Buu je napisao/la:Joj brate mili pa treba ga sve maljom po glavi. Citavu utakmicu ti sjebe.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kao što bi burza napisao:
"Ja sa više emocija paštetu otvaram."
Buu je napisao/la:Joj brate mili pa treba ga sve maljom po glavi. Citavu utakmicu ti sjebe.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kao što bi burza napisao:
"Ja sa više emocija paštetu otvaram."
I vuk sit i ovce na broju
Sušec. Frajer veze nem. Stalno nešto zamuckuje, treba mu pola sata za jednu rečenicu...ma užas.dubrava je napisao/la:Krešimir Čampa?! Jel on prenosi?!Titova-Juga je napisao/la:Zalite se nesto na tog Bilica, ovaj sa Hrt 2 neki novi komentator suti ko zaliven nakon gola Walcotta :S
Ako jest, on je dugogodišnji novinar na HRT 2 Radio programu. Meni osobno drag komentator.
raul-zakon je napisao/la:Sušec. Frajer veze nem. Stalno nešto zamuckuje, treba mu pola sata za jednu rečenicu...ma užas.dubrava je napisao/la:Krešimir Čampa?! Jel on prenosi?!Titova-Juga je napisao/la:Zalite se nesto na tog Bilica, ovaj sa Hrt 2 neki novi komentator suti ko zaliven nakon gola Walcotta :S
Ako jest, on je dugogodišnji novinar na HRT 2 Radio programu. Meni osobno drag komentator.
bašSaurman je napisao/la:Bilić : "Engleska je došla do preokreta sada je 2:2 "![]()
Zemljo progutaj ga.
kaže:"drugog dana tak...natjecanja..."astra1922 je napisao/la:nije mu zamjerit tip nema pojma nije talentovan za to j e b o ga ko ga gura da bude komentator.kaze sinoc ,,ode lopta malo preko vratnice,,i ono za preokrete stvarno sramota ljudi izjednace a on navalio na preokret![]()
zato neki komentatori pokusavaju pravilno izgovoriti Džeko kao sto mi izgovaramo pa na kraju ispadne Zekothe scouser je napisao/la:Ja mislim da je Šelstrom pravilan izgovor, inače Švedi imaju vrlo čudan taj fonetski sistem. Larsson je Lašon, Berger je Berjer, Djurgarden je Jurgorden itd.OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet 'Šelstrom'.Šuko je za ove današnje komentatore Baho!
wiziwig majkazizu1991 je napisao/la:Ma imaju i ostale stranice, što samo pratite Lshunter, ima rojadirecta, ima firstrowsports,
roja je na kraju sa tačka es, a firstrow sa com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.