Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
neko gore napisa bitno je da ekipa pobjeduje
mene licno boli za hoofenhaim bitno je da salihovic i ibisevic igraju dobro !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ako oni zaigraju dobro ili makar jedan onda ce i Hoffenahim igrati dobro.CRNI_SA je napisao/la:neko gore napisa bitno je da ekipa pobjedujemene licno boli za hoofenhaim bitno je da salihovic i ibisevic igraju dobro !!
Jedno sa drugim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
LeBronJamesKing
Wolverine je napisao/la:eto nek si ti dobarbot je napisao/la:vedad-fudbalski kloc uvjek bio i osto![]()
![]()
![]()
ustvari, da nisi ti dzeko mozda![]()
![]()
ma jok ba nije ovaj bot-kloc džeko on bi isto ovo napisao i za džeku do jucer, ovaj bot je ne definisana osoba levat glupi kojeg treba dozivotnno banovati a bolje bi ga bilo istjerati sa Zemaljske kugle posto se ovdje cijene i vole mastori poput vede a on ocigledno nije za "ove prostore"!!!!!!!!!
U ime Gospodara...
Nije isto Vedo i Dzeko,Dzeko je klasa i u Ceskoj se nadavao golova a u Wolsfburgu samo nastavio,Vedo prije prosle polusezone nije dao vise od 10 golova po sezoni osim u Americi ,bljesno je na jednu polusezonu i to je to,takvih igraca svake sezone ima po 20-tak,bljesnu i onda nestanu..za nadati se da ce Vedo opet proraditi ali on se nemoze dizati u zvijezde radi jedne polusezone i on njega se nemoze previse traziti...pogledajte ranije njegove statistike a promjenio je dosta klubova i nigdje nije ostavio neki utisak...
Samo sto smo mi malo nerealan narod,cim nasi zabijaju najbolji su uvrstava ih se medju 10 igraca svijeta,cim ne zabijaju onda su klocevi,treba svakoga postaviti na pravo mjesto,kad je neko dobar onda je on dobar citav zivot ,kad je prosjecan igrac onda je prosjecan bljewsnut ce jednom onda ce pasti,pa ce mozda opet nekad bljesnut pa ce pasti...po tome se prepoznavaju kvalitetni od prosjecnih igraca
Samo sto smo mi malo nerealan narod,cim nasi zabijaju najbolji su uvrstava ih se medju 10 igraca svijeta,cim ne zabijaju onda su klocevi,treba svakoga postaviti na pravo mjesto,kad je neko dobar onda je on dobar citav zivot ,kad je prosjecan igrac onda je prosjecan bljewsnut ce jednom onda ce pasti,pa ce mozda opet nekad bljesnut pa ce pasti...po tome se prepoznavaju kvalitetni od prosjecnih igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma nije sve ljudi ni u Vedi, činjenica je da nije u formi i nikako da propali. Al ruku na srce ko je pratio Hoffenheim ovih pet kola oni nemaju ni 10% one igre kako prosle godine, nema vise onog brzog protoka lopte, razigravanja Eduarda, prodora Weisa...druga je to ekipa skroz u odnosu na proslogodisnju sa Vedinim golovima ili bez...
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
vidio bi dzeku prosle sezone da se povredio kao vedad. vratit ce se on. nije on nestao, nego se povredio.miky_hz je napisao/la:Nije isto Vedo i Dzeko,Dzeko je klasa i u Ceskoj se nadavao golova a u Wolsfburgu samo nastavio,Vedo prije prosle polusezone nije dao vise od 10 golova po sezoni osim u Americi ,bljesno je na jednu polusezonu i to je to,takvih igraca svake sezone ima po 20-tak,bljesnu i onda nestanu..za nadati se da ce Vedo opet proraditi ali on se nemoze dizati u zvijezde radi jedne polusezone i on njega se nemoze previse traziti...pogledajte ranije njegove statistike a promjenio je dosta klubova i nigdje nije ostavio neki utisak...
ne sumnjam da ce proraditi kazem po meni je bolji od dzeke -kompletniji to je moje misljenje
nije igrao 8 mjeseci treba vremena !!
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Da se razumjemo Vedo je odlican napadac, naravno da jos ima straha uci u duel, jer zna ne daj Boze opet takva povreda na istom koljenju moze okaciti kopacke o klin, ipak je on jos mlad i trebat ce mu jos malo vremena da bude hrabar da ulazi u duele, i da bude onaj stari koji je bio prije njegove povrede. A ova danasnja pobjeda nije nikakvo djelo Rangnicka i igraca, nego djelo glupih igraca Gladbacha koji za tri minute prime tri gola.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Necromacer
- Kontakt:
Raja nisam gledao tekmu..prao auto...udjem u kucu pogledam 2:4 rezultat....rekoh garant je Vedo dao 1...a znao sam da je poluvrijeme 2:1...upalim flashscore i vidim nema ga na mapi
I onda jos skontam da je zamijenjen....uzas stvarno ali mislim da je vrijeme da ide na klupu da se malo pritisak skine sa njega...hem sto ga dobro cuvaju hem sto ga ne ide....mislim da nece poceti iducu tekmu! Vedo mi je nekako nas najdrazi igrac ali nadam se da ono prosle sezone nije bio bljesak...
ALI MORATE IMATI NA UMU I JOS NEKE CINJENICE: kao npr. sjetite se Eta prosle sezone prvih 5-6 tekmi nakon bleze povrede od Vedine...zatim se sjetite Kake u Milanu nakon blaze povrede od Vedine...vidite Eduarda npr...tek sada poceo da daje golove...a oporavio se ima 6 mijeseci i u trenaznom procesu i povremeno igrao...povreda koljena tj. kriznih ligamenata je najteza povreda u fudbalu...to moramo da shvatimo!!
I onda jos skontam da je zamijenjen....uzas stvarno ali mislim da je vrijeme da ide na klupu da se malo pritisak skine sa njega...hem sto ga dobro cuvaju hem sto ga ne ide....mislim da nece poceti iducu tekmu! Vedo mi je nekako nas najdrazi igrac ali nadam se da ono prosle sezone nije bio bljesak...
ALI MORATE IMATI NA UMU I JOS NEKE CINJENICE: kao npr. sjetite se Eta prosle sezone prvih 5-6 tekmi nakon bleze povrede od Vedine...zatim se sjetite Kake u Milanu nakon blaze povrede od Vedine...vidite Eduarda npr...tek sada poceo da daje golove...a oporavio se ima 6 mijeseci i u trenaznom procesu i povremeno igrao...povreda koljena tj. kriznih ligamenata je najteza povreda u fudbalu...to moramo da shvatimo!!
Zadnja izmjena: Necromacer, dana/u 19 sep 2009, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Eh za mene su svi nasi igraci svijetske klase...boli me neka stvar sta drugi kazu...kada Dzeko,Vedo,Misimovic ili bilo koji drugi zmaj ja cu reci da su klase. Bilo to realno ili ne, kada drugi susjedi mogu svoje hvaliti previse mogu i ja svoje. ZATO VEDO I DZEKO su uvijek bile klase i ostale bar za mene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amerosm je napisao/la:Da se razumjemo Vedo je odlican napadac, naravno da jos ima straha uci u duel, jer zna ne daj Boze opet takva povreda na istom koljenju moze okaciti kopacke o klin, ipak je on jos mlad i trebat ce mu jos malo vremena da bude hrabar da ulazi u duele, i da bude onaj stari koji je bio prije njegove povrede. A ova danasnja pobjeda nije nikakvo djelo Rangnicka i igraca, nego djelo glupih igraca Gladbacha koji za tri minute prime tri gola.
A pritisak je isao od sredine Hoffe.Glupi igraci nece sakupiti 7-8 poena u 5 kola.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
potpis.... moramo imati vjere u Vedu... proradice on!Necromacer je napisao/la:Raja nisam gledao tekmu..prao auto...udjem u kucu pogledam 2:4 rezultat....rekoh garant je Vedo dao 1...a znao sam da je poluvrijeme 2:1...upalim flashscore i vidim nema ga na mapi![]()
4-IN-A-ROW
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Frajeru znam da to ne misliš, ali si to napisao da provjeriš samo koliko možeš isprovocirat takvom izjavom. Vedo je za mene kralj bio i osto. Volim ja i Džeku, ali nema Džeko ono što Vedo ima nekakvu specijalnu karizmu. Još usto čovjek je veliki vjernik i de shvat malo čovjek je reko da posti dok igra pa mora ga Ragnick izvodit.bot je napisao/la:vedad-fudbalski kloc uvjek bio i osto
koji to igrac moze konstantno zabijat bez da ikad upadne u krizu...da mi je tog jos vidjet...a ovaj sto kaze da je vedo kloc...jarane pa ti nemas pojma o fudbalu i neblamiraj se ovdje bezze...
vedo je veliki majstor i vratice se on u golgetersku formu. imao je tesku ozljedu i normalno je da ce biti u losoj formi sada.
You are someone else I am still right here
- miralem444
- Kontakt:
POTPIS!!!bubooty je napisao/la:koji to igrac moze konstantno zabijat bez da ikad upadne u krizu...da mi je tog jos vidjet...a ovaj sto kaze da je vedo kloc...jarane pa ti nemas pojma o fudbalu i neblamiraj se ovdje bezze...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
biće Vedo opet onaj stari 
meni lično najdraži reprezentativac zbog njegove ljudske veličine ... uvijek će mi biti poseban , Sergejev nasljednik zapamtite me
meni lično najdraži reprezentativac zbog njegove ljudske veličine ... uvijek će mi biti poseban , Sergejev nasljednik zapamtite me
-
LeBronJamesKing
fera je napisao/la:vedo je veliki majstor i vratice se on u golgetersku formu. imao je tesku ozljedu i normalno je da ce biti u losoj formi sada.
pored sto je vedo veliki majstor on je i veliki covjek i aBd naravno da ce se vratiti i to puno bolji a doista mrzim ove sup.ke sto pisu kontra vede vedo kloc vedo bljesnuo jednu sezonu itd. a kada je vedo bio idol nacije i kada je davao gol svako kolo i cesce u bundes ligi tada nije bio kloc vec svi ovi sup.ci su pisali da je vedo majstor.
U ime Gospodara...
- NoName
- Kontakt:
Vedad će se vratiti aBd, svi jedva čekamo na to, svi smo uz njega osim par idiota poput ovog bota. Naravno, kad on kaki po forumu riberya nema ni na mapi
ALI, ma koliko mi gledali navijačkim očima i koliko god voljeli naše reprezentativce, činjenica je da je Vedo odigrao jako loše danas, što dokazuje i to što ga je Ragnick vrlo rano zamjenio. Ni u prethodnim utakmicama ga nije htio gol, ja sam bio na pripremnoj utakmici protiv Famosa, trudio se i na toj utakmici da da gol ali neće...
Emir, Minche i ostali koji ste danas počeli bezveze da izvrčete ono što sam napisao, samo ću jedno da kažem: Vedo je naš i naravno da ga svi volimo, ja skačem svaki put kad primi loptu, nadajući se golu, ali se njegova loša forma ne može poreči. Naravno da je ta forma rezultat povrede i da je neophodno vrijeme da se vrati ali nećemo valjda biti kao naši zapadni susjedi, da su naši najbolji i kada ne pokažu ništa. Kad naši rasturaju po BL oni kažu da je BL loša a kad Olić ili Petrić nešto urade onda je to top news...
Ako sam koga uvrijedio nek primi izvinjenje.
Emir, Minche i ostali koji ste danas počeli bezveze da izvrčete ono što sam napisao, samo ću jedno da kažem: Vedo je naš i naravno da ga svi volimo, ja skačem svaki put kad primi loptu, nadajući se golu, ali se njegova loša forma ne može poreči. Naravno da je ta forma rezultat povrede i da je neophodno vrijeme da se vrati ali nećemo valjda biti kao naši zapadni susjedi, da su naši najbolji i kada ne pokažu ništa. Kad naši rasturaju po BL oni kažu da je BL loša a kad Olić ili Petrić nešto urade onda je to top news...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma don"t worry broooooo......nekada se i mi malo iznerviramo,al hajd kada sve sagledamo i vidimo u kakvoj je situaciji nas Vedo to je sasvim normalno al naravno ne treba sad ni pretjerivati....bit ce on opet onaj stari......POOOZZZZNoName je napisao/la:Vedad će se vratiti aBd, svi jedva čekamo na to, svi smo uz njega osim par idiota poput ovog bota. Naravno, kad on kaki po forumu riberya nema ni na mapiALI, ma koliko mi gledali navijačkim očima i koliko god voljeli naše reprezentativce, činjenica je da je Vedo odigrao jako loše danas, što dokazuje i to što ga je Ragnick vrlo rano zamjenio. Ni u prethodnim utakmicama ga nije htio gol, ja sam bio na pripremnoj utakmici protiv Famosa, trudio se i na toj utakmici da da gol ali neće...
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!