FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jasta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jasta » 17 jun 2012, 17:22

ljudi da hoce celavac ovu zilinu.....oni su mi idealni

basel....niposto....

bate,,,,u punoj takmicarskoj....ne

dinamo inekako .....partizan daleko mu kuca....

ako neko mora od "giganata" onda austrijance

maribor i debrecen.....odma poslije slovaka na listi zelja

slask.....malo su jaci od ove srednje 4ke....ne trea ih se plasit...i ako dodju...

Ael....nemoj kiprane....oni su plutajuca bomba,,,

helsinki...helsinborg.....nece nas zapast....al moglo bi se

ventspils....ko ce im znat....

zestafoni....ma nemoj ove...iako izgledaju najlosiji....daleko je to gore...

liberec....ludi cesi,,,,ne hvala....

eto to je moje misljenje

dakle zilina, maribor, debrecen

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 17 jun 2012, 18:43

Evo mog misljenja kakve su nam sanse sa mogucim protivnicima

Basel 20%-80% - Sanse minimalne ali cuda se dogadjaju. Jedina kakva takva olakotna okolnost bi nam bila sto oni 3 dana ranije igraju prvo kolo svog prvenstva

BATE 25%-75% - Nezgodan tim koji nikako nebi odgovarao pogotovo zato sto nisu bas u centru paznje pa ih mozda donekle i podcjenjujemo

Salzburg 20%-80% - Nisu jaki koliko su bili prije dvije-tri godine ali svakako paklena ekipa s kojom bi se teško nosili

Dinamo 25%-75% - Koliko su dobri i sami znamo. Dovoljno je reci da neuspjehom smatraju neulazak u grupne faze europskih takmicenja. Opet nije da se nebi mogli nositi s njima. Igraci bi imali motiv da se dokazu na ovakvoj utakmici, a i gostovanje bi se moglo dobro odraditi tako da nebi ostali bez podrske

Zilina 30%-70% - Nisu tim preko kojeg se ne moze ali nisu ni bezveznjakovici. U svakom slucaju uz potpunu ozbiljnost i koncentraciju mislim da bi ih mogli proci (ne znam je li previse navijacki ali eto)

Partizan 35%-65% - S Partizanom bi se dalo lijepo igrati. Nasim igracima bi mozda bio veliki pritisak ali bi i oni isto tako bili pod pritiskom. Partizan je znao zakazati prosle sezone u vaznijim utakmicama, sada imaju i novog trenera sto je mac sa dvije ostrice, otisli su im neki igraci, i mislim da nisu ni blizu jaki kao predprosle sezone. Opet navijaci bi bili veliki plus za nas jer bi se gostovanje moglo korektno odraditi

Helsingborg 40%-60% - Kad su pitari sto nebi i mi. Imali su losiju ekipu nego sto je mi sad imamo, ali se i Helsingborg vjerovatno popravio. Ako njih izvucemo i prodjemo bicemo i nosioci u narednom pretkolu tako da imamo dodatnu motivaciju, i nebi zalio da ih izvucemo

Sheriff 50%-50% - Mogli smo jednom mozemo opet. Prosle godine je mozda i faktor iznenadjenja odigrao ulogu i sada bi oni puno ozbiljnije usli u utakmicu/e ali i mi znamo sta nam je ciniti. Realno smo ih prosle godine nadigrali u potpunosti ali nismo imali srece pa ove mozemo ako nista da odigramo lose ali se provucemo

Debrecen 60%-40% - Slijede ekipe u kojim mislim da smo favoriti. Debrecen je prvak ne tako jake lige i trenutno smo kvalitetniji od njih. Takodjer ligu su osvojili sa samo tri boda razlike dakle nista ubjedljivo. Ostaje pitanje koliko ce se pojacati

Maribor 55%-45% - Oni su moja zelja i nadam se da cemo ih izvuci. Da prosli su prosle sezone u grupnu fazu EL ali kako imali su srece sa zrijebom kao niko. Pobjedjivali smo ih, ruku na srce u prijateljskim, ali opet velika sansa za prolaz dalje. Opet je tu i gostovanje koje bi se dalo super odraditi i mozda bi bilo i vise ljudi nego kad bi igrali protiv Dinama ili Partizana jer bi se osjecali sigurnije.

Ventspils 65%-35% - Nista impresivno ovo bi se trebalo dosta lagano odraditi ali opet bez previse podcjenjivanja. Njima je sampionat u toku, pa umor moze uraditi svoje ali su i uigrani i opet su u vrhu tabele.

Slovan 60%-40% - Njih bi se mozda trebali pribojavati iako nemaju jak koeficient ipak su iza sebe ostavili Spartu i Viktoriu Plzen. U svakom slucaju po meni bolje da ih izbjegnemo.

Slask 70%-30% - Poljska liga po meni jedna od najprecjenjenijih na svijetu i generalno vrlo slaba. Mislim da s njima nebi trebali imati vecih problema ako iole ozbiljno udjemo u utakmicu.

Helsinki 65%-35% - Pomalo nezgodni ali nista strasno. Opet ekipa koja se moze proci uz malo vise ozbiljnosti i jedno kvalitetno pojacanje.

Limasol 80%-20% - Osvojili prvenstvo nakon 44 godine pa je ovo vjerovatno samo trenutni blic obzirom da je APOEL bio zaokupljen igranjem u LP. Zeznuto ce biti jedino sto su donekle anonimusi ali po meni jedan od dva kluba s kojim bi nam bilo najlakse igrati a najveci problem bi vjerovatno opet bile temperature.

Ekranas 75%-25% - I njima je prvenstvo u toku i ponovo su na vrhu tabele, ali ipak je to ekipa koja nam nebi smjela predstavljati vecu prepreku. Na sta treba obratiti paznju je to da su zadnjih 13 godina osvajaci bar jednog trofeja i da njihovi igraci cine okosnicu nacionalnog tima Litvanije.

Zestafoni 80%-20% - Po meni (a i po koeficientu) najlaksi moguci protivnik i ekipa protiv koje se nebi trebali previse brinuti. Prvenstvo osvojili na osnovu gol razlike a u finalu kupa deklasirani od petoplasiranog tima. Mislim da to dovoljno govori
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 jun 2012, 18:56

Kada je izvlacenje za ligu prvaka?! :?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 jun 2012, 18:59

bekicamir je napisao/la:Kada je izvlacenje za ligu prvaka?! :?
25. juna valjda
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 17 jun 2012, 18:59

diego jarane malo ti nerealno ovo...po mom misljenju....

zasto je teza zilina nego partizan?????

moje misljenje je da je upravo ta zilina idealna....izbor broj 1....

druga stvar,,,,mislim da zeljo nije favorit...pa cak ni protiv zestafonija.....tako nesto slicno i osim rece....

vjeruj mi niko se nece razocarat ako zelju izvuce....i rec..eh oni su favoriti

mozda je to najveca prednost plavih

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jun 2012, 19:00

jasta je napisao/la:diego jarane malo ti nerealno ovo...po mom misljenju....

zasto je teza zilina nego partizan?????

moje misljenje je da je upravo ta zilina idealna....izbor broj 1....

druga stvar,,,,mislim da zeljo nije favorit...pa cak ni protiv zestafonija.....tako nesto slicno i osim rece....

vjeruj mi niko se nece razocarat ako zelju izvuce....i rec..eh oni su favoriti

mozda je to najveca prednost plavih
Hvala Bogu pa nam niko ne namece epitet favorita, to bi bila samo otezavajuca okolnost

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 jun 2012, 19:10

anonimni je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Kada je izvlacenje za ligu prvaka?! :?
25. juna valjda
Hvala!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 jun 2012, 19:11

diego_TM je napisao/la:Debrecen 60%-40% - Slijede ekipe u kojim mislim da smo favoriti. Debrecen je prvak ne tako jake lige i trenutno smo kvalitetniji od njih. Takodjer ligu su osvojili sa samo tri boda razlike dakle nista ubjedljivo. Ostaje pitanje koliko ce se pojacati

Maribor 55%-45% - Oni su moja zelja i nadam se da cemo ih izvuci. Da prosli su prosle sezone u grupnu fazu EL ali kako imali su srece sa zrijebom kao niko. Pobjedjivali smo ih, ruku na srce u prijateljskim, ali opet velika sansa za prolaz dalje. Opet je tu i gostovanje koje bi se dalo super odraditi i mozda bi bilo i vise ljudi nego kad bi igrali protiv Dinama ili Partizana jer bi se osjecali sigurnije.

Ventspils 65%-35% - Nista impresivno ovo bi se trebalo dosta lagano odraditi ali opet bez previse podcjenjivanja. Njima je sampionat u toku, pa umor moze uraditi svoje ali su i uigrani i opet su u vrhu tabele.

Slovan 60%-40% - Njih bi se mozda trebali pribojavati iako nemaju jak koeficient ipak su iza sebe ostavili Spartu i Viktoriu Plzen. U svakom slucaju po meni bolje da ih izbjegnemo.

Slask 70%-30% - Poljska liga po meni jedna od najprecjenjenijih na svijetu i generalno vrlo slaba. Mislim da s njima nebi trebali imati vecih problema ako iole ozbiljno udjemo u utakmicu.

Helsinki 65%-35% - Pomalo nezgodni ali nista strasno. Opet ekipa koja se moze proci uz malo vise ozbiljnosti i jedno kvalitetno pojacanje.

Limasol 80%-20% - Osvojili prvenstvo nakon 44 godine pa je ovo vjerovatno samo trenutni blic obzirom da je APOEL bio zaokupljen igranjem u LP. Zeznuto ce biti jedino sto su donekle anonimusi ali po meni jedan od dva kluba s kojim bi nam bilo najlakse igrati a najveci problem bi vjerovatno opet bile temperature.

Ekranas 75%-25% - I njima je prvenstvo u toku i ponovo su na vrhu tabele, ali ipak je to ekipa koja nam nebi smjela predstavljati vecu prepreku. Na sta treba obratiti paznju je to da su zadnjih 13 godina osvajaci bar jednog trofeja i da njihovi igraci cine okosnicu nacionalnog tima Litvanije.

Zestafoni 80%-20% - Po meni (a i po koeficientu) najlaksi moguci protivnik i ekipa protiv koje se nebi trebali previse brinuti. Prvenstvo osvojili na osnovu gol razlike a u finalu kupa deklasirani od petoplasiranog tima. Mislim da to dovoljno govori
Jesam li ja prespavao nekoliko godina, je l' to Željo igrao grupnu fazu LP prošle godine pošto vidim da je veliki favorit protiv prvaka Kipra, Poljske, Mađarske...? Kako bi se mi tek dizali da smo se fakat plasirali u grupnu fazu :roll:
Svi nosioci su favoriti protiv Želje.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jun 2012, 19:16

NEŠTO OD MENE:

slika

slika

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 17 jun 2012, 19:31

Koja ciganija na Koševu boze ti mene sacuvaj :? :evil: psuju Svraki i Bukiju sve redom, Osima prozivaju uz standardne rijeci, Mimi psuju djecu itd. itd. usao i nakon desetak minuta izasao ko da sam otisao u Bg, a ne na Koševo, bruka i sramota fuujj :evil: :twisted:
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 jun 2012, 19:41

SkyWallker je napisao/la:Koja ciganija na Koševu boze ti mene sacuvaj :? :evil: psuju Svraki i Bukiju sve redom, Osima prozivaju uz standardne rijeci, Mimi psuju djecu itd. itd. usao i nakon desetak minuta izasao ko da sam otisao u Bg, a ne na Koševo, bruka i sramota fuujj :evil: :twisted:
Meni je najsmijesnije bilo kada je spiker rekao da pozdravimo FK Sarajevo najveci klub u BiH i kada je one misice zamilio da im daju podrsku u Ligi prvaka. :lol: :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jun 2012, 19:42

amerosm je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:Koja ciganija na Koševu boze ti mene sacuvaj :? :evil: psuju Svraki i Bukiju sve redom, Osima prozivaju uz standardne rijeci, Mimi psuju djecu itd. itd. usao i nakon desetak minuta izasao ko da sam otisao u Bg, a ne na Koševo, bruka i sramota fuujj :evil: :twisted:
Meni je najsmijesnije bilo kada je spiker rekao da pozdravimo FK Sarajevo najveci klub u BiH i kada je one misice zamilio da im daju podrsku u Ligi prvaka. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma cirkus obicni napravili od jedne humanitarne utakmice

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 jun 2012, 19:47

I jel sad to bitno,da raspravljamo o tome da li je bio cirkus ili ne??Bitno je da se uradilo nesto dobro za momka....Nekad stvarno ne mogu da razumijem ljude... :roll:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jun 2012, 19:52

NEZALAGANJE je napisao/la:I jel sad to bitno,da raspravljamo o tome da li je bio cirkus ili ne??Bitno je da se uradilo nesto dobro za momka....Nekad stvarno ne mogu da razumijem ljude... :roll:
Pa u biti dobro je sto su sigurno momku pomogli, ali isto teferic napravili...kazem jos jednom dobro je pa se skupilo pare i sve to, ali moglo je to biti malo organizovanije i bolje... ipak cijela drzava prati

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 jun 2012, 19:54

nime_tm87 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:I jel sad to bitno,da raspravljamo o tome da li je bio cirkus ili ne??Bitno je da se uradilo nesto dobro za momka....Nekad stvarno ne mogu da razumijem ljude... :roll:
Pa u biti dobro je sto su sigurno momku pomogli, ali isto teferic napravili...kazem jos jednom dobro je pa se skupilo pare i sve to, ali moglo je to biti malo organizovanije i bolje... ipak cijela drzava prati
S obzirom da se sve izdesavalo u 3 dana,nije moglo bolje...Trebalo je organizovati sve ljude da dodju,televiziju,stadion....I po cemu je to bio teferic?Bila neprimjerna muzika,nepromisljeni komentari...?? Idemo u off,meni je drago da su se i nasi bivsi i sadasnji igraci odazvali ovom pozivu...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jun 2012, 20:19

svi su dobili aplauze..mozda je par ljudi reklo nesta protiv Osima...
al tako kako vi pisete nije bilo.
svaka cast i hvala svima koji su pomogli Alenu malom...pocev od F.K.Sarajeva pa do Osima,Bukija ,Mimi...
sto bolan lazete..haman bi covjek rekao da je samo vas par bilo na Kosevu i niko drugi pa tako lazete-..
za sta su oni zapeli..kakav teferic ..bilo je navijaca Sarajeva koliko i Zelje sigurno..al prave raje,normalnih ljudi a od takvih pare malom Masli samo na nos mogu skociti.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 17 jun 2012, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 jun 2012, 20:22

Prosuse bodove na Kosevu :D pa izljeve nezadovoljstva ispoljavaju xD
U koliko je sutra prozivka..
Vladavić je raskinuo ugovor u Českoj jel da?
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 17 jun 2012, 20:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 17 jun 2012, 20:26

ja sad sa Koseva a vjerujem da je bilo jos nase raje koji te mogu demantovati tako da nema potrebe da lazes ljude na forumu...osimu se aplaudiralo mimi dobacivali neki njegovi haveri kad je ulazio u svalcionicu (nista zlonamjerno) bilo je komentara onako izmedju raje zezancija ali nista naglas ili da neko ko ne treba cuje ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 jun 2012, 20:32

pintol_TM87 je napisao/la:Prosuse bodove na Kosevu :D pa izljeve nezadovoljstva ispoljavaju xD
Savic znam da jeste, a za njega nisam siguran. Nije nigdje pisalo.
Ma i da jeste on moze samo u Velez, za nas pojacanje nebi bio.
NO PYRO NO PARTY

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 jun 2012, 20:34

Buu je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Prosuse bodove na Kosevu :D pa izljeve nezadovoljstva ispoljavaju xD
Savic znam da jeste, a za njega nisam siguran. Nije nigdje pisalo.
Ma i da jeste on moze samo u Velez, za nas pojacanje nebi bio.
Ma mislim da bi bio pojačanje ako nista do sredine sezone bi on mogao lako popraviti formu..
On ista na igroj poziciji kao i Smajic...
al eto mozda je to nagomilavanje igraca koji igraju na istoj poziciji..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, mavi i 28 gostiju.