Dobro Kohlschreiber.samosarajvo je napisao/la:I prvi favorit za Wimbledon?
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jok eto, prvi je onaj sto se na Mallorci sprema u dvorani za Wimbledon.
Svaka cast Tommyu, majstor samo takav, odlican mec sa obje strane, a danasnjeg Haasa bi tesko bilo ko dobio.
Ostaje mali zal ta titulom, ali da je toliko bitna i nije, nek je Tommy legenda uzeo!
Svaka cast Tommyu, majstor samo takav, odlican mec sa obje strane, a danasnjeg Haasa bi tesko bilo ko dobio.
Ostaje mali zal ta titulom, ali da je toliko bitna i nije, nek je Tommy legenda uzeo!
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Taj sa Mallorce je drugi. Prvi je Novak.retro je napisao/la:Jok eto, prvi je onaj sto se na Mallorci sprema u dvorani za Wimbledon.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Upravo tako.Novak je prvi favorit za Wimbledon,Rafa drugi a Roger treci.Virtu4l je napisao/la:Taj sa Mallorce je drugi. Prvi je Novak.retro je napisao/la:Jok eto, prvi je onaj sto se na Mallorci sprema u dvorani za Wimbledon.
I stvarno ne znam kakve veze ima gdje se ko spreman.Vjerovatno on zna gdje mu je najbolje da se spremi i siguran sam da nece pogrjesit
Je.biga taj sa Majorke nije bio isprasen u 1/2 RG sa 3:0, on je osvojio GS prije heftu pa je red da se malo odmori i spremno starta WB
Ako ne bude kakvih senzacija svjetski broj 1 ne bi trebalo da ima većih problema u odbrani titule na Vimbldonu 
"Indija,Pakistan..."
David Nalbandian... one and only
[youtube][/youtube]
Naravno, diskvalifikovan je, iako je imao set prednosti
Čilić došao do prve titule na travi.
[youtube][/youtube]
Naravno, diskvalifikovan je, iako je imao set prednosti
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Kakav dan za Nalbandiana u Quennsu, imao je i jedan Challenger za kojeg ga je sudac pitao Jesi ozbiljan, komentator je utvrdio da je ono bio najgori challenger u povijesti. Jako bitna pobjeda za Marina, došao je na 18.mjesto na ATP ljestvici i biti će 17 nositelj na WB-u, možda i bude 16 jer je jako upitan nastup Fisha i Monfilsa a to bi značilo izbjegavanje prvih 8 nositelja u 3.kolu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Haha koji luđak, ali kako se ufati linijski za nogu 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
znao sam da nije normalan,ali da nema mozga to sam danas saznaoVirtu4l je napisao/la:David Nalbandian... one and only![]()
[youtube][/youtube]
Naravno, diskvalifikovan je, iako je imao set prednosti![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
a jel ko pratio mec ?? jel imao razlog da ga udari ??
i kako ce ovo sad ove naše kladionice protumaciti, jel kvota 1 ili pobjeda cilica
na jednom imam over 23,5, a na drugom pobjedu cilica
nema potpisa
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Izgleda da mu se oduzimaju ovi bodovi i novčana nagrada s turnira
Ako ti je razlog što je izgubio svoj servis onda je imao razlogarelinho je napisao/la:a jel ko pratio mec ?? jel imao razlog da ga udari ??
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
hahaSirAlexFerguson je napisao/la:Izgleda da mu se oduzimaju ovi bodovi i novčana nagrada s turnira
Ako ti je razlog što je izgubio svoj servis onda je imao razlogarelinho je napisao/la:a jel ko pratio mec ?? jel imao razlog da ga udari ??
Kvota 1Admir_Sa je napisao/la:i kako ce ovo sad ove naše kladionice protumaciti, jel kvota 1 ili pobjeda cilica
"Indija,Pakistan..."
"Indija,Pakistan..."
Roddick je savladao Darcisa u polufinalu Eastbournea, to mu je bila 600-ta pobjeda u karijeri.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Seppi u drugom finalu na travi.

Ajde Andy uzmi tu titulu pa da bude 12. uzastopnih sezona sa bar jednom ATP titulom, inace 600ta pobjeda danas u karijeri, impresivno nema sta.
Ferrer ce igrati protiv Pecnera u finalu Hertogenboscha.
Pacnera koji igra u crvenim stucnama.

Ajde Andy uzmi tu titulu pa da bude 12. uzastopnih sezona sa bar jednom ATP titulom, inace 600ta pobjeda danas u karijeri, impresivno nema sta.
Ferrer ce igrati protiv Pecnera u finalu Hertogenboscha.
Pacnera koji igra u crvenim stucnama.
Bravo Andy majstore, 31. titula u karijeri, 13 godina uzastopno kako uzima ATP titulu i tu je izjednacen sa Federerom.
Na jucer odrzanom sastanku ATP-a u Londonu je odluceno da ce u narednoj sezoni biti zabranjeno igranje meceva na plavoj sljaci.
Predsjednik ATP-a Bred Druit je izjavio sljedece: Plava šljaka možda nudi bolji pregled gledaocima televizijskih prijenosa, ali očigledno postoji problem u njenom kvalitetu, što je neprihvatljivo.
Predsjednik ATP-a Bred Druit je izjavio sljedece: Plava šljaka možda nudi bolji pregled gledaocima televizijskih prijenosa, ali očigledno postoji problem u njenom kvalitetu, što je neprihvatljivo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.