Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
uf da zahebo sam ,ove sezona titula nagodinu abd plural, pozdrav Patrick,how's it hanging?
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 15 jun 2012, 08:02, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
nemampojma je napisao/la:Potpiši ti šta hoćeš, on će bez tvog potpisa osvojiti sve moguće individualne nagrade jer nema nikoga iz Marce da namješta svakakva pravila.
I osvojio je više titula od Ronalda u ovoj sezoni i osvojiće i naredne.
Da nije bilo sudija, Real ne bi bio ni blizu titule u Primeri.

- PatrickBateman
- Kontakt:
Stvarno se ovaj madridista pali k'o da mu nekog iz familije pominjes
Po meni su trenutno najbolji igraci na svijetu:
1. Messi
2. Iniesta
3. Ronaldo
Po meni su trenutno najbolji igraci na svijetu:
1. Messi
2. Iniesta
3. Ronaldo
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ili

poruka je ista
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ronaldo za vodstvo 1-2 pokazuje Calma Calma...
Sta li je trebao Pique pokazivati za 2-6
(Real je tada od prvog do drugog El Classica odigrao 17. ligaskih utakmica,16 pobijedio,jednu remizirao)
Sta li je trebao Pique pokazivati za 2-6
(Real je tada od prvog do drugog El Classica odigrao 17. ligaskih utakmica,16 pobijedio,jednu remizirao)
Sto Messi ne obuce te pozlacene kopacke ? 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Je.bo me pas ako ja mogu pohvatati ko ovdje za koga navija, ko se pali na CR7, ko na Mesija?!?! I onda kao šlag ba tortu pojavi se lik u raspali o pokojnim filozifima?????
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- nemampojma
- Kontakt:
Još jedan dokaz da Ronaldo ne može bez suigrača koji igraju za njega.mandraX je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... eura/82410
U Portugalu nema ko igrati.
Nani nikad nije bio dobar igrač, a Postiga je prosječan.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Nema me minut i nepismenjaci za koje se sumnja da su porijeklom iz Indije zasmrde citavu temu svojim prostim recenicama jer su za prostoprosirene nesposobni.
Psihici bi mogli zaraditi na pojedinim koji se bude samo zato da bi mogli ovdje postaviti post kako je neko negdje spomenuo Messija a onda neko drugi poludio zbog toga jer misli da je CR bolji. Prljate okolinu!
Nespretnog Cazinjanina ne bih komentarisao.
Psihici bi mogli zaraditi na pojedinim koji se bude samo zato da bi mogli ovdje postaviti post kako je neko negdje spomenuo Messija a onda neko drugi poludio zbog toga jer misli da je CR bolji. Prljate okolinu!
Nespretnog Cazinjanina ne bih komentarisao.
ja bi ovdje čestitao navijačima Barcelone na osvojenoj tituli prvaka Španjolske u košarci.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Meni ovo i dalje liči na skupštinu... Ili na obdanište? Hm ne mogu odlučiti... Ma uglavnom to je to, taj nivo i taj stil... Nego eto da se malo uklopim, Mo opet pokazao kako je ustvari opterećen i poremećen čovjek, sa onim bijesom oko poređenja Espane i Barse...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- raul-zakon
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Meni ovo i dalje liči na skupštinu... Ili na obdanište? Hm ne mogu odlučiti... Ma uglavnom to je to, taj nivo i taj stil... Nego eto da se malo uklopim, Mo opet pokazao kako je ustvari opterećen i poremećen čovjek, sa onim bijesom oko poređenja Espane i Barse...
Pa to poređenje i nije na mjestu. Ili možda jeste???
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Koji qrac onda imaš dolazit' na ovu temu svaki dan i prigovarat' nekome kako piše? I pljuvati po momcima koji ovdje pišu?DANTES je napisao/la:Meni ovo i dalje liči na skupštinu... Ili na obdanište? Hm ne mogu odlučiti... Ma uglavnom to je to, taj nivo i taj stil... Nego eto da se malo uklopim, Mo opet pokazao kako je ustvari opterećen i poremećen čovjek, sa onim bijesom oko poređenja Espane i Barse...
Ne sviđa ti se? Produži, niko te i ne zove...
E ovakva tekma se očekuje od njeg', 2 gola, nekoliko dobrih udaraca, dodavanja...samo što Nani polovnjak ne zna, mogao je CR ondje i asistenciju upisat'...
Al' je činjenica, da je Portugal kojim slučajem ispao večeras, Ronaldo bi bio tragičar zbog one prve dvije tekme...večeras se izvukao
Al' je činjenica, da je Portugal kojim slučajem ispao večeras, Ronaldo bi bio tragičar zbog one prve dvije tekme...večeras se izvukao
Kakve to veze ima s ovom temom.Večeras ni Barca ni Real nisu igralimandraX je napisao/la:E ovakva tekma se očekuje od njeg', 2 gola, nekoliko dobrih udaraca, dodavanja...samo što Nani polovnjak ne zna, mogao je CR ondje i asistenciju upisat'...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa ovdje smo dosad pametovali o Ronaldu, neki svršavali, neki pljuvaliLBJ MVP je napisao/la:Kakve to veze ima s ovom temom.Večeras ni Barca ni Real nisu igralimandraX je napisao/la:E ovakva tekma se očekuje od njeg', 2 gola, nekoliko dobrih udaraca, dodavanja...samo što Nani polovnjak ne zna, mogao je CR ondje i asistenciju upisat'...
Koja je razlika između to dvojemandraX je napisao/la:Pa ovdje smo dosad pametovali o Ronaldu, neki svršavali, neki pljuvaliLBJ MVP je napisao/la:Kakve to veze ima s ovom temom.Večeras ni Barca ni Real nisu igralimandraX je napisao/la:E ovakva tekma se očekuje od njeg', 2 gola, nekoliko dobrih udaraca, dodavanja...samo što Nani polovnjak ne zna, mogao je CR ondje i asistenciju upisat'...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.