FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
gladnijura
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
doduse kad bi prosao pripreme, mogao bi on dati ruke, noge, glave cega god
meni se cini kao spretnija malo verzija Adilovica
meni se cini kao spretnija malo verzija Adilovica
Ako cemo realno,Amar je njega ganjao jos i davno davno...i njega i Berberovica,ima tome masala,dok su kod nas jos bili,mene sekunde nece iznenaditi da ga sada kontaktira...ali nije Skoro sto je bio realno,a i nevjerujem da bi pristao bez obzira sto je pakas ,a i on nije sastavio 2 utakmice u nizu nepamti ni on sam od kad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bolan zavrsena stvar...Skoro je igrac Zeljemiky_hz je napisao/la:Ako cemo realno,Amar je njega ganjao jos i davno davno...i njega i Berberovica,ima tome masala,dok su kod nas jos bili,mene sekunde nece iznenaditi da ga sada kontaktira...ali nije Skoro sto je bio realno,a i nevjerujem da bi pristao bez obzira sto je pakas ,a i on nije sastavio 2 utakmice u nizu nepamti ni on sam od kad
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Licno poznajem njegovog amiđica i on mi je to potvrdio, Skoro je igrac Zelje !pile87 je napisao/la:Bolan zavrsena stvar...Skoro je igrac Zeljemiky_hz je napisao/la:Ako cemo realno,Amar je njega ganjao jos i davno davno...i njega i Berberovica,ima tome masala,dok su kod nas jos bili,mene sekunde nece iznenaditi da ga sada kontaktira...ali nije Skoro sto je bio realno,a i nevjerujem da bi pristao bez obzira sto je pakas ,a i on nije sastavio 2 utakmice u nizu nepamti ni on sam od kad
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Brko ce to za pola godine dovest u red bice najjaci napdac u ligi sigurno, da je prije presao u Zelju sad bi igrao u nekoj finoj ekipi a ne u trecoj ligi...Direkt je napisao/la:Bolan zavrsena stvar...Skoro je igrac Zelje Licno poznajem njegovog amiđica i on mi je to potvrdio, Skoro je igrac Zelje !
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 17 jun 2012, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Daj te ljudi jel se vi zajebavate zar mi nismo krenuli naprijed, koji ce nam q. otpad od igraca.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
ne znam bih li se smijao ili bih plakao... 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ajde sad iskreno jel ovo lozite raju da je Skoro potpisao ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- inacefindecko
- Kontakt:
ovo je očito neka zahebancija
al svim srcem navijam da potpiše, zato što je ikona gore, taman ne odigrao nijedne minute!
al svim srcem navijam da potpiše, zato što je ikona gore, taman ne odigrao nijedne minute!
Paša, kume, anđele.. Zavrsena stvar, i mene je iznenadilo ali sta ces Brko je cudopropuh je napisao/la:Daj te ljudi jel se vi zajebavate zar mi nismo krenuli naprijed, koji ce nam q. otpad od igraca.
@pile eh da je Bogdom, Gomez mu nebi bio ravan.
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- pintol_TM87
- Kontakt:
@ovo aldin hakovo profileDirekt je napisao/la:Paša, kume, anđele.. Zavrsena stvar, i mene je iznenadilo ali sta ces Brko je cudopropuh je napisao/la:Daj te ljudi jel se vi zajebavate zar mi nismo krenuli naprijed, koji ce nam q. otpad od igraca.
@pile eh da je Bogdom, Gomez mu nebi bio ravan.
i kadeti dobili DINAMO ZAGREB 1:0 i osvojili turnir
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Naravno da nisamanonimni je napisao/la:jesi ti ozbiljan, @pile ?
pile87 je napisao/la:Naravno da nisamanonimni je napisao/la:jesi ti ozbiljan, @pile ?Dosta vise zajebancije
nego dosadna ova tisina oko kluba pa da malo razdrmamo
Volimo tebe..
Volimo tebe..
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Daj ba nemojte jbvt, koji ce nam qrac kitar u ekipi 
lakše mi je
al' si nafur'o ljude samo tako 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- pintol_TM87
- Kontakt:
trojici pitara pozlilo
kazu zbog vrucine HHAHAAHHA
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Sreca pa nema istine. Ne treba nam. Radije dati "amerikancu" sanse ako bude zadovoljio. Sta ce nam 31-godisnji pitar u ekipi.. Pa i da se zove Skoro ne treba nam..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Al zato dolazi Jogeanonimni je napisao/la:lakše mi jeal' si nafur'o ljude samo tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.