Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Ma imaju i ostale stranice, što samo pratite Lshunter, ima rojadirecta, ima firstrowsports,
roja je na kraju sa tačka es, a firstrow sa com
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
wiziwig majkazizu1991 je napisao/la:Ma imaju i ostale stranice, što samo pratite Lshunter, ima rojadirecta, ima firstrowsports,
Agieren statt reagieren
Ne znam šta ti to znači, al smatram da ti se svidio moj post 
sinoć 1928371318964 puta izgovorio ovo preokretBenjo_AFC86 je napisao/la:bašSaurman je napisao/la:Bilić : "Engleska je došla do preokreta sada je 2:2 "![]()
Zemljo progutaj ga.![]()
![]()
sinoć mi je došlo da idem gledati na netu tekmu, nisam ga više mogao slušati. A na HRT2 nestalo signala
.
Igor Štimac opet provali.
Pred početak utakmice Poljska-Češka, komentariše kako su nekada te zemlje dijelile isti reprezentativni dres.(očito miješa Poljsku i Slovačku)
Igore, Igore..Sreća pa si znao šutat' loptu, inače bi sada negdje u kamenolomu radio.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da opet čujemo "u vršku napada Mandžukić..."Elegant je napisao/la:Da hoce Bilic sutra prenosit Hrvate.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Samo da znate da rezultatom 1:1 izmedju Njemacke i Danske,te Holandije i Portugala Njemacka ide kao prva iz grupe i to na Grcku.
Eto,ko nije cuo da zna
Eto,ko nije cuo da zna
#miasanmia
schweinsteiger je napisao/la:Samo da znate da rezultatom 1:1 izmedju Njemacke i Danske,te Holandije i Portugala Njemacka ide kao prva iz grupe i to na Grcku.
Eto,ko nije cuo da zna
S obzirom da si ti ovo danas napisao, morao ti je Bilić detaljno opisati. Barem se ti ne treba da smiješ Biliću.schweinsteiger dana 17 jun 2012, 09:31
U grupnoj fazi Eura u slucaju istog broja bodova se ne gledaju medjusobni dueli,vec gol razlika.Ko ima vecu gol razliku ide dalje,ako je gol razlika ista onda se gleda ko je dao vise golova.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- schweinsteiger
- Kontakt:
To tolika greska zato sto sam se sjeb'o ?Henderson je napisao/la:schweinsteiger je napisao/la:Samo da znate da rezultatom 1:1 izmedju Njemacke i Danske,te Holandije i Portugala Njemacka ide kao prva iz grupe i to na Grcku.
Eto,ko nije cuo da znaS obzirom da si ti ovo danas napisao, morao ti je Bilić detaljno opisati. Barem se ti ne treba da smiješ Biliću.schweinsteiger dana 17 jun 2012, 09:31
U grupnoj fazi Eura u slucaju istog broja bodova se ne gledaju medjusobni dueli,vec gol razlika.Ko ima vecu gol razliku ide dalje,ako je gol razlika ista onda se gleda ko je dao vise golova.
#miasanmia
Ovaj momak sto je prenosio na BHT cini mi se da je to Kristic,veoma kvalitetno odradio prenos.Ima potencijal po svakoj osnovi da bude jedan od najboljih komentatora u regionu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Igor Kristić je bolji i od Kemala Ahmetovića, Bilića, Šuke i kompanije. Može im biti profesor.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ma bjaaaažiii ba, ma bjaži! Kristić je jedan od boljih komentatora na javnim bh servisima, ali samo zato što je većina ostali katastrofa. No, opet nije najbolji, već jedan od boljihDevil je napisao/la:Ovaj momak sto je prenosio na BHT cini mi se da je to Kristic,veoma kvalitetno odradio prenos.Ima potencijal po svakoj osnovi da bude jedan od najboljih komentatora u regionu.
U regionu ima mAlion boljih!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kristić priča o utakmici, uvjeren je u svoje izlaganje, ima sistem rada, i zato se izdiže iznad onih levata
A sada, da je nešto ekstra kvalitetan komentator, nije
I na kraju, ne mogu da ne pomenem deBilića
mislio sam da gledam Holandiju protiv Portugala, al kada sam otišao u dnevni boravak, ipak sam se predomislio nakon 10 min gledanja utakmice na FTV, i lagano sam prebacio na Elf i Skandinavce, uz koliko - toliko razumniji glas njegovog kolege s drugog javnog servisa 
A sada, da je nešto ekstra kvalitetan komentator, nije
I na kraju, ne mogu da ne pomenem deBilića
- legenda reala
- Kontakt:
Kristić je svoj vrhunac karijere imao 2004 na Parkenu, ko se sjeća
Čuvena rečenica:" Baljić, otvara se Barbarez, vidio je to Baljić 1:0 za Bosnu i Hercegovinu poštovani gledaoci"
Al inače, on meni nije nimalo loš komentator, ima nako solidan glas nije dosadan za slušati, pa i Velid se može slušati, pravi dosta grešaka, al kad ga zanese utakmica uživi se pa to moćno izgleda, ko danas na rukometu

Čuvena rečenica:" Baljić, otvara se Barbarez, vidio je to Baljić 1:0 za Bosnu i Hercegovinu poštovani gledaoci"
Al inače, on meni nije nimalo loš komentator, ima nako solidan glas nije dosadan za slušati, pa i Velid se može slušati, pravi dosta grešaka, al kad ga zanese utakmica uživi se pa to moćno izgleda, ko danas na rukometu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Od 5:55 E sada,E sadalegenda reala je napisao/la:Kristić je svoj vrhunac karijere imao 2004 na Parkenu, ko se sjeća![]()
Čuvena rečenica:" Baljić, otvara se Barbarez, vidio je to Baljić 1:0 za Bosnu i Hercegovinu poštovani gledaoci"![]()
Al inače, on meni nije nimalo loš komentator, ima nako solidan glas nije dosadan za slušati, pa i Velid se može slušati, pravi dosta grešaka, al kad ga zanese utakmica uživi se pa to moćno izgleda, ko danas na rukometu![]()
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Je li sutra drug Kemo ili BB? 
e sada e sada
spaho legenda
spaho legenda
Ja mislim da je opsovao nešto u prijenosu utakmice BiH-Njemačka. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije Spaho opsovao nista 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.