Mi vas uzimamo danas 1/1 pa ti vidi a ako ti nesto nije jasno meni se obrati slobodnoPigi13 je napisao/la:stavi kucu na 1/1...i onda ako ti Borac izvuce bod isjeci se tupi ziletom...![]()
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Bice to pravi krajiski derbi, nadam se pobjedi Borca ili barem remi, kvalitet je na nasoj strani, a vi bodove spasa potrazite u drugim tekmama...Iskreno volio bih da ostanete u ligi jer je i Prijedoru potreban premier ligas...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Šalim se ja malo pigi neboj se ništaPigi13 je napisao/la:u jbt...kako ste vi samo opasni

to brate hahahahaha odlična pesma hahaha ahahahahahahaha? je napisao/la:Joj da Hezbolah i mi da zapjevamo .. U tunelu usred mraka noge širi prijedorčanka , u tunelu usred mraka hej noge širi prijedorčanka ... Širi širi malo jače za Borčeve navijče , širi širi malo jače hej za Borčeve navijače, jel tako hezbolah ...Hezbolah1983 je napisao/la:Nemogu docekati da borac dode u pd da se podsjetimo starih vremena(kupa rs).ne znam znate li onu pjesmu KO JE LESINAR TAJ P.... NIJE JER LESINARA I P.... BIJE![]()
![]()

Nabijamo Komplekse ... !!! 

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
Goooooooooooooooooooooooooooooooo
46 minuta prvog poluvremena , Stojan Vranješ Borac vodi 1-0
Volim samo Borac za njega samo znam .... !!!

46 minuta prvog poluvremena , Stojan Vranješ Borac vodi 1-0
Volim samo Borac za njega samo znam .... !!!

-
- Kontakt:
dade vam slavija bodove,tata dodik je to sredio sigurno... 

-
- Kontakt:
ultra@rajvosa je napisao/la:dade vam slavija bodove,tata dodik je to sredio sigurno...
druze ne prosipaj se,prejaki smo,kad igraju dva bosnjacka tima i pobjedi gost onda je zasluzeno,jel.BORAC NAJJACI
ako dobijete Slaviju u gostima svakom ce biti jasno da vas guraju jer je Slaviju u gostima nemoguće dobiti
ultra@rajvosa je napisao/la:dade vam slavija bodove,tata dodik je to sredio sigurno...
Joj jest krivo ovim kretenima što je Borac prvi .. Alo drekavci dosta ste Borac izbacivali iz lige , a sad kad Borac tere sve pred sobom Dodik platio

-
- Kontakt:
da da da,kad igraju dva srpska tima i gost vodi odmah je to namjestanje i kupovanje utakmice,a za sve druge je regularno,daj molim te.
- TheManiacs
- Kontakt:
Koce,kome nego srbin svome
A poslije utakmica otkaz Zoranu erbezu

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Ma nisam majke mi ljubomoran , naprotiv . Jednostavno sam vas gledao protiv Sirokog i Zrinjskog . Vi jeste dobra ekipa ali za tolike gostujuce pobjede u Premier ligi BiH treba biti puno bolja ekipa od onoga sto ste vi prikazali u te dvije utakmice . Sigurno vas neko forsira . DaBogdo nas neko tako forsira , nisam ljubomoran nego je to realnost .? je napisao/la:ultra@rajvosa je napisao/la:dade vam slavija bodove,tata dodik je to sredio sigurno...
Joj jest krivo ovim kretenima što je Borac prvi .. Alo drekavci dosta ste Borac izbacivali iz lige , a sad kad Borac tere sve pred sobom Dodik platio... Šta pričate , vidi se koji je najbolji trenutno klub u bih ligi
... Ljubomorne duše mogu da nam puše , i da krivi smo jer volimo Borac više od života
, druga stvar Željo je otkino bod Slaviji , i kad već gledamo tako , Leotara niko nije mogao pobjediti kući , pa im je Velež oteo bodove , tako da poklopite se , a mi uživamo u tome da je naš Borac najbolji trenutno ... !!!
-
- Kontakt:
LJ U B O M O R N I S T E N A B O R A C
Borac ce izgleda dostojno da predstavlja svoju Bosnu i Hercegovinu u Evropi! 

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
hoce kao i svi ostali klubovi u P.L BiHAda je napisao/la:Borac ce izgleda dostojno da predstavlja svoju Bosnu i Hercegovinu u Evropi!
-
- Kontakt:
i nova pobjeda naseg dragog Borca,gazimo sve pred sobom,Zeljo bolje ti je da ne dolazis u BL 

banjaluka u srcu je napisao/la:i nova pobjeda naseg dragog Borca,gazimo sve pred sobom,Zeljo bolje ti je da ne dolazis u BL
kako štelite , to je nevjerovatno , ne bi Manchester u ovoj ligi nakon 7.kola imao 6 pobjeda i jedan remi

Ko ce kome nego svoj svome,svaka cast smetljari 

Soccera-Vutra-Od-Jutra-Do-Sutra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.