Šteta što on jednom u godini odigra ovako dobro, i na to sve u dresu Portugala.
Makar je osjetio kako je Messiju poslije svake tekme.
Coentrao loš
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Imam dojam, a on me nikad ne laze.. tj. da ti u stvarnosti svrsavas na C.Ronalda, dok ti je Arbeloa najveci panj u Spanjolskom nogometu, tako i Realunemampojma je napisao/la:Ce Ronaldo danas odigrao fenomenalno.
Šteta što on jednom u godini odigra ovako dobro, i na to sve u dresu Portugala.
Makar je osjetio kako je Messiju poslije svake tekme.
Coentrao loš
Pa drogiram se.anonymousHD je napisao/la:Fabio Coentrao loš? Namik drogiraš li se? Ako ne, bolje počni ljudima govoriti da se drogiraš.![]()
Oj Kaka mojnemampojma je napisao/la:http://www.as.com/futbol/video/kaka-ver ... ftb_10/Ves
Raul_64 je napisao/la:Jel smeta kome drogiranje ?
Pepe fenomenaln citavim turnirom.
preskoci ga protiv Danaca ona jedna lopta al ono ni Arbeloa ne bi skinuo.
Oj Kaka mojnemampojma je napisao/la:http://www.as.com/futbol/video/kaka-ver ... ftb_10/Ves
Ma ne, sve za JesusaBulkin je napisao/la:Sve za pare ovaj Kaka
Upravu sixaviesta je napisao/la:Ma ne, sve za JesusaBulkin je napisao/la:Sve za pare ovaj Kaka
Idi molim te samoubi se jabukom...M4kaveli je napisao/la:Po meni je Bruno Alves bolji stoper i igrac od Pepea i stvarno ne znam zasto taj covjek ne igra u nekom boljem klubu ..
Vjerovatno zato što nije bolji.M4kaveli je napisao/la:Po meni je Bruno Alves bolji stoper i igrac od Pepea i stvarno ne znam zasto taj covjek ne igra u nekom boljem klubu ..
Ja vec napisao post da mu odgovorim kad vidim ti me spomenuraul-zakon je napisao/la:Idi molim te samoubi se jabukom...M4kaveli je napisao/la:Po meni je Bruno Alves bolji stoper i igrac od Pepea i stvarno ne znam zasto taj covjek ne igra u nekom boljem klubu ..
Bruno Alves jeste dobar stoper, ali ovo napisati...![]()
![]()
@Dylan Dog, jel on ovo tvom Zenitu da nije veliki klub??
Ubuduce ce vlasnici velikih klubova i treneri istih, prvo stobom da kontakt uspostave, sala maloM4kaveli je napisao/la:Po meni je Bruno Alves bolji stoper i igrac od Pepea i stvarno ne znam zasto taj covjek ne igra u nekom boljem klubu ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.