Ma hoce , ubrzomikki21 je napisao/la:hoceli se lakirat u klubske boje i grb radit? trebalo bit to!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
gdje će biti parkiran ovaj bus? da li se zna?ANTIFA ! je napisao/la:Ma hoce , ubrzomikki21 je napisao/la:hoceli se lakirat u klubske boje i grb radit? trebalo bit to!![]()
![]()
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Evo nešto staro 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Treba onog Trebinjca iz Sarajeva potpisati ako nemognemo zadrzati Lakicevica sad je slobodan igrac
Nije vam dosta Hirketa,Pehlica,HaretaRodeni je napisao/la:Treba onog Trebinjca iz Sarajeva potpisati ako nemognemo zadrzati Lakicevica sad je slobodan igrac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
kadeti danas izgubili od MLADJIH kadeta sirokog 2 1
i od tomislava isto porez 2 1
slabo slabo
i od tomislava isto porez 2 1
slabo slabo
da se malo podsjetimo kako je nekada igrao VELEŽ.....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
citam velez se interesuje za iograca slobode jasmina mesanovica!!!
mlad igrac a dobar spic
daj boze da dodje mada sumnjam u to jer ga i zelji trazi
mlad igrac a dobar spic
daj boze da dodje mada sumnjam u to jer ga i zelji trazi
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
bandovic i okic na pragu prelaska u celik
u pm
upravo radite li ista??????
u pm
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Bandovića bi stvarno valjalo zadržati a Okiću nek je sretan put!VELEZDOGROBA je napisao/la:bandovic i okic na pragu prelaska u celik
u pm
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
sutra je prozivka na stadionu, pa ćemo vidjeti ko će doći,a ko neće.........mujoisuljo je napisao/la:Bandovića bi stvarno valjalo zadržati a Okiću nek je sretan put!VELEZDOGROBA je napisao/la:bandovic i okic na pragu prelaska u celik
u pm
Ne moze Bandovic u Celik, on ima ugovor jos godinu dana!VELEZDOGROBA je napisao/la:bandovic i okic na pragu prelaska u celik
u pm
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
naravno da ne može. odakle Čeliku pare za odštetu?
- el-fighter
- Kontakt:
Ma imaju mu nasi duzni nekoliko plata, pa ce to kompenzirati.AlemC85 je napisao/la:naravno da ne može. odakle Čeliku pare za odštetu?
Bila bi velika steta da izgubimo Dejana, mada ne vidim neki razlog zasto bi presao u Celik. Klub je u totalnoj bulji i trebat ce im dosta vremena da se izvuku. Ako mu i ponude par stoja vecu platu nego u Velezu, brzo ce se vratiti kao i Demic, jer nece imati para da ga placaju. Nebi bilo lose da dodje ovaj Mesanovic iz Slobode, ali tesko ce do toga doci. Zeljeznicar je takodjer zainteresovan, ali posto smo im mi vec dali Brkovica, red bi bio da nam ovog puste.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
kako mislte ne može dejo u čelik?
oprosti on nama dugovanja a mi njemu ostatak ugovora
tana/raja sretna a bogami i dejo
vrlo moguća opcija jbg!
oprosti on nama dugovanja a mi njemu ostatak ugovora
tana/raja sretna a bogami i dejo
vrlo moguća opcija jbg!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
neznam sto ovde raje ima sto toliko hoce odlazak okica, meni je momak proslu polusezonu bio jedan od najbolji uz brkovica i bandovica! sto jest jest zna zicera fulit ali mali zna lopte igrat! brz, pokretan, da malo porade snjim na realizaciji i momak bi strasan mogao bit sljedece sezone! ja bi ga rado zadrzao a bogami i nevjerujem da ce igdje maknut iz veleza, uskoro mu ona bakina cerka treba rodit i djete, cudilo bi me pravo da igdje ode ako nista iz tog aspekta! sto se deje tice ja mislim da nece nigdje unutar granica bih, sam je izjavio da ce ostat u velezu ako nenadje angazman u inostranstvu, sad pitanje je dali ima ikakvi ponuda za inostranstvo!!????mujoisuljo je napisao/la:Bandovića bi stvarno valjalo zadržati a Okiću nek je sretan put!VELEZDOGROBA je napisao/la:bandovic i okic na pragu prelaska u celik
u pm
za kraj trebaju nam dva centarfora i jedan ofanzivni vezni da zna djelit pasove prema naprijed kao zaim! mesanovic iz slobode bi mogao kao zamjena za brkovica a drugi bi nam trebao neko malo jaci, korpulentniji da igra u tandemu snjim!
slažem se!
ševa je sasvim solidan špic za naše lige i za naših uslova.
jeste da oscilira sa formom ali mislim da može pružiti puno puno bolje partije za Velež!
ševa je sasvim solidan špic za naše lige i za naših uslova.
jeste da oscilira sa formom ali mislim da može pružiti puno puno bolje partije za Velež!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
oscilira formom jer igra skroz dru8gu poziciju
pogledajte zadnjih 4-5 utakmica od kad ga je dzafa stavio na smoje prirodno mjesto momak leti po terenu
protiv zelje extra odigrao ,zrinjskom dao gol gino na terenu,na otoci i tusnju jedan od najboljih velezovih igrca.
nadam se da ce ostat
danas u 11 bila prozivka zna li iko ista ko se pojavio??
pogledajte zadnjih 4-5 utakmica od kad ga je dzafa stavio na smoje prirodno mjesto momak leti po terenu
protiv zelje extra odigrao ,zrinjskom dao gol gino na terenu,na otoci i tusnju jedan od najboljih velezovih igrca.
nadam se da ce ostat
danas u 11 bila prozivka zna li iko ista ko se pojavio??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.