@hare
ne znam ni ja vise, gledam po torrent siteovima, nema druge epizode, ima samo prva, nista, valja sad updateovati sabur, nema druge
Moderator/ica: insider
Evo sad ću ipak probati sa ovim MW3...BluesForever je napisao/la:Totalno su upropastili CoD sa ovim novim modernim serialima,gdje nije vise 2 sv. rat to su bili klasici a ovo sad je obicno sranje,barem meni.Unica_Liverpool_ je napisao/la:I ja isto kao i @Quaresma iznimno volim WWII tematiku... Evo sad hoću opet igrati CoD 5 - SP, one dvije zadnje misije "tonbe", po meni... ♥
Kasni par dana, i ja čekam da "Stalinator" odradi walkthrough (jer nema drugog načina da vidim igruharebianconero je napisao/la:@quaresma jel izašao The Walking dead episode 2 ?
ja kako sam gledo na yt dobra je igrica, al ono je previse 26 gb za dowload :SStivi_Dzi je napisao/la:Jel neko probao novi Max payne, ja ga preordero i dobio sam link za download al nemam vremena da skinem i instaliram.
Assasin Creed Broterhood, Batman aRkham City, Max Payne 3 ,Diablo 3 , Total War...High je napisao/la:Gejmeri, je l' imate torrent kakve dobre igre, da ubijem ovu nervozu pred ispite ?Hvala
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, leo1946, trunks1946, VolimBiH96 i 11 gostiju.