FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
harisa škoru?

- SkyWallker
pile87 je napisao/la:Dobro sutra je prozovka u 18h na stadionu.Dodjite da vidite Skoru

ja necu moci doci imam nekih obaveza, ali ga slikajte obavezno

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
						Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
- pintol_TM87
- Kontakt:
a ne fakat danas sam ga i ja vidjeo u gradu..malo se "sisno" valjda mu amar naredioSkyWallker je napisao/la:pile87 je napisao/la:Dobro sutra je prozovka u 18h na stadionu.Dodjite da vidite Skoru

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
						- partibrejker1921
- Kontakt:
Nema šta, vrhunsko pojačanje...pile87 je napisao/la:Dobro sutra je prozovka u 18h na stadionu.Dodjite da vidite Skoru
Prije rata Susic, poslije rata Skoro, kakav Mesa, kakav Dzeko, kakve piicke mateerneKonfucije je napisao/la:
Napredni mentalni sklop.
Mozes se ti zayebavati koliko hoces,ismijavati bacati neku suplju al' prvo tebi pa i svakom drugom navijacu zeljeznicara gace se tresu kad se spomene ime Alen Skoro.
Trakica preko glave,broj 10 na ledjima,spustene stucne,gol i na kraju vozic na vasem stadionu.
Nastavi,smijem ti se.

FKŽ !
						- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Je li fakat prozivak u 18:00? Da ne dolazim, ako nije.  

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- 
				old school
- Kontakt:
e ako je ovako onda pile imas pivu   pojacanje itekako i to veliko, igrac je to pravi uvijek bio budimo realni,sa Zebom jos jedan fantazista na terenu,mislim pun tim fantazista
  pojacanje itekako i to veliko, igrac je to pravi uvijek bio budimo realni,sa Zebom jos jedan fantazista na terenu,mislim pun tim fantazista   prvo zadovoljan sam jer je paklen igrac, a drugo ono slatko bio je ikona koseva kao i pelak
  prvo zadovoljan sam jer je paklen igrac, a drugo ono slatko bio je ikona koseva kao i pelak   dobrodosao Alene
  dobrodosao Alene  

pojacanje itekako i to veliko, igrac je to pravi uvijek bio budimo realni,sa Zebom jos jedan fantazista na terenu,mislim pun tim fantazista
  pojacanje itekako i to veliko, igrac je to pravi uvijek bio budimo realni,sa Zebom jos jedan fantazista na terenu,mislim pun tim fantazista   prvo zadovoljan sam jer je paklen igrac, a drugo ono slatko bio je ikona koseva kao i pelak
  prvo zadovoljan sam jer je paklen igrac, a drugo ono slatko bio je ikona koseva kao i pelak   dobrodosao Alene
  dobrodosao Alene  
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
						- zubanovic89
- Kontakt:
ne vjerujem dok ne vidim slike, i to slike u dresu nista ovo casual fazoni  

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
nema sanse!ako neko vjeruje da ce Luca Toni doci u Sarajevo, nek vjeruje i da ce Skoro doci u Zelju... pa odrekla bi ga se familija...  

BRAVE HEART 1979-2005
						- raul-zakon
- Kontakt:
Pustite to...nego ima li neko da će vam doći s vana(inostranstvo) a da ima manje od 35 godina? 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
						Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- 
				old school
- Kontakt:
Aldine sta si mahnuo veceras dvoguzu ili stok  

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Zar on nije trener oprostio se od futbalaAldinn1 je napisao/la:Arben Avdija u Želji.
 .
.- 
				old school
- Kontakt:
kad Aldin kaze mora da igradamirfile je napisao/la:Zar on nije trener oprostio se od futbalaAldinn1 je napisao/la:Arben Avdija u Želji..

Bio si odmah na transfrmarketudamirfile je napisao/la:Zar on nije trener oprostio se od futbalaAldinn1 je napisao/la:Arben Avdija u Želji..

Potpis!
						- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
old school je napisao/la:Aldine sta si mahnuo veceras dvoguzu ili stok

Željezničar ale!
MA jok , tetak mi onAldinn1 je napisao/la:Bio si odmah na transfrmarketudamirfile je napisao/la:Zar on nije trener oprostio se od futbalaAldinn1 je napisao/la:Arben Avdija u Želji..
 hahah
 hahahRe: FK Željezničar
Postoji mogucnost da Alaim dodje u Zelju, buduci da mu istice ugovor za koji dan sa onim Irancima.

raul-zakon je napisao/la:Pustite to...nego ima li neko da će vam doći s vana(inostranstvo) a da ima manje od 35 godina?
Salpingidis,

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.