Tu se slažemo, jest' nemoguće...Alves(aka Pacov) je puuuuno veći debil !M4kaveli je napisao/la:Bulkin je napisao/la:Pa kad kazes mesar, onda daj argument.. to sto voli bocnuti, nista strasno, stres, emocije ponesu ali nista strasno..M4kaveli je napisao/la:Vjerujem da ima onih koji su ostali lezati i par dana u bolnici nakon igre sa Pepe-om.
Bilo je par klipova koji pokazuju kako lik rusi igraca i pokusava ga opaliti nogom po ledjima .. steta stvarno sto nije uspio.. vjerujem da bi zrtva i danas ''hodala'' u kolicima.
Iz arhive jednog mesara, ovaj igrac Racinga je bio van terena 6,7 mjeseci.. za ovaj start samo zuti karton![]()
[youtube][/youtube]
Ja ne znam jel vi razlikujete namjerne i nenamjerne prekrsaje?
Kao i prije koliko je to bilo i koliko je od tada napravio jedan, a koliko drugi ostrih startova ..
Naravno, ne branim Alvesa jer i njemu nedostaje inteligencije al poredit njega sa Mesarom je nemoguce.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Eto vidis da nemas argumenta.
Puyol, Pique, T.Silva, Terry, Vidic, Kompany, Nesta, Hummels .. svi su oni bolji od mesara, a ima ih jos bar 5-6.
Puyol, Pique, T.Silva, Terry, Vidic, Kompany, Nesta, Hummels .. svi su oni bolji od mesara, a ima ih jos bar 5-6.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
De jos tih 5-6 navedi da stavim smajlic ..M4kaveli je napisao/la:Eto vidis da nemas argumenta.
Puyol, Pique, T.Silva, Terry, Vidic, Kompany, Ferdinand, Nesta, Hummels .. svi su oni bolji od mesara, a ima ih jos bar 5-6.
FORZA NAPOLI
Puyol ne moze odraditi pola sezone kako treba vise.M4kaveli je napisao/la:Eto vidis da nemas argumenta.
fizikalije opale i ne moze on se poredit s Pepom.
koji ba Nesta covjece
Hummels ima 8 ozbiljnih utakmica u karijeri i bolji je ? ama idi spavaj.
momak ima velikog potencijala i moze biti bolji,al trenutno nije.
Vidica i Terria stvarno ne znam kako bi ocijenio.
Kompany je odigrao 18 mjeseci na nivou,pravom nivou i to je bar egal u najmanju ruku.
Neka T.Silva bude bolji.
a sad vidi i Pike
covjek kao stoper ima zaduzenje da stoji 40 metara od svog gola i da ima finu kontrolu lopte.
ne bukvalno,al nije ni daleko.
stavi ga u bilo koji drugi tim i izgledao bi k´o riba na suhom.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dobro mozda sam malo pretjero s Nestom jer je vec penzioner al evo jos bar 3
Ramos, Chiellini i Agger
Ramos, Chiellini i Agger
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
1. T. Silva
2. Vidic/Terry
3.Pepe/Kompany
i ovi na mjestu broj dva zbog godina(povreda) sigurno nisu trenutno nista vrijedniji od Pepe-a da se razumijemo.
dosta vala,odo gledat tekmu.
cuj likova.
2. Vidic/Terry
3.Pepe/Kompany
i ovi na mjestu broj dva zbog godina(povreda) sigurno nisu trenutno nista vrijedniji od Pepe-a da se razumijemo.
a vidis taj smajli sto si stavio stvarno oslikva Aggera.M4kaveli je napisao/la:Agger
dosta vala,odo gledat tekmu.
cuj likova.
a sad vidi i Pike
covjek kao stoper ima zaduzenje da stoji 40 metara od svog gola i da ima finu kontrolu lopte.
ne bukvalno,al nije ni daleko.
stavi ga u bilo koji drugi tim i izgledao bi k´o riba na suhom.
Cuj Agger
FORZA NAPOLI
Pa eto onda umjesto Aggera Badstuber ..
A zanimljivo je kako po vama igraci iz Barse mogu igrati samo u Barsi jer bi u ostalim klubovima propali
Pepe bolji od Pique-a ? hahahaha
.. vjerovatno jest, al u seljakluku, glumi, udaranju, prgavosti itd,...
A zanimljivo je kako po vama igraci iz Barse mogu igrati samo u Barsi jer bi u ostalim klubovima propali
Nisu ti ovo slicice..pa eto umjesto Aggera BadstuberM4kaveli je napisao/la:Pa eto onda umjesto Aggera Badstuber ..
A zanimljivo je kako po vama igraci iz Barse mogu igrati samo u Barsi jer bi u ostalim klubovima propali![]()
FORZA NAPOLI
Trenutno je najbolji igrac Reala u defanzivi Alvaro Arbeloa.
A vi nikada necete skontati zasto jer je vama bitno da jedan stoper udara, psuje, glumi i pokusava nekome slomiti nogu.
Steta sto Messi ima onu povredu A tipa
A vi nikada necete skontati zasto jer je vama bitno da jedan stoper udara, psuje, glumi i pokusava nekome slomiti nogu.
Steta sto Messi ima onu povredu A tipa
- nemampojma
- Kontakt:
Spomeneš mu Nestu kao star od Makavelija slijedi odgovor:
Pa dobro onda, eto Agger je bolji.
Kad shvati da je usrao motku sa Aggerom slijedi odgovor:
Pa dobro onda, Badstuber je bolji.
edit: Hummels? Upravo si nam dao odgovor zbog čega smo dugo čekali da nabrojiš deset boljih stopera od Pepea. Otvorio si FIFU i searchao igrače sa overallom većim od 80.
Pa dobro onda, eto Agger je bolji.
Kad shvati da je usrao motku sa Aggerom slijedi odgovor:
Pa dobro onda, Badstuber je bolji.
edit: Hummels? Upravo si nam dao odgovor zbog čega smo dugo čekali da nabrojiš deset boljih stopera od Pepea. Otvorio si FIFU i searchao igrače sa overallom većim od 80.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cuj to, Pepe bolji od Piquea
...Jos malo cete pisati da je Granero bolji od Inieste.
Sto se tice udaranja, tu Pepu nema ravnog...kad slozi neke stvari u glavi onda cete ga moci poredit sa Piqueom, Silvom, Kompanyem itd itd...'ebes igraca koji ce radije nekom nogu slomit' nego loptu oduzet'...
To se desilo par puta i sada ispada da svaku utakmicu ide da slomi nekom noge. Sinoć je dobio strašan lakat u glavu pa se nije bunio. Pretjerujete više s' Pepeom kao da je on jedini igrač koji nekad ima prenose po terenu. Pepe je strašan defanzivni igrač, igra sa srcem i za repku iza real. 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Imam osjećaj da Barcini navijači Pepea gledaju kroz prizmu "udaranja" u El Clasicima. Iskreno, Pepe je sigurno jedan od najboljih stopera (pitajte Edina, nije se vidio protiv Portugala), voljeli ga vi ili ne. Stavljati starog Nestu (Pepe neće nikad dostići Nestu iz najboljih godina), Aggera i Piquea je neumjesno. Terry, Vidić, Silva, Kompany i Puyol već mogu proći. Hummels? Vjerujem da ćemo ga ubrzo svi smatrati za jednog od najboljih stopera, jer momak ima sve predispozicije da to i postane. Sada? Ipak bih ga stavio iza Pepea, al' ne puno (čisto zbog godina i manjka "ozbiljnijih" utakmica). Uglavnom, listu bih ovako poredao, sviđalo se to nekome ili ne:
1. Vidić
2. Terry
3. Silva, Puyol, Pepe
6. Hummels, Kompany
8. Chielini, Pique
10. Vermaelen, Agger
1. Vidić
2. Terry
3. Silva, Puyol, Pepe
6. Hummels, Kompany
8. Chielini, Pique
10. Vermaelen, Agger
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Rami je medju 10 naj stopera u EvropiMonolog je napisao/la:Imam osjećaj da Barcini navijači Pepea gledaju kroz prizmu "udaranja" u El Clasicima. Iskreno, Pepe je sigurno jedan od najboljih stopera (pitajte Edina, nije se vidio protiv Portugala), voljeli ga vi ili ne. Stavljati starog Nestu (Pepe neće nikad dostići Nestu iz najboljih godina), Aggera i Piquea je neumjesno. Terry, Vidić, Silva, Kompany i Puyol već mogu proći. Hummels? Vjerujem da ćemo ga ubrzo svi smatrati za jednog od najboljih stopera, jer momak ima sve predispozicije da to i postane. Sada? Ipak bih ga stavio iza Pepea, al' ne puno (čisto zbog godina i manjka "ozbiljnijih" utakmica). Uglavnom, listu bih ovako poredao, sviđalo se to nekome ili ne:
1. Vidić
2. Terry
3. Silva, Puyol, Pepe
6. Hummels, Kompany
8. Chielini, Pique
10. Vermaelen, Agger
Pepe je igracina, bez obzira sto psihicki nije najstabilniji
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Cuj Vidic
Covjek nije zagazio u 2012 godinu.
Terry najslabiji igrac ove sezone sto se defanzive tice u Chelsea.Bane i Luiz mnogo bolji od njega,tako da se ne moze naci na ovoj listi.
1.T.Silva
2.Chellini , Pique , Kompany
3.Ramos , Luiz , Hummels
4.Puyol , Terry , Pepe
5.Godin , Vermaelen , Dante
Ovo je nekako realno mjerilo sezone.Licno mislim da je najbolji od nabrojanih Puyol , ali zbog povreda i manjka utakmica ne mogu ga staviti na bolje plasiranom mjestu.
Covjek nije zagazio u 2012 godinu.
Terry najslabiji igrac ove sezone sto se defanzive tice u Chelsea.Bane i Luiz mnogo bolji od njega,tako da se ne moze naci na ovoj listi.
1.T.Silva
2.Chellini , Pique , Kompany
3.Ramos , Luiz , Hummels
4.Puyol , Terry , Pepe
5.Godin , Vermaelen , Dante
Ovo je nekako realno mjerilo sezone.Licno mislim da je najbolji od nabrojanih Puyol , ali zbog povreda i manjka utakmica ne mogu ga staviti na bolje plasiranom mjestu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Pepe je jedan od najboljih štopera iako nisam ljubitelj njegovog temperamenta (ali mora se priznati da igra perfektno ovaj turnir) u kojem odjednom počne stajat na ruku čovjeku, onda pođe u čovjeka i mislim u jednom trenutku da mu ide u glavu nogom, onda njegova simuliranja u ovoj sezoni, gdje li je ono pokupio
I da, obavezno Pepea i Brunu Alvesa uparit za sljedeću sezonu. To bi beton obrana bila.
I da, obavezno Pepea i Brunu Alvesa uparit za sljedeću sezonu. To bi beton obrana bila.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Nekih si se ludih gljiva najeo kad ti je Luiz tu gdje jest.
isti je od januara bio nominala rezerva cahilu i da nije bilo povrede,kartona ne bi ga vjerovatno ni vidjeli u finalu.
Inace se nerijetko ovako rangiraju Realovi igraci.
zbog prevlike subjektivnosti nijednom to ragniranje se nece podudariti s drugim.
Ja znam da je tandem Ramos-Pepe medju 3,4 najbolja na svijetu.
i da samo mogu biti bolji u svojoj drugoj zajednickoj sezoni na stoperu.
dobar jest al sa 31 kukom on nije vidio fudbala na vrhunskoj razini.
isti je od januara bio nominala rezerva cahilu i da nije bilo povrede,kartona ne bi ga vjerovatno ni vidjeli u finalu.
Inace se nerijetko ovako rangiraju Realovi igraci.
zbog prevlike subjektivnosti nijednom to ragniranje se nece podudariti s drugim.
Ja znam da je tandem Ramos-Pepe medju 3,4 najbolja na svijetu.
i da samo mogu biti bolji u svojoj drugoj zajednickoj sezoni na stoperu.
pretjeruje se s Alevesom tim.da, obavezno Pepea i Brunu Alvesa uparit za sljedeću sezonu
A Euro ti nije vrhunska razina? Valjda ne bi toliko drukčije igrao kad bi prešao u RealRaul_64 je napisao/la:pretjeruje se s Alevesom tim.
Očigledno je da se dobro nadopunjuju i šta ima veze da se proba s Alvesom, dobar je Ramos ali je bolji na beku.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.