Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ovo ti je maksimum jel de..ja tebi nikada ne bih porodicu uvrijedio jer s ljudima nemam nista..ja sam sve one navedene rijeci uputio tebi i slicnima..i po ovom boldSkyWallker je napisao/la:Slušaj lave, ja nit sam balavac nit papak da bi šatro priče prosipao po forumu, ja ne kazem da im je cijeli stadion sve po spisku redao, bio sam na zapadu tačnije ispod loža bilo je pojedinačnih uvreda i jedna grupica koja je konstantno j... sve po spisku, počeli su iz zahebancije neke stvari pa onda "Otac šlagiran sin...", djetetu/momčiću koje je dosao u plavoj majici s natpisom šampioni "2011.-2012" isto je prosao ko i ostali, itd itd. da ne nabrajam sve sad za onih desetak minuta koje sam bio, zato ne laži i ne petljaj,i to je bilo bas "par ljudi" kako ti kazes, a za ovo "šupci" "ciganijo" i "uhljupi" pozdravljam ti ženski rod savmma_hz je napisao/la:sto lazete supci jedni...svi su dobili aplauze..mozda je par ljudi reklo nesta protiv Osima...
al tako kako vi pisete nije bilo..sram vas i stid bilo fukare jedne ..puuuu ciganijo jedna..
svaka cast i hvala svima koji su pomogli Alenu malom...pocev od F.K.Sarajeva pa do Osima,Bukija ,Mimi...
sto bolan lazete..haman bi covjek rekao da je samo vas par bilo na Kosevu i niko drugi pa tako lazete-..
za sta su oni zapeli..kakav teferic ..bilo je navijaca Sarajeva koliko i Zelje sigurno..al prave raje,normalnih ljudi a od takvih pare malom Masli samo na nos mogu skociti..uhljupi jedni..a siguran sam da je jos raje bilo na zapadu koja su ovo čula kao i druge stvari, vi ste uvijek isti bili i ostali nista novo za vas, trolamo temu bezveze zato u skokovima lagano
![]()
a gabeljić?aleksandar_veliki je napisao/la:Pojacanja mozda bude, mozda i ne bude. Mladi igraci iz BiH se ne mogu tako lako dovoditi, no cini mi se da mnogi to ovdje ne znaju. Mislim, mogu se dovoditi ali ako zelis potpisivati profesionalni ugovor sa njima u prosjeku moras maticnom klubu oko 100.000 KM isplatiti. Mozes ga dovesti i potpisati amaterski ugovor sa njim, ali onda kao sto kaze Aamar, nemas nad istim nikakve kontrole. To su stvari koje koce dolazak Mesanovica iz Slobode, mada postoji mogucnost da se tu nesto i skemija. Odoh sad, cujemo se.
Nece .bagrcavi je napisao/la:Hoće li Sarajevo imati neki procent ako dovedemo Škoru ?
Neće. Došao je kao slobodan igrač.bagrcavi je napisao/la:Hoće li Sarajevo imati neki procent ako dovedemo Škoru ?
bagrcavi je napisao/la:Hoće li Sarajevo imati neki procent ako dovedemo Škoru ?
Ma dobro on je jedan od onih sto konta da je zajebancija...Amoxicillin je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Hoće li Sarajevo imati neki procent ako dovedemo Škoru ?
Nijebagrcavi je napisao/la:Pile jel i tebi juče na Bjelašnici Amar potvrdio da dolazi Škoro ? Evo čitam da je jednom reko, da nije i tebi slučajno ?
Čitam tamo, onaj napisao da je Amar potvrdio to.Čisto sumnjam ali eto nek' bude istina.Ako Amaru treba, i ako ga on želi, onda nema nikakvih problema.Vidjećemo sve danas u 18:00.pile87 je napisao/la:Nijebagrcavi je napisao/la:Pile jel i tebi juče na Bjelašnici Amar potvrdio da dolazi Škoro ? Evo čitam da je jednom reko, da nije i tebi slučajno ?Ja bio na poslu juce ali ja sam cuo prije od drugih ljudi da mi je Amar to potvrdio za mene bi to bila zavrsena prica.
exbabilon je napisao/la:Vi najavljujete prozivku u 18:00, a u novinama piše u 12. Dajte sigurnu informaciju..
Moze bit' bidne,moze bit' ne bidne...Svugdje u svijetu je tako kod mladih igraca,pa tako i kod nas.Fazon je sto ovi nasi nece nista nikome da plate.Da je kako dzaba najsladje je tako.aleksandar_veliki je napisao/la:Pojacanja mozda bude, mozda i ne bude. Mladi igraci iz BiH se ne mogu tako lako dovoditi, no cini mi se da mnogi to ovdje ne znaju. Mislim, mogu se dovoditi ali ako zelis potpisivati profesionalni ugovor sa njima u prosjeku moras maticnom klubu oko 100.000 KM isplatiti. Mozes ga dovesti i potpisati amaterski ugovor sa njim, ali onda kao sto kaze Aamar, nemas nad istim nikakve kontrole. To su stvari koje koce dolazak Mesanovica iz Slobode, mada postoji mogucnost da se tu nesto i skemija. Odoh sad, cujemo se.
u 18 je prozivka !SarajlijaTM je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Vi najavljujete prozivku u 18:00, a u novinama piše u 12. Dajte sigurnu informaciju..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.