lik provocira bez veze.nikom nisam nista rekao sto navija za italiju ni za spaniju niti provocirao bilo koga ali brate pusti me da navijam za koga hocu i sjasi od hrvatske (ne ti osobno vec ovi pojedini padobranci)zizu1991 je napisao/la:Golemo, koji ste vi likovi, da sam ja moderator, obojica bi ban na IP adresu dobili istog trena![]()
Kako ne možete biti normalni bem' mu mater
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
- badblueboylivno
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:Bravo, sad smo skupili čitavu grupu C

BTW, Hrvatska je ostvarila veliki uspjeh osvojivši četiri boda dosad. Sve preko, dakle prolaz skupine, će biti bonus. Ako prođu, prođu, zadovoljan sam angažmanom na Euru, koji je bio miljama ispred angažmana u kvalifikacijama.
Hayley <3
- maximusdecimus
- Kontakt:
to je to, al ajd ti internet huligancicima to objasni...Cartman je napisao/la:Ma vidi se da je Italiji Balkan blizu. Toliko obuzeti sa svim mogucim glupostima, a najmanje ih brine vlastita igra i ono je u njihovim rukama. Volio bi da prodju, ali bilo bi zanimljivo i da Spanija i Hrvatska odigraju 2-2, cisto da citam njihove reakcije.juznjak> je napisao/la:Kaze Lippi: Pitajte Villarreal koliko su posteni Spanci. Mislim ok, ali ko je kriv Italijanima sto nisu bili u stanju pobijediti Hrvatsku ? Ako ispadnu sami su krivi
. Realno ako se ne bude nista namjestalo, a mislim da nece jer ce Spanci pocistiti Hrvate. E sad ,da li ce Italijani dobiti, ko bi mu znao. Bolji su od Iraca i o tome nema govora, ali su krajnje nepredvidivi.
Takođe,umjesto sto brinu da li ce Spanci namjestiti bolje im je da brinu mogu li oni pobijediti Irce![]()
PS: Dosadni ste sa tim glupostima. Uvijek iste rasprave. Neka navijaju svi za koga hoce, samo bez previse provokacija.
Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije. Večeras samo jako uz Furiju!
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
Kakav uvod, i onda kakav zaključak, je.be lud zbunjenog!MarcusLFC je napisao/la:Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije.
Večeras samo jako uz Furiju!
Vidjet ćemo danas, sve je otvoreno!
S rastrčanim Mandžukićem, + igračem viška u sredini terena, definitivno Hrvatska može imat najmanje 40% lopte u posjedu, samo da tih 40% bude što konkretnije!
- Donnie Darko
- Kontakt:
a jbtMarcusLFC je napisao/la:Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije. Večeras samo jako uz Furiju!
Španija-Hrvatska:3-1
Italija-R.I:2-1
Dalje idu :Španija, Italy.
Italija-R.I:2-1
Dalje idu :Španija, Italy.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
kako ste upropastili temu,pun k... djece i kompleksasa strasno
sretni nasima veceras,sta god da bude,vec su puno ucinili na ovom euru,ponosni smo na njih...
srce na teren pa sta bude,ipak je spanjolska svejtski i europski prvak
NAPRIJED HRVATSKA
kakav lik
sretni nasima veceras,sta god da bude,vec su puno ucinili na ovom euru,ponosni smo na njih...
srce na teren pa sta bude,ipak je spanjolska svejtski i europski prvak
NAPRIJED HRVATSKA
MarcusLFC je napisao/la:Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije. Večeras samo jako uz Furiju!
kakav lik
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Nisi ofarbao slovo A.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
komsije, mislite li da mozete uzeti spaniju?
kladio sam se na vas... fina kvota
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Da ne bi za Hrvate koji pale Bosanske zastave na Euru 2012? Da se razumijemo Hrvati imaju šanse da prođu dalje,ali mislim da večeras samo čudo može da vam pomognestarmo94 je napisao/la:
Ako je tako, onda ni vi ne bi trebali navijati za Spanjolce i Talijane..
VAMOS ESPAÑA
to je namjernoVirtu4l je napisao/la:Nisi ofarbao slovo A.
tm84 je napisao/la:komsije, mislite li da mozete uzeti spaniju?
tesko majstore,spanjolska je svjetski i europski prvak,ali srce na teren volja,zalaganje,pa sta bude
i ja cu se kalditi na vatrene
@tuzla
ajde dole spremaj se za derbi sa braniteljom
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- dr.van nostrand
- Kontakt:
9,00 ti je da ce Spanija ispasti, to ti jos boljetm84 je napisao/la:komsije, mislite li da mozete uzeti spaniju?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ti si mi zemljak a ne komsija...Rosas7 je napisao/la:tm84 je napisao/la:komsije, mislite li da mozete uzeti spaniju?
tesko majstore,spanjolska je svjetski i europski prvak,ali srce na teren volja,zalaganje,pa sta bude![]()
i ja cu se kalditi na vatrene![]()
whatever... sta god bude, stavio sam nesto i na italiju... gubiti ne mogu
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
oboje sam...pa mostar i sarajevo su susjedni(komsijski) gradovitm84 je napisao/la:ti si mi zemljak a ne komsija...Rosas7 je napisao/la:tm84 je napisao/la:komsije, mislite li da mozete uzeti spaniju?
tesko majstore,spanjolska je svjetski i europski prvak,ali srce na teren volja,zalaganje,pa sta bude![]()
i ja cu se kalditi na vatrene![]()
![]()
whatever... sta god bude, stavio sam nesto i na italiju... gubiti ne mogu
- delpiero20
- Kontakt:
FORZA AZZURRI!!!

Samo hrabro do cetvrtfinala

Samo hrabro do cetvrtfinala
@Rosas samo smo mi sa njima komsije i niko vise..

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Je li Hrvatska ispada sa 0:0 u slucaju pobjede Italije?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
izvor,molim lijepo? stavi link radi sebe, da ne bi bilo da si lazovcinaTuzla950 je napisao/la:Da ne bi za Hrvate koji pale Bosanske zastave na Euru 2012? Da se razumijemo Hrvati imaju šanse da prođu dalje,ali mislim da večeras samo čudo može da vam pomognestarmo94 je napisao/la:
Ako je tako, onda ni vi ne bi trebali navijati za Spanjolce i Talijane..
VAMOS ESPAÑA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.