fenomenalna slika..jedno vrijeme mi je bila wallpaper...
čitam da je Milan zainteresovan za Gargana iz Napolia...takodjer bi Straser mogao u Torino na posudbu..
CM piše da bi real mogao pustiti Kaku bez odštete i odmah spominju Galliania...
Milan smanjio za sda plate sa 160 milliona na 106 ali i dalje mi je nevjerovatno koliko neki igrači zaradjuju...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
nadam se da je to patka za gargana on je poor man's gattuso... kaka u milanu? ako može baš jeftino što da ne ali prednost po meni treba da bude neko mlađe pojačanje jer bi vraćanje kakazinhe bilo samo privremeno riješenje za tog trequartistu... eh na šta je milan spao prije su tu bili rui costa i kaka u najboljim godinama a sada se ta pozicija krpi sa boatengom...
btw koji je gattuso fanatik. jučer je već odradio prvi trening sa sionom čim je potpisao
[youtube][/youtube]
a trebao je na godišnji sa ženom u španiju... kaže žena mu je bila veoma ljuta što nije otišao sa njom. kakav igrač, kakva želja, kakva lojalnost klubu i reprezentaciji. grande rino!
According to latest reports, Malaga's offer for Robinho is 15m, +3m in bonuses. Milan would buy Maxi Lopez if they sell him.
mada binhov agent kaže da malaga teško može dovesti igrača kalibra robinha. diže cijenu garant.
urbyu je danas 25. rođendan, tanti auguri urby! onaj glupan iz holandije morao ga je zvati na euro jer je to zaslužio igrao ligu prvaka igrao u milanu prošle godine uzeo scudetto ove sezone igrao gotovo standardno u milanu ali zato će sada holandija sa onakvim zvijezdama lagano pakovati kofere već nakon grupne faze.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Genoa confirm Acerbi 'pact' with AC Milan
16.6
****: Football Italia
Genoa President Enrico Preziosi admits Monaco are in talks with Alberto Gilardino and they have “a pact” with Milan for Francesco Acerbi.
“Gilardino is an important player. We spent a lot of money on him, but there is interest from Monaco. If that goes through, then we’ll focus on someone else,” said Preziosi.
“Will German Denis or Adrian Mutu replace him? No, neither of those players will join us. We gave Mattia Destro to Siena on loan with the option to buy half his contract. If we find a deal, he’ll return to us 100 per cent, otherwise Siena will become co-owners.”
Much has been said about Chievo defender Acerbi, who is co-owned with Genoa and strongly linked with Milan.
Earlier this month Preziosi had suggested Acerbi would “only see San Siro in a postcard,” but has now changed his tune.
“We haven’t yet reached an agreement with Chievo. If we do buy Acerbi out, then we already have a pact with Milan.
“Next season Ciro Immobile and Alexander Merkel will be playing with Genoa.”
zadovljan sam što će pomoći da se dovede acerbi ali nikako mi ne ide u glavu šta rade sa merkelom? nadam se da neće put rima jer izgubiti ovakvog igrača katastrofalan je potez.
Haha cuj da Malaga tesko moze dovesti igraca kalibra Robinho, pa ako se ne varam a ne varam se tamo je igrao Van Nistelrooy koji i u onako poznim godinama klasa za Robinha. Agent k'o agent sve najbolje o svome igracu
10DelPiero je napisao/la:Haha cuj da Malaga tesko moze dovesti igraca kalibra Robinho, pa ako se ne varam a ne varam se tamo je igrao Van Nistelrooy koji i u onako poznim godinama klasa za Robinha. Agent k'o agent sve najbolje o svome igracu
Od kada ih trpaju parama uvjeren sam da mogu dovesti razne kalibre igrača pa tako i Robinha. Samo je šteta ako ga prodamo ispod 20 mil jer to Malaga vrlo lahko može iskeširati. A čitao sam negdje da imaju velike ciljeve za narednu sezonu u Evropi, tako da treba sačekati i vidjeti kakav će na kraju biti rasplet situacije.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
GaziHusrevbeg je napisao/la:
Nemojte ba, pisati o lopovluku Juventusa, kad ste duplo gori od nas.
Konkurises za komicni post godine.
Šta sam pogrešno napisao?
Milan kažnjavan dva puta, Juventus jednom i ko je tu duplo gori?
Loša je vama matematika inače, sa onim natpisom "najtrofeniji klub na svijetu" ste prekucali.
Pola vas što navija za Milan, uopšte ne zna poznaje historiju svog kluba. Tuga!
Nista se ne moze mjeriti sa vasim cirkusom od treće zvjezdice.......
A sto se tice tog natpisa inforimise prvo prije nego sto pocnes da valjas gluposti,klub smo sa najvise internacionalnih trofeja,a to sto ti sad pokusvas biti zabavan,iduci put najavi da ces provaliti nesto da znamo da se smijemo.
nastavio bi ja ali žao mi momka da se zahmeti imam ja ovih anti jube/ladri slika koliko ti bog hoće
nego ontopic:
IBRAHIMOVIC: "VOGLIO CONTINUARE CON LA SVEZIA E HO ANCORA DUE ANNI DI CONTRATTO CON IL MILAN"
MILANO - Queste le dichiarazioni rilasciate da Zlatan Ibrahimovic in conferenza stampa nel ritiro della nazionale svedese agli Europei: "Sono arrabbiato dentro, ma non penso in negativo. Al contrario, voglio andare avanti. Ora contro la Francia giochiamo per l'onore. E rispetterò il contratto con il Milan. Le sconfitte non significano nulla, non mi fanno pensare in negativo. Al contrario bisogna andare avanti. Dentro di me ho una grande rabbia che mi dà maggiore motivazione. Ciò che è accaduto qui non è positivo, ma questo è l'effetto che suscita in me". http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/27451" onclick="window.open(this.href);return false;
to make long story short kaže ispoštovat će ugovor koji ima sa milanom i ne ide nigdje! ibra supremacy!
@gazija koji si ti klon sad?
Francuski vezni igrač Mathieu Flamini odbio je potpisati novi ugovor sa ekipom Milana, te je napustio klub kao slobodan igrač.
Falmini je u Milan stigao prije četiri sezone iz londonskog Arsenala, a razlog njegovog odlaska iz Milana je drastično smanjenje plaće na koje nije želio pristati. U prethodne četiri godine Flamini je zarađivao 4,5 miliona eura po sezoni, dok su mu sada Rossoneri nudili mnogo manje 1,8 miliona, što je 28-godišnji fudbaler odbio.
Nova destinacija za ovog fudbalera biće najvjerovatnije španska Malaga koja je spremna Flaminiju ponuditi traženu platu od 2,5 miliona eura.
i dalje ne mogu da vjerujem da je imao 4.5 milliona po sezoni...
nek ste ga se riješili...imao problema sa povredama..znao je odigrati dobru tekmu...ali plata velika i povrede bilo je vrijeme da se ide...
za 4.5 milliona se mogao dovesti Mudingayi i dati mu plata i vjerujem da bi opet ostalo bar million...a taj Mudingayi bi odigrao više tekmi od Flaminia..ne bi se žalio na klupu..bio bi bolji od ovog...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
ako je tačno ovo onda je smrad na kvadrat. od milana je dobio 13,5m eura za 3 sezone a nije odigrao sve skupa 50 utakmica. neka mu je na čast. a kada je odlazio iz arsenala navijači su mu vikali flamoney a ispade da je to tačno i bilo i sada izgleda ide u jbn malagu radi par stotina hiljada eura više. **** od čovjeka a bio mi je drag igrač.
cassano je jedini italijanski igrač koji je odigrao sve utakmice eura od 2004. pa do večeras. samo loš ovaj guzlati cassano totalno do neki dan se borio za život a evo ga sada vjerovatno man of the match barem prema goal.com
zatim ovo je 10.gol za reprezentaciju i u historiji ostat će upamćen kao trenutno najbolji italijanski strijelac na eurima svih vremena sa 3 gola. na euru samo 3 igrača imaju više utakmica od fantonia, maldini, del piero i zambrotta. večeras su on i buffon odigrali 10. utakmicu na euru za repku. svaka čast fantonio!