FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
e vrijeme je da se pocne pricat o subotnjem mecu ja mislim da ce tu bit finih 3,4-0 nadam se
i nadam se da ce mali miller da ponovo zaigra a altintop je dobra zamjena,,i volio bi da gomes proradi tj nasi napadaci,,VOLIM BAYERN
i nadam se da ce mali miller da ponovo zaigra a altintop je dobra zamjena,,i volio bi da gomes proradi tj nasi napadaci,,VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
m_ballack je napisao/la:magath ce u januaru hodat po pijaci i trazit musteriju za neuera i rafinhu...schalke je u dugovima tako da se uskoro ocekuje prodaja barem 2 igraca...a mislim da bi oboica mogla u bayern za 20 miliona.
- bistrikboy
- Kontakt:
Audi kupuje 10% FCB za 100 miliona eura,ranije je 10% kupio Adidas za 75 miliona eura,zivio nam Uli Henes 
U subotu na Eurosportu 2 uzivo prenos FCB-Nurnberg
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Mali Maestro
- Kontakt:
Je li ovo provjerena informacija jer zvuči kao strašan posao.bistrikboy je napisao/la:Audi kupuje 10% FCB za 100 miliona eura,ranije je 10% kupio Adidas za 75 miliona eura,zivio nam Uli Henes
Please
- bistrikboy
- Kontakt:
Objavili njemacki financijski listovi,te Express nastanjen u KelnuMali Maestro je napisao/la:Je li ovo provjerena informacija jer zvuči kao strašan posao.bistrikboy je napisao/la:Audi kupuje 10% FCB za 100 miliona eura,ranije je 10% kupio Adidas za 75 miliona eura,zivio nam Uli Henes
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mislim da ima na Bild.de. Cini mi se da sam tu citao.Mali Maestro je napisao/la:Je li ovo provjerena informacija jer zvuči kao strašan posao.bistrikboy je napisao/la:Audi kupuje 10% FCB za 100 miliona eura,ranije je 10% kupio Adidas za 75 miliona eura,zivio nam Uli Henes
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Sutra na pocetku Oktoberfesta veliki bavarski derbi Bayern-Nurnberg
Imam osjecaj da ce biti teska utakmica, ne samo iz razloga sto simpatisem Club
Imam osjecaj da ce biti teska utakmica, ne samo iz razloga sto simpatisem Club
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo zavrsi se jos jedna izuzetno teska utakmica. Nurnberg se odlicno branio, Bayern nije igrao ni 60% svojih mogucnosti. Moze ono puno bolje, robbery zajedno igraju prelijepo..... Pranjic u defanzivi nikakav, pa njegova je greska primljeni gol. Uopste nije svoju stranu zatvorio. Sve u svemu, zadovoljan sam rezultatom, ali igrom ne. Sad ce Galonja pojacat intezitet treninga....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ucini vam uslugu onaj majmun od nurnbergovog trenera pa izvadi rissea..momak je sjajan igrac brz i vrlo je tesko na njemu bilo presing napravit za razliku od ostalih igraca nurnberga,,,,,,,majmun gubi 2 1 i ni nepomislja da izbaci defanzivnog veznog(nortveit ili kluuge) a umjesto njega ubaci ofanzivnijeg igraca...mogli su uzet bod komotno ovom bajernu koji je bio na nekih 60-70% samo da su igrali hrabrije
- pasha_the_one
- Kontakt:
Pranjic = najslabija karika
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Čestitam!!!
Pošto nisam gledao utamkicu nemogu nešto više reči.....vidim po komentarima da je pranjić kriv za gol...
pranjić nije bek...Biliću....a i Galonja..a u sredini se nemože izmisliti mjesto za njega pored Rib-Roba..najtužnije je da je čovjek platio da dođe.. a završit če na klupi...al to je več njegov problem...
Pošto nisam gledao utamkicu nemogu nešto više reči.....vidim po komentarima da je pranjić kriv za gol...
pranjić nije bek...Biliću....a i Galonja..a u sredini se nemože izmisliti mjesto za njega pored Rib-Roba..najtužnije je da je čovjek platio da dođe.. a završit če na klupi...al to je več njegov problem...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- bistrikboy
- Kontakt:
pasha_the_one je napisao/la:Pranjic = najslabija karika
Ono nije ni za amatera sta je danas prikazao
uglavnom bas rutinska pobjeda,mogli smo gol dati kad smo htjeli i tako su golovi i padali,Muller opet odlican ali po meni najbolji Badstuber danas
Kapa dole za Henesa i minutu sutnje,extra potez
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 20 sep 2009, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
badstuber je nenadjebiv,,,za 2 godine najbolji na svijetu upamtite ...muller isto tako vrhunski igrac,neznam zasto ga nepozovu da igra za njemacku,..o da zaboravih,da bi njemacka bila masonska potrebno je sto manje njemaca a sto vise poljaka turaka i crncuga..pranjic,hajmo biti realni i reci da je onaj momak tek jedan prosjecan igrac...igrati 6 godina u holandiji u prosjecnom holanskom klubu i odjednom otici u jedan od najjacih klubova u evropi je ipak previsse za onako limitiranog igraca...nek se pozdravi sa prvom postavom ,tu ce sad igrat brafhaid koji je duplo bolji...nema sanse da se za pranjica moze naci mjesta naprijed pored robbena billala schwainija i mullera....
bayern radi vrhunski posao dajuci mladim igracima tj vlastitim proizvodima sansu i muller i badstuber su pun pogodak...sljedece godine sa kroosom i imace u prvoj postavi 6-7 igraca da su proizvod vlastite skole...nesto kao barca prosle godine...ono sto je barca sada za 2 godine ce biti bajern...
bayern radi vrhunski posao dajuci mladim igracima tj vlastitim proizvodima sansu i muller i badstuber su pun pogodak...sljedece godine sa kroosom i imace u prvoj postavi 6-7 igraca da su proizvod vlastite skole...nesto kao barca prosle godine...ono sto je barca sada za 2 godine ce biti bajern...
ma pranjic nije ni za nasu premier ligu a da ne govorimo o njemackoj
treba ga pod hitno ili prodati ili posuditi...al tesko da ce se neko zeznuti pa uzeti ovog "igraca" 
- Omerbavarac
- Kontakt:

ma ja da sam uli henes dao bi sljedece godine 40 miliona + pranjic za misimovica i onda na miru harati evropom...
- el-fighter
- Kontakt:
Hahahahaha joj likova na slici. Jučer i nismo nešto posebno igrali. Pobijedili smo, ali protivnicima kao što je Nurnberg treba pobjediti sa više golova. Ali nema veze, rezultat piši, igru briši. Dobro je da pobjeđujemo i probijamo se u vrh tabele.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ovi nasi poceli meljati pred 16-tercem, mislim na utakmicu protiv FCN-a...umislili se da su Barca
Koliko god van Gaal eksperimentisao i uigravao ekipu, fakt je da lijeva defanzivna strana losa skroz...
Pranjic nema samopouzdanja, sto je donekle i razumljivo, ali mi i ovaj crnjo ne ulijeva povjerenje, ama bas nikako.
Steta, sto nisu reagovali na vrijeme, sada se valja krpiti do zimskog prijelaznog roka. A tada vratiti Lahma na lijevu stranu, dobrog desnog naci/kupiti...eto izgleda da ce nam Audi uspricati 100 milki, od kojih ce vecina otici za Allianz Arenu, ali nace se nesto i za igracki kadar
Povratak Demishelisa i MvB se odlaze za 2 sedmice, mogu reci da se radujem povratku oba dvojice...ovaj put i kapitena, jer dosad nisam nesto pretjerano odusevljen Tymoshchukom...mozda ga zdrava konkurencija potjera na bolje partije.
Sto mi se svidja kod Gaala je to da kod njega nema nedodirljivog, samo se pikaju prikazane partije i zalaganje na terenu. Toni odigrao utakmicu za amatere i ...blamirali se 0:5. Kaze da je spreman da se pridruzi prvoj ekipi.
Bas ce sada imati, sto bi Svabe rekle, Qual der Wahl u napadu...jedno je sigurno, kod trenera nema povlastenih.

Koliko god van Gaal eksperimentisao i uigravao ekipu, fakt je da lijeva defanzivna strana losa skroz...
Pranjic nema samopouzdanja, sto je donekle i razumljivo, ali mi i ovaj crnjo ne ulijeva povjerenje, ama bas nikako.
Steta, sto nisu reagovali na vrijeme, sada se valja krpiti do zimskog prijelaznog roka. A tada vratiti Lahma na lijevu stranu, dobrog desnog naci/kupiti...eto izgleda da ce nam Audi uspricati 100 milki, od kojih ce vecina otici za Allianz Arenu, ali nace se nesto i za igracki kadar
Povratak Demishelisa i MvB se odlaze za 2 sedmice, mogu reci da se radujem povratku oba dvojice...ovaj put i kapitena, jer dosad nisam nesto pretjerano odusevljen Tymoshchukom...mozda ga zdrava konkurencija potjera na bolje partije.
Sto mi se svidja kod Gaala je to da kod njega nema nedodirljivog, samo se pikaju prikazane partije i zalaganje na terenu. Toni odigrao utakmicu za amatere i ...blamirali se 0:5. Kaze da je spreman da se pridruzi prvoj ekipi.
Bas ce sada imati, sto bi Svabe rekle, Qual der Wahl u napadu...jedno je sigurno, kod trenera nema povlastenih.

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.