Al ovo je nogomet , svaka cast Grcima na borbi..
Cesi su dobro odigrali zadnje dvije utakmice i zasluzeno idu u drugi krug
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava
dr.van nostrand je napisao/la:Kakva srecaTitova-Juga je napisao/la:Trenutno su sve mačke svijeta dogovorile sastanak i dok ovo pišem, diskutuju o tome na koji način Grčka ima više života od njih sami ..., sta je golman branio, skidao sa gol linije, sta su to Rusi pogadjali i prijetili, vrtili se i gnjavili loptu na polovici protivnika, bez i sa vrlo malo konkretnosti u ofanzivi.
Grcka ima kvalitet, neosporan, uz to motiv i zelju, borbenost...bla bla...zasluzeno i kraj.
ANTIFA ! je napisao/la:Prolaze Rusija i Poljska
Da citiram 2 strucnjakalegenda reala je napisao/la:Poljaci su ti ovdje prvi, a Rusi drugi![]()
Poljaci će dobiti, Rusi gube 1:0
ma imamo mi vise od dvije.Najupecatljivija je za nas i za protivnika kad u sudijskoj nadoknadi vidis spektakularne škarice.Mreža se treseee Ognjeneeelegenda reala je napisao/la:Ma mi smo za njih Brazil, mi imamo makar dvije akcijeSemper je napisao/la:Poljaci su nešto kao Bosanci da nisu domaćini nikada se nebi plasirali na EP. Jednostavno gubitnici su baš kao i mi. U tri utakmice koje su odigrali u najmanju ruku su bili ravnopravni sa svima ali nikoga nisu pobjedili.
I ne bih se složio da su GRci imali večeras sreće jer su imali bolje šanse od Rusije; 1 prečku, penal koji je mirne duše mogao svirati sudija.![]()
Ljudi sve po šablonu nekom igraju, samo jedna akcija i forsiraju je![]()
Danas je bilo da Grci moraju dobiti 3:0 ako žele dalje, i ja sam konto da će dobiti 1:0, nisam ni konto da će proćiEdin TM87 je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:Prolaze Rusija i Poljska
Da citiram 2 strucnjakalegenda reala je napisao/la:Poljaci su ti ovdje prvi, a Rusi drugi![]()
Poljaci će dobiti, Rusi gube 1:0Ovo legendino nije moglo ni teoretski
![]()
![]()
![]()
![]()
Edin TM87 je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:Prolaze Rusija i Poljska
Poljaci će dobiti, Rusi gube 1:0Ovo legendino nije moglo ni teoretski
![]()
![]()
![]()
![]()
Edin TM87 je napisao/la:Ovo legendino nije moglo ni teoretskilegenda reala je napisao/la:Poljaci su ti ovdje prvi, a Rusi drugi![]()
Poljaci će dobiti, Rusi gube 1:0![]()
![]()
![]()
![]()
Edin TM87 je napisao/la:Pa gdje je to bilo, gdje se ti informises, to garant Gorazde Times, izlazi svake subote![]()
![]()
![]()
Medjusobni omjer se gleda od prvog EP-a, al' legenda ima svoju racunicu![]()
![]()
Eto na ovoj temi, nekad jutros neko postavio neki tekst raspleta i ja pročitaoGrcima treba cudo, odnosno pobjeda nad Rusijom od minimum tri gola razlike za prolaz dalje. Gotovo nemoguce, ali sansa ipak postoji.
legenda reala je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Pa gdje je to bilo, gdje se ti informises, to garant Gorazde Times, izlazi svake subote![]()
![]()
![]()
Medjusobni omjer se gleda od prvog EP-a, al' legenda ima svoju racunicu![]()
Eto na ovoj temi, nekad jutros neko postavio neki tekst raspleta i ja pročitaoGrcima treba cudo, odnosno pobjeda nad Rusijom od minimum tri gola razlike za prolaz dalje. Gotovo nemoguce, ali sansa ipak postoji.
EDIT: šta je klocu, sad si ofline
Zar mogu oni ispast?bistrikboy je napisao/la:Nek' sutra jos Svabe ispadnu da polude svi ovdje
Portugal - Holandija 1:0VanBasten je napisao/la:Zar mogu oni ispast?bistrikboy je napisao/la:Nek' sutra jos Svabe ispadnu da polude svi ovdje
DEN-GER 1-0VanBasten je napisao/la:Zar mogu oni ispast?bistrikboy je napisao/la:Nek' sutra jos Svabe ispadnu da polude svi ovdje
Sad ce doc' legenda i rec' da sa ovim rezultatima prolaze Njemacka i HolandijaMarsal je napisao/la:Portugal - Holandija 1:0VanBasten je napisao/la:Zar mogu oni ispast?bistrikboy je napisao/la:Nek' sutra jos Svabe ispadnu da polude svi ovdje
Danska - Njemačka 1:0
Švabe ispadaju.
Kad je on šta znao.Edin TM87 je napisao/la: Sad ce doc' legenda i rec' da sa ovim rezultatima prolaze Njemacka i Holandija![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.