FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ima li kakvih informacija o pojacanjima koja se traze ?
Ko je zasad 100% u Barsi ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- youngredcomps
- Kontakt:
pedro je 100% u barci.a ostali vam i ne trebaju kad imate takvog igracinu koji daje 3-4 gola po utakmici.M4kaveli je napisao/la:Ima li kakvih informacija o pojacanjima koja se traze ?
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ja sam pitao ozbiljno simpatizere Barcelone a ne nekakvog tamo '' Londonskog '' klubayoungredcomps je napisao/la:pedro je 100% u barci.a ostali vam i ne trebaju kad imate takvog igracinu koji daje 3-4 gola po utakmici.M4kaveli je napisao/la:Ima li kakvih informacija o pojacanjima koja se traze ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kolika primanja ima i koliko je kostao od njega vise nego dovoljno. Odlican za razliku od nekih preplacenih manekena, bivsih igraca, koji po terenu trckaraju samo da ih napaljene curice slikaju.youngredcomps je napisao/la: pedro je 100% u barci.a ostali vam i ne trebaju kad imate takvog igracinu koji daje 3-4 gola po utakmici.
Don't hate what you don't understand.
- youngredcomps
- Kontakt:
al si zato na forumu nekog londonskog kluba pisao da pedro daje 3-4 gola po utakmiciM4kaveli je napisao/la:Ja sam pitao ozbiljno simpatizere Barcelone a ne nekakvog tamo '' Londonskog '' klubayoungredcomps je napisao/la:pedro je 100% u barci.a ostali vam i ne trebaju kad imate takvog igracinu koji daje 3-4 gola po utakmici.M4kaveli je napisao/la:Ima li kakvih informacija o pojacanjima koja se traze ?
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Koliko se ja sjecam napisao je da bi Pedro i LLorente davali 3-4 gola po utk da igraju umjesto Torresa u prvih 11 Spanije...Mozda grijesim, ali cini mi se da je tako napisao, a ne tako kako ti tvrdis.youngredcomps je napisao/la:al si zato na forumu nekog londonskog kluba pisao da pedro daje 3-4 gola po utakmici
PSG ponudio 46 miliona eura za T.Silvu,Galliani je to prihvatio ,ali Berlusconi je na molbu navijaca i fudbalera kluba odlucio da T.Silva ostane u Milanu,i vi se sada nadate da ce T.Silva doci vama za 35 miliona eura a Berlusconi odbio 46 miliona eura od PSG-anemampojma je napisao/la:Ne kužim, trebaju im pare da dovedu pojačanja, ili?barca_87 je napisao/la:Psg preko twitera objavio da odustaje od thiaga silve,dal se barca vraca to u borbu za njega,milanu trebaju pare moraju ga nekom prodat ,po meni najbolje dat keitu i para al ne vise od 35 millona ,keita je makar nekih 8-9 miliona i taman
To je onda kontraproduktivno. Davati najboljeg igrača iz zadnje linije za nekih 35 miliona eura da bi se doveo neko ko je neprovjeren za tu ekipu?
Nema smisla na takav način razmišljati.
On će otići samo ako želi.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
Juvelandia
- Kontakt:
Jedno je preci iz Milana u PSG a drugo iz Milana u Barselonu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- youngredcomps
- Kontakt:
torres da je igrao u finalu LP od prve minute dao bi 3 gola.imas li dokaz da ne bienobarca je napisao/la:Koliko se ja sjecam napisao je da bi Pedro i LLorente davali 3-4 gola po utk da igraju umjesto Torresa u prvih 11 Spanije...Mozda grijesim, ali cini mi se da je tako napisao, a ne tako kako ti tvrdis.youngredcomps je napisao/la:al si zato na forumu nekog londonskog kluba pisao da pedro daje 3-4 gola po utakmici
Cestitke kosarkaskoj sekciji Barcelone na 17.tituli prvaka drzave.
Izgleda da je Pablo Laso dosta toga naucio od Mourinha, samo se buni i gestikulira kod sudija.

Izgleda da je Pablo Laso dosta toga naucio od Mourinha, samo se buni i gestikulira kod sudija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa Messi je u jednoj tekmi ( LP ) dao vise golova nego Torres za godinu danayoungredcomps je napisao/la:torres da je igrao u finalu LP od prve minute dao bi 3 gola.imas li dokaz da ne bienobarca je napisao/la:Koliko se ja sjecam napisao je da bi Pedro i LLorente davali 3-4 gola po utk da igraju umjesto Torresa u prvih 11 Spanije...Mozda grijesim, ali cini mi se da je tako napisao, a ne tako kako ti tvrdis.youngredcomps je napisao/la:al si zato na forumu nekog londonskog kluba pisao da pedro daje 3-4 gola po utakmici
http://atdhenet.tv/47844/watch-messi-al ... -all-stars" onclick="window.open(this.href);return false;
eto malo zabave u ove kasne sate
eto malo zabave u ove kasne sate
Sta je ovo ? 
- youngredcomps
- Kontakt:
@M4kaveli
nije rijec o messiu,nego o pedro.messi je klasa iznad svih,trenutno mu nema ravnog.
nije rijec o messiu,nego o pedro.messi je klasa iznad svih,trenutno mu nema ravnog.
Čestitke na osvojenoj tituli,mada ima tema za košarkuDesimaL je napisao/la:Campeónes! Campeónes! Olé Olé Olé !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://www.mundodeportivo.com/20120617/ ... 21436.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Brijem da bi MandraX prestao navijati za Barcudr.van nostrand je napisao/la:http://www.mundodeportivo.com/20120617/ ... 21436.html
Barca zeli Corluku
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.