Azzurri je napisao/la:.... ali MI NIKAKO NIJE JASNO KAKO BILIC MOZE IZJAVITI DA JE LUKA MODRIC BOLJI OD PIRLA !? Ja ne znam jel ga nostalgija puca, drogira li se (lici malo one horsase iz truba parka).. ali frajer 100% nije normalan.
Kakve se gluposti ovdje pisu
Kao da drugi treneri nikad prije nisu hvalisali svoje igrace, pumpali im samopouzdanje
Na SP Ciro Blazevic je za Sukera govorio da je Bog, najbolji igrac na svijetu (iako je ocito da je bilo boljih od njega), doslovno je rekao da je Batistuta GOLI KU*AC za njega, u usporedbi s tim ovo sto govori Bilic je djecja prica, i eto na tom SP je Suker zaigrao fenomenalno i bio najbolji strijelac, zabio bi on vjerovatno i bez Cire, ali sigurno nije odmoglo sto ga je "tata" obasipao (nerealnim) komplimentima
Sutra je neusporedivo veci pritisak na Italiji, ako oni ne uspiju proci grupu to ce za njih biti KATASTROFA, oni su bili favoriti za prolaz, to bi im bilo drugo ispadanje u grupi na velikim takmicenjima zaredom, njihova javnost malo je reci - bila bi razocarana, sokirana... ne pamti se kada im se tako nesto zadnji put desilo...
Hrvatska s druge strane je pobjedila Irsku, favoriziranoj Italiji uzela bod, a sad protiv aktuelnih svjetskih i evropskih prvaka mogu jedino istrcati na teren, dati najbolje sve od sebe pa sta bude, sigurno za nikoga nece biti sok ako ne uspiju protiv takvog favorita...