Divim se tvojoj dobroti i optimizmubambina je napisao/la:Ok ja živim u Zg-u s urbanijom civiliziranijom rajom, al ok ne ću dalje....pozz sportašima i sportskom duhu smrt nacionalizmucool
nego, poz dobrim ljudima i reprezentaciji Spanije
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Divim se tvojoj dobroti i optimizmubambina je napisao/la:Ok ja živim u Zg-u s urbanijom civiliziranijom rajom, al ok ne ću dalje....pozz sportašima i sportskom duhu smrt nacionalizmucool
kod nas ti je dobro kada komšiji crkne kravabambina je napisao/la:toliko ljubomore inata nisam vidjela.baš no commenta onda se kitimo Bosanac Ćorluka ili ti naš Bosanac Srna ....jao muka mi primtivizma balkanskog i novinara i portala
Ali toliko pohlepe nisam dugo čitala i vidjela!
Sve je moguće sinoć dokazano.
Sretno svima sutra na ternu tko pobijedi ide zasluženo dalje.
Tako je, hrvatskoj ne prođe niti jedna utakmica da navijači ne pjevaju o bosni...DonCorleone je napisao/la: Biti ljubomoran na kockaste,, aha...nego ja sam ljubomoran na njihove vatrene, najvise mi se svida kada pjevaju *ebem te Bosno, to je primarni broj jedan, sekundum je Mostar u kockastim bojama, na to sam ljubomoran, na dostojanstvo navijaca kockastih, to mi nemamo, kod nas bude u Parizu samo 20000 dusa i nijedne nacionalne uvrede susjedima, eto to je sustina mog navijanja za kroate ako si shvatila problem moje ljubomore.
San Marino > Hrvatska preference personalno
Pa dobro onda će sutra,normalno dok se odmore od utakmice,naspavaju i sutra laganini par krpica u kofer i pravac aerodrom.Gorazde11 je napisao/la: Ne pakuju, gadno si se zajebao
niko ne pakuje kofere veceras
Dečko, Hrvati sutra igraju.Tuzla950 je napisao/la:Pa dobro onda će sutra,normalno dok se odmore od utakmice,naspavaju i sutra laganini par krpica u kofer i pravac aerodrom.Gorazde11 je napisao/la: Ne pakuju, gadno si se zajebao
niko ne pakuje kofere veceras
Svaka ti čast za post iskreno.ramiral je napisao/la:Momci pišite o fuci a ne o nekim drugim stvarima. Šta koga briga ko za koga navija, moje pravo je da izaberem Zanzibar ako se plasira. Lično uvijek navijam protiv komšija i to je to, ali bez omalovažavanja, vrijeđanja, pljuvanja.. ko me dirne vratim istom mjerom.
Sinoć sam jednog ''usijanog'' lika sa šalom hrvatske repke, bolje rečeno jutros, u pekari spašavao, mlađi inspektor u mup-u, završio sa smjenom, malo se ''nadrao'' rakije i sa svojom trojicom jarana - Bošnjaka svratio da jede, izvadio šal Hrvatske, mahao u pekari, bilo još usijanih glava na drugoj strani, skočili za vratove, lik čak povukao pucu službenu, pa smo ih savladavali moj brat i ja.
Na kraju ja njega odvukao i govorim mu ''Što ti to treba bolan, još potežeš službeni štoljpi, pa znaš li šta sve treba da ti se desi pa da smiješ povući pucu?''a on odgovara ''Jbg ponijelo me!''
Neka svako navija za koga hoće, ali bez vrijeđanja. Svi moraju i trebaju razumijeti da su rane od prošlog rata još svježe. Meni lično je lik držao nož pod vratom, sa ustaškom kapom na glavi, dijete sam bio ali ga nikad nisam zaboravio, ipak ne treba kvalificirati narod kroz pojedince, jer nisu svi ustaše niti balije, u svakom žitu ima kukolja.
Odoh daleko možda popušim bananu ali htio sam reći da ne treba da se palite ni jedni ni drugi kao saučešće. Sve zavisi od mentalnog sklopa ljudi. Valja nama balkancima još čimbura pojesti do tolerancije - jedni kraj drugih.
Fudbal bi trebao da spaja ljude a nije uvijek tako. Nemojmo da isti bude povod gaženju jednih preko drugih.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.