije:
'Novim remijem na ovom Euru, Italija si je potpuno zakomplicirala situaciju u svojoj skupini. Ujedno je Hrvatska i dalje ostala neporažena od Italije. Promašivali su igrači Italije previše, što su na kraju Hrvati iskoristili golom Mandžukića.'
Eurosport je nahvalio igru Hrvatske:
'Hrvatska je igrala puno bolje u drugom poluvremenu i sasvim je zasluženo došla do izjednačujućeg gola. Ovim remijem Hrvatska je ostala neporažena od Italije.'
BBC piše da se Hrvatska izvukla protiv Italije, dok Daily Mail u svom naslovu sve kaže: 'Moćni Mandžukić anulirao krasan gol Pirla'.
ja ovo sad čitam pratim
'Dok smo u prvom poluvremenu dominirali, u nastavku se Hrvatska probudila, posebice Luka Modrić koji je dirigirao igrom Hrvatske, da bi nam Mandžukić golom presudio', piše na Sky.
La Repubblica pod naslovom 'Tek remi, sada ostaje nada' donosi da je Hrvatska izuzetno fizički dobro pripremljena momčad:
'Hrvati su sirovi, ali imaju dovoljno kvalitete da nas uvale u probleme svojim golom. Iako je Italija protiv Španjolske odigrala jako dobru utakmicu, neki napredak nije bio vidljiv protiv Hrvata.'
RAI piše da je Hrvatska opet namučila Italiju, dok La Gazzetta dello Sport podsjeća kako Hrvatska još nije izgubila od Italije:
'Novim remijem na ovom Euru, Italija si je potpuno zakomplicirala situaciju u svojoj skupini. Ujedno je Hrvatska i dalje ostala neporažena od Italije. Promašivali su igrači Italije previše, što su na kraju Hrvati iskoristili golom Mandžukića.'
Eurosport je nahvalio igru Hrvatske:
'Hrvatska je igrala puno bolje u drugom poluvremenu i sasvim je zasluženo došla do izjednačujućeg gola. Ovim remijem Hrvatska je ostala neporažena od Italije.'
BBC piše da se Hrvatska izvukla protiv Italije, dok Daily Mail u svom naslovu sve kaže: 'Moćni Mandžukić anulirao krasan gol Pirla'.
ja ovo sad čitam pratim
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa on ne mašta, on je svjestan ako izgubi da je to skoro pa očekivano, a ovako pokušava izvući maksimum iz ekipe i napravit čudo. Takva čuda je pravio i Čiro. Hrvatska je na primjer 1996. u četvrtfinalu Euro-a izgubila od Njemačke 2-1, namučila tada Elf. 1998. godine su dobili Elf u četvrtfinalu s 3:0 na SP. Jesu li tad bili favoriti? Isto nisu. Od Italije koja je isto velesila u fudbalu nisu nikad izgubili. Znači oni pristupaju hrabro sa stvarima, a kod njih riječi prate djela. Kad mi izađemo na teren hrabri, koliko smo to na riječima prije utakmice, onda ćemo i mi biti u stranju proći Portugal. A nije naša bruka što smo ispali od Portugala, niti će Hrvatima biti bruka ako izgube od Španije. Samo što moraš sve dati od sebe, pa ako upali, upali. Ako ne, Bože moj...High je napisao/la:Što ne znači da to posve mijenja situciju na terenu. Ne možeš maštati čitav život, to nas je Portugal naučio.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

NAJBOLJI
HRVATSKA
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Mislim da ce Spanija demolirat Hrvatsku! VAMOSSS 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Ado1921 je napisao/la:Mislim da ce Spanija demolirat Hrvatsku! VAMOSSS
demolirat sigurno nece,pa nije hrvatska nizerazredna europska ekipa,tako da ti se zelja nece ispuniti
prvo su mislili da ce nas irci dobit,pa su pogrijesili,pa su mislili da ce nas talijani razmontirat,pa opet nista,sad isto govorite za spanjolce
ali opet cemo se izvuci i idemo dalje u cetvrt finale
NAPRIJED HRVATSKA
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Na ovoj temi se može komotno izvršiti popis hrvata u Bosni.
Podsjećaju me na Jelenu i Viktoriju, puno se otkrivaju, svi im se iza leđa smiju a svi će ih se odreći kada se vrate kući.
Jedva čekam ponedjeljak veče pa da poslije možemo normalno pratiti EP. Lično bih volio da Hrvatska prođe dalje, pod uslovom da Engleska završi prva u grupi. Međutim, još je sve otvoreno.
Jedva čekam ponedjeljak veče pa da poslije možemo normalno pratiti EP. Lično bih volio da Hrvatska prođe dalje, pod uslovom da Engleska završi prva u grupi. Međutim, još je sve otvoreno.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Evo jedan zanimljiv clanak u kojem je spanjolska prozvana u dva navrata,njihovi mecevi su stavljeni u 5. najvecih namjestaljki nogometa...tocnije njihove dvije utakmice!Neka bude i treci put!
http://www.footballtarget.com/2012/06/v ... -football/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footballtarget.com/2012/06/v ... -football/" onclick="window.open(this.href);return false;
Maltene pola reprezentacije uhapšeno pred Euro i žabari se usuđuju spominjati riječ namještanje. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- L'Avvocato
- Kontakt:
kakve pola reprezentacije?Saurman je napisao/la:Maltene pola reprezentacije uhapšeno pred Euro i žabari se usuđuju spominjati riječ namještanje.
kakav si ti paćenik, neveruem
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Saurman je napisao/la:Maltene pola reprezentacije uhapšeno pred Euro i žabari se usuđuju spominjati riječ namještanje.
To su sve mind games da bi imali šta pričat u slučaju istog, ovako su unaprijed "upozorili" na moguće namještanje
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
L'Avvocato je napisao/la:kakve pola reprezentacije?Saurman je napisao/la:Maltene pola reprezentacije uhapšeno pred Euro i žabari se usuđuju spominjati riječ namještanje.
kakav si ti paćenik, neveruem
Više sam mislio figurativno, osumlječeni su Bonnuci i Criscito jel' ti sad lakše.
Italija je poslijednja zemlja koja bi trebala upirati prstom u druge i spominjati neka namještanja, jer svi znaju kako se u Italiji prvenstva uzimaju za stolom i u sudijskim svlačionicama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
A što 'rvati žare i pale Njemačkom i namještaju utakmice za koje im se čefne i kako im se prohtije je očigledno zanemariva činjenica u ovom slučaju.
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 16 jun 2012, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- delpiero20
- Kontakt:
Previse generalizujes...Prvo Bonucci da je umjesan bio bi izbacen iz reprezentacije, kao sto je Criscito izbacen, a drugo to da se prvenstva uzimaju za stolom i u svlacionicama nije uopste istina.
I jos jedna stvar, Italijani su najposteniji narod u Italiji jer uvijek teze tome da se sve otkrije i da se sve rijesi...dok ostali nemaju hrabrosti ni da pokusaju da rijese. Sta cemo npr sa Austrije i Svicarske, tu sto se desi na poluvremenu i rezultati kakvi budu, da covjek ne povjeruje...Sluze im lige za Azijskih kladionica i kad treba prijaviti rezultate prijave kao da nije bilo nikakvih neregularnosti...Kao i sto nas Ivica Osim radi...nista nije sumnjivo, samo da zamazemo oci i da ispadnemo kao cool liga.
U Njemackoj isto...namjestanja kad ti treba, samo sto niko nece da progovori
Ako cemo tako onda su Balkanske lige za Talijane u namjestanju pro level
I jos jedna stvar, Italijani su najposteniji narod u Italiji jer uvijek teze tome da se sve otkrije i da se sve rijesi...dok ostali nemaju hrabrosti ni da pokusaju da rijese. Sta cemo npr sa Austrije i Svicarske, tu sto se desi na poluvremenu i rezultati kakvi budu, da covjek ne povjeruje...Sluze im lige za Azijskih kladionica i kad treba prijaviti rezultate prijave kao da nije bilo nikakvih neregularnosti...Kao i sto nas Ivica Osim radi...nista nije sumnjivo, samo da zamazemo oci i da ispadnemo kao cool liga.
U Njemackoj isto...namjestanja kad ti treba, samo sto niko nece da progovori
Ako cemo tako onda su Balkanske lige za Talijane u namjestanju pro level
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 16 jun 2012, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.