FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 18 jun 2012, 11:18

aleksandar_veliki je napisao/la:boccaccio, da li doista postoji neko na ovom forumu ko vjeruje u Zujinu suplju. I ja se slazem da se momcad treba pojacati, ali hajde da realno pogledamo stvari i onako izanaliziramo igracki kadar Premijer lige i onda cemo doci do zakljucka koji kaze da trenutno u istoj nema pojacanja za Zelju. Prinova da, kao Brkovic, ali pojacanja ne. Skauting u klubu ne postoji, tako da navijaci mogu zaboraviti eventualno pojacanje iz Afrike, Cilea, Argentine, Brazila...Dakle, po mom misljenju i ako bude nesto, bice iz susjedstva, to je moje misljenje, a Zujo, eh Zujo li Zujo.
Znam sta govoris totalno,ali pricamo o predsjedniku kluba kolika god da je on ubleha.Pa nije zabavni program kada on gostuje.Valjda ima neku odgovornost za svoje izjave.Kako ce onako lupati.
Vezano za kadar,pa neka potraze u susjedstvu.I prije je tako bilo,sto da ne i sada.Ima neko u Sloveniji,ima neko u Hrvatskoj,ima neki dobar igrac u Jagodini da igra u Srbiji.Ima u Albaniji.
Ne radi se o tome,ima dobrih igraca u susjedstvu ako vec nema ovde,nego valja dati neke pare.E jbg,nema od toga nista.Nego daj da bude ekstra dobar a da je dzaba.To se radi ovih godina i dobro prolazi,ali mora se poceti polako uvoditi i ovo nesto drugo.Pa zasto da se brate ne uplati neko obestecenje i jednom Sirokom ako ima igrac koji nas zanima a dobar je.Pa nece traziti milion za njega.Trazice obestecenje koje Zeljo mora moci platiti ako zeli evropski napredak.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jun 2012, 11:22

Aldinn1 je napisao/la:@boccacio

Priča ti je totalno glupa. Ono kad se nešto dobro uradi za to je zaslužan Amar, a ako isti taj Amar prodaje igrače i najjača ekipu kako ti kažes, e onda je kriv Žujo. Kakva je to papanska priča...
Čita se ovdje godinu kako je Amar sve u klubu, kako on sve dovodi, prodaje i daje pare , i sad odjednom Žujo kriv..
Pa držite se jedne priče ako je Amar zaslužan za sve kako vi kažete, onda je isto tako i on kriv, ako prodaje igrače i ne dovodi prava pojačanja i najjača klub kako je najavljeno...
Glupa priča ..
Hajde malo procitaj ponovo :mrgreen: ,domaci zadatak neka ti bude,potrudi se,pa lagano...pricam o komunikacijama i najavama u medijima,pa nisam ja to izmislio...prati malo dragi moj aldine :mrgreen: ...bar su me takvi kao ti uvijek napadali kako ja atakujem u stvari na Amara,nemoj sad da im kvaris,zbunices ih :mrgreen:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jun 2012, 11:28

tm8782 je napisao/la:@boccacio

Lijepo receno prijatelju, medjutim kod mene u zadnjih nekoliko dana vlada neki optimizam po pitanju pojacanja. Ne znam zasto, ali je tako. Slazem se s tobom oko ovih izjava u medijima, apsolutno. Mislim mozda one piju vode kod neke djece, tako da ik nazovem, ali kod mene NE. Nikada, iskreno, se nisam obazirao na izjave Zuje nesto puno. Medjutim kada je sef u pitanju onda, njega slusam obavezno i postujem sto kaze. Slazem se sto se tice Nyeme, da je hendikep, mada bi mi pao u ocima ako su istinite neke spekulacije, ali ne bitno. Nama treba jedan zadnji vezni i to klasa od igraca. Najvise bi volio da iskopamo nekog Agica ili Karica, ali tesko, jer kako vidim u nasoj ligi nema ili ne mozemo da dovedemo(ima jedan igrac). Sve u svemu vidjecemo ovih dana sta se desava, mozda vec i veceras neko iznenadjenje.
P.S. Evo pile je najavio Skoru :D , Mozda jos nesto bude, uglavnom cekamo...
Ma gledaj,ne pije mi vode ovo kad Amar kaze,da ce dolasci zavisiti od odlazaka.Na Zuju sam se samo nadovezao i na njegove neke medijske najave.Hebo Zuju generalno.Amar me ljuti.Valjda je ta filozofija da se igracki napreduje.Amar nece da dovede ako neko od glavnih ne ode.To nije ono sto ja ocekujem od napredovanja.treba dovesti dva igraca koja su bolja od ovih sto imamo,a da dvojica postanu rezerva.To je jacanje igrackog kadra.Ja to ocekujem da se desi i jos uvijek se nadam,tek je pocelo.Krivo mi je samo sto pocinju pripreme i sto ce se ako se nesto bude desavalo,desavati u toku priprema,kao i do sada.I onda se taj igrac mora ubiti da dodje sebi i da se adaptira a mi moramo cekati na njega.Evo ti Smajica za primjer.Izgubljen cijelu sezonu,zbog nespreme,zbog lose obavljenih priprema jer je dosao kasno itd itd,i zbog svoje nesrece naravno.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 18 jun 2012, 11:40

Istina, opet jako loše počinje sezona. Zašto i zbog čega ne znam. Počinju pripreme, a mi nismo doveli ni jednog igrača koji će proći cijele pripreme i biti spreman za evrope.Dobar je primjer naveo Smajića ..Došao kasno, nije prošao pripreme i nije nam bio baš od neke korisiti, a platu prima naravno ...
Sigurno će otiči minumum dva ili tri igrača, a pravih i jakih igrača izgleda opet neće biti i ako bude doći će kad im propadnu transferi i naravno kad pripreme budu pri kraju.
Izgleda da ni ove godine u evropi nemamo šta tražiti.
Potpis!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 18 jun 2012, 11:50

boccaccio je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:boccaccio, da li doista postoji neko na ovom forumu ko vjeruje u Zujinu suplju. I ja se slazem da se momcad treba pojacati, ali hajde da realno pogledamo stvari i onako izanaliziramo igracki kadar Premijer lige i onda cemo doci do zakljucka koji kaze da trenutno u istoj nema pojacanja za Zelju. Prinova da, kao Brkovic, ali pojacanja ne. Skauting u klubu ne postoji, tako da navijaci mogu zaboraviti eventualno pojacanje iz Afrike, Cilea, Argentine, Brazila...Dakle, po mom misljenju i ako bude nesto, bice iz susjedstva, to je moje misljenje, a Zujo, eh Zujo li Zujo.
Znam sta govoris totalno,ali pricamo o predsjedniku kluba kolika god da je on ubleha.Pa nije zabavni program kada on gostuje.Valjda ima neku odgovornost za svoje izjave.Kako ce onako lupati.
Vezano za kadar,pa neka potraze u susjedstvu.I prije je tako bilo,sto da ne i sada.Ima neko u Sloveniji,ima neko u Hrvatskoj,ima neki dobar igrac u Jagodini da igra u Srbiji.Ima u Albaniji.
Ne radi se o tome,ima dobrih igraca u susjedstvu ako vec nema ovde,nego valja dati neke pare.E jbg,nema od toga nista.Nego daj da bude ekstra dobar a da je dzaba.To se radi ovih godina i dobro prolazi,ali mora se poceti polako uvoditi i ovo nesto drugo.Pa zasto da se brate ne uplati neko obestecenje i jednom Sirokom ako ima igrac koji nas zanima a dobar je.Pa nece traziti milion za njega.Trazice obestecenje koje Zeljo mora moci platiti ako zeli evropski napredak.
Nikakvo obeštećenje Željo ne može platiti jer nema dinara kao ni ostali klubovi u državi, ne zavaravajte se bez veze. Pokrivaju se tek tekući troškovi ali i to uz nadljudske napore par ljudi iz kluba uključujući i Amara koji nije jedini, ni tu se ne zavaravajte. Kakva obeštećenja i gluposti, radnici primili jednu platu u 2012. a vi obeštećenja spominjete.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 jun 2012, 11:59

'Oćemo transparentnost, što bi rekao @avlami, samo to. I sve će biti lakše podnijeti :|
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2012, 11:59

Nakon odmora danas zvanicno pocinju pripreme osvajaca duple krune sarajevskog Željezničara, prozivkom u 18:00 sati na stadionu Grbavica.
Željeznicar ce se u Sarajevu zadrzati samo dva dana a onda u srijedu se putuje u Medjugorje na desetodnevne pripreme a onda u Austriju u mjesto Haligenkrojc gdje su dogovorene i pripremne utakmice.Neki od protivnika su Matesburg i Sigma...

Sretno Željo!
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jun 2012, 12:14

slika
veliki potencijal ! :D

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jun 2012, 12:23

arelinho je napisao/la:slika
veliki potencijal ! :D
Apsolutno se slazem!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2012, 12:28

Lijepo receno prijatelju, medjutim kod mene u zadnjih nekoliko dana vlada neki optimizam po pitanju pojacanja. Ne znam zasto, ali je tako. Slazem se s tobom oko ovih izjava u medijima, apsolutno. Mislim mozda one piju vode kod neke djece, tako da ik nazovem, ali kod mene NE. Nikada, iskreno, se nisam obazirao na izjave Zuje nesto puno. Medjutim kada je sef u pitanju onda, njega slusam obavezno i postujem sto kaze. Slazem se sto se tice Nyeme, da je hendikep, mada bi mi pao u ocima ako su istinite neke spekulacije, ali ne bitno. Nama treba jedan zadnji vezni i to klasa od igraca. Najvise bi volio da iskopamo nekog Agica ili Karica, ali tesko, jer kako vidim u nasoj ligi nema ili ne mozemo da dovedemo(ima jedan igrac). Sve u svemu vidjecemo ovih dana sta se desava, mozda vec i veceras neko iznenadjenje.
Rekoh ti kao i svim da je zezanje za skoru, kome treba pitarski odpadak.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jun 2012, 12:29

@partibrejker

Pa onda se zavaravamo da smo uopste bolji od nekoga i da smo kao klub napredniji od bilo koga.Ako ljudi ne dobiju plate,onda sva ova prica je bez veze.Mi i pitari ista go.vna,a i svi ostali s nama.Bez veze se onda ku.rcimo drugima.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jun 2012, 12:31

boccaccio je napisao/la:

Ma gledaj,ne pije mi vode ovo kad Amar kaze,da ce dolasci zavisiti od odlazaka.Na Zuju sam se samo nadovezao i na njegove neke medijske najave.Hebo Zuju generalno.Amar me ljuti.Valjda je ta filozofija da se igracki napreduje.Amar nece da dovede ako neko od glavnih ne ode.To nije ono sto ja ocekujem od napredovanja.treba dovesti dva igraca koja su bolja od ovih sto imamo,a da dvojica postanu rezerva.To je jacanje igrackog kadra.Ja to ocekujem da se desi i jos uvijek se nadam,tek je pocelo.Krivo mi je samo sto pocinju pripreme i sto ce se ako se nesto bude desavalo,desavati u toku priprema,kao i do sada.I onda se taj igrac mora ubiti da dodje sebi i da se adaptira a mi moramo cekati na njega.Evo ti Smajica za primjer.Izgubljen cijelu sezonu,zbog nespreme,zbog lose obavljenih priprema jer je dosao kasno itd itd,i zbog svoje nesrece naravno.
Razumijem ja tebe sto hoces da kazes, ali opet treba sagledati situaciju, Amar ne moze sve da pohvata. Amar od necega napravi nesto i onda je primoran da proda to nesto da bi zivio i iducu sezonu. To je cinjenica. Ne moze Amar i pare i jare, jb ga ne ide. Tu ja ne vidim razlog da krivim Amara, tu su drugi krivci koji su zaduzeni za finansijsku situaciju u klubu, onaj ko treba da donese pare. Amar neke stvari tj. puno stvari radi u klubu, ali brate ako ce on sve raditi onda koji ce nam k.urac predsjenik i svi ostali. Daj Amaru sve da bude i zavrseno. E onda bi mogao nesto napisati protiv njega. Amar kaze da gledamo dalje i iskorak, ali jb ga u nekim situacijam je Don Kihot, nije ni on svemoguc. Ali opet kazem nisam nezadovoljan, trofeji su tu, e sad nama malo fali taj iskorak koji je tako blizu, a nekad tako daleko. Samo sabura. Mogu procitati i to da neki zele pojacanja, zelim ih i ja, da se ne lazemo, ali koji cu k....gomilati igracki kadar kad ta pojacanja nece opravdati ocekivanja nas navijaca. Da uzmaju pare samo. Greska jedina kod Amara je sto ne dovede pojacanja sad ako ce vec dovoditi da prodju pripreme. To je ovo sto sam gore boldiro.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2012, 12:35

boccaccio je napisao/la:@partibrejker

Pa onda se zavaravamo da smo uopste bolji od nekoga i da smo kao klub napredniji od bilo koga.Ako ljudi ne dobiju plate,onda sva ova prica je bez veze.Mi i pitari ista go.vna,a i svi ostali s nama.Bez veze se onda ku.rcimo drugima.
prica sa radnicima je oduvjek tu, pare se preusmjeravaju na ekipu i oni ne trpe.pare za pojacanje postoje...nemoj da se ljutis ni slucajno nego gledaj da dodjes u 18:00 :mrgreen:
Itekako je istina da nema pojacanja za nas u ligi ali ima u okolini, mislim mozda i ima ali ih nemozemo dovesti jer su preskupa za nas.
Velike su sanse da Dzeko predje tu su pare, zatim pare od Sehe, zatim pare od evrope nije bas da nema jos ako se proda Adilovic.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 18 jun 2012, 12:37

Ovdje stvarno pojedinci pišu gluposti. Kakava kupovina igrača? Kakva obeštećenja? i to još za igrače iz naše lige. Za koje pare? Znate li kolike su plate našim igračima? Koliki su tekući troškovi ekipe? Pa. npr. samo premije na kraju sezone su iznosile preko 200.000 KM. To je smješna suma za evropske klubove, ali za našu ligu je to više od trećine budžeta većini ekipa. Kojeg to igrača da dovedemo iz naše lige, i da pri tom još platimo i obeštećenje? Platiti igrača 200.000 - 300.000 KM, dati mu platu 4.000 - 5.000 Eura, (to bi iznosilo cca 400.000 za godinu), i na kraju ne bi bila garancija da bi taj igrač bio pojačanje ( Stančeski, E.Čolić, Savić.......su sve bili ponajbolji igrači u svojim klubovima, a nisu se baš proslavili u Želji. Srećom pa ne platismo obeštećenja ), a moguće je i da se povrijedi ( npr. Smajić). I gdje smo mi tu na kraju? Slomismo se pokušavajući prodati adilovića za 350.000 eura. De malo se spustite na zemlju i budite realni. Zdrava sredina se ne gradi preko noći, već godinama. Mi smo nažalost tek počeli sa stabilizacijom i sa dizanjem na jedan veći nivo.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jun 2012, 12:40

pile87 je napisao/la:

Rekoh ti kao i svim da je zezanje za skoru, kome treba pitarski odpadak.
Znam prijatelju da si mi rekao, nego onako sam naveo tj. dodao se na tvoju zezanciju, nadam se da se ne ljutis :D :D :D

mustuluk
Kontakt:

Post Postao/la mustuluk » 18 jun 2012, 12:43

VIDEO reportaža kako je nastalo naselje Grbavica mjesto rođenja FK Željezničar

http://blip.tv/zeljotv/naselje-grbavica ... ar-6175064

ŽeljoTV
http://zeljeznicarfk.****
http://betfairlivestream.webs.com

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jun 2012, 12:53

Željo još nije dosegao nivo da ima lovu kod sebe u svakom trenutku. Istina je da poslujemo dosta dobro, al' je istina da mi lovu pojedemo na klasu.
Primjer: Zaradimo lovu od Evrope. Ta se lova isplaćuje na kraju sezone (Uefa lige, Lige prvaka), a mi se zavalimo u banci za taj iznos, kako bi ekipi sve ferceralo kako treba. Ako nam se desi da nas neko izradi (Mersin), a mi lovu u ratama već očekivali, onda su problemi još veći.
Međutim sad za sad je dobro i to nekako funkcioniše, a jedino bi se mogli izvući ukoliko uletimo u kakvu grupnu fazu evropskih takmičenja. Mislim čak i ukoliko prođemo ove godine drugo pretkolo LP bi nas gurnulo stepenicu više, jer bi nam to obezbjedilo dodatnu lovu i šest tekmi u Evropi ove godine. Ukoliko se još i Džeko složi eto nas narednih pet godina sa najmanje 5-7 domaćih trofeja (prvenstvo, kup). :D

@Pile, je l' ti to misliš da sam se šalio za Škoru. Dođi večeras u 18 na prozivku i sve će ti biti jasno ;) Očekujem i pitare na prozivci, kako bi pozdravili svog bivšeg ljubimca. :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2012, 13:04

avlami97 je napisao/la:Željo još nije dosegao nivo da ima lovu kod sebe u svakom trenutku. Istina je da poslujemo dosta dobro, al' je istina da mi lovu pojedemo na klasu.
Primjer: Zaradimo lovu od Evrope. Ta se lova isplaćuje na kraju sezone (Uefa lige, Lige prvaka), a mi se zavalimo u banci za taj iznos, kako bi ekipi sve ferceralo kako treba. Ako nam se desi da nas neko izradi (Mersin), a mi lovu u ratama već očekivali, onda su problemi još veći.
Međutim sad za sad je dobro i to nekako funkcioniše, a jedino bi se mogli izvući ukoliko uletimo u kakvu grupnu fazu evropskih takmičenja. Mislim čak i ukoliko prođemo ove godine drugo pretkolo LP bi nas gurnulo stepenicu više, jer bi nam to obezbjedilo dodatnu lovu i šest tekmi u Evropi ove godine. Ukoliko se još i Džeko složi eto nas narednih pet godina sa najmanje 5-7 domaćih trofeja (prvenstvo, kup). :D

@Pile, je l' ti to misliš da sam se šalio za Škoru. Dođi večeras u 18 na prozivku i sve će ti biti jasno ;) Očekujem i pitare na prozivci, kako bi pozdravili svog bivšeg ljubimca. :lol:
Ma ja cu ionako na prozivku, pa nesto bas nisam sigurn da smo mi naplatili pare od prosle godine sto smo igrali u evropi a to je otprilike nekih pola miliona, zatim mersin nece moci igrati ligu dok nam ne uplate pare za Sehu jer smo podnijeli tuzbu, zatim tu ima klauzula o broju utakmica ako igrac odigra tako da je taj iznos i veci zatim penali **** ba pare bice para nemogu nas masiti nikako.A vala **** i skoru :lol:

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 18 jun 2012, 13:05

Ja bih došao na prozivku :o

http://en.wikipedia.org/wiki/Moumouni_Dagano" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jun 2012, 13:09

ublehas je napisao/la:Ovdje stvarno pojedinci pišu gluposti. Kakava kupovina igrača? Kakva obeštećenja? i to još za igrače iz naše lige. Za koje pare? Znate li kolike su plate našim igračima? Koliki su tekući troškovi ekipe? Pa. npr. samo premije na kraju sezone su iznosile preko 200.000 KM. To je smješna suma za evropske klubove, ali za našu ligu je to više od trećine budžeta većini ekipa. Kojeg to igrača da dovedemo iz naše lige, i da pri tom još platimo i obeštećenje? Platiti igrača 200.000 - 300.000 KM, dati mu platu 4.000 - 5.000 Eura, (to bi iznosilo cca 400.000 za godinu), i na kraju ne bi bila garancija da bi taj igrač bio pojačanje ( Stančeski, E.Čolić, Savić.......su sve bili ponajbolji igrači u svojim klubovima, a nisu se baš proslavili u Želji. Srećom pa ne platismo obeštećenja ), a moguće je i da se povrijedi ( npr. Smajić). I gdje smo mi tu na kraju? Slomismo se pokušavajući prodati adilovića za 350.000 eura. De malo se spustite na zemlju i budite realni. Zdrava sredina se ne gradi preko noći, već godinama. Mi smo nažalost tek počeli sa stabilizacijom i sa dizanjem na jedan veći nivo.
Pa troskovi ekipe su toliki zato sto se zaradilo para od tranfera.Ne vidim u cemu je problem.U klubu godisnje samo od donatora imas oko pola miliona.Naravno da treba da budu veci troskovi ako imas bolju ekipu.Premije su stvar dogovora i one se isplacuju ukoliko se naprave odredjeni ciljevi.Napravljeni su.Ljudi dobili premije koje su u tolikom i tolikom iznosu.
I sta sad ?
Sa stabilizacijom se pocelo prije 4 godine,u stvari usli smo u 4. godinu.Trebalo bi onda da se desi da svi bar imaju redovnu platu,a ne samo igraci.Koliko smo se mi kao klub u stvari uspjeli stabilizovati ? Da li budzet kluba koji je objavljen u stvari samo cifra koja ne moze da podnese troskove ili je to cifra kojom klub raspolaze.Ja mislim da je ovo drugo.Ako neko objavi godisnji budzet,onda kroz godinu dana klub valjda raspolaze tim budzetom.Znaci trebalo bi da podnese troskove u skladu sa budzetom.Nas je budzet skoro 5miliona,je li tako?
O cemu onda pricamo??? Jel nema para ? 5 miliona da je otislo na pripreme ,plate igracima i na troskove rezija ? Sumnjam.Kada podijelis igracima plate,i platis rezije,na mjesecnom nivou neka bude 200 000.Ne bi trebalo da je puno vise.To je godisnje pola budzeta.Plus pripreme i troskovi puteva na gostovanja,hoteli ovo ono,eto dodaj milion.Ja ovo naravno laicki razmisljam,ali mislim da ima prostora i za pojacanja,a ne samo za redovne plate i premije.Naravno ako je budzet ispunjen i ako je ostvaren onako kako su objavili.
Kada pricas o pojacanjima iz nase lige,njihovo obestecenje sigurno ne bi bilo toliko koliko si naveo,nego tri do cetiri puta manje.Samo smo mi na nivou da prodajemo nekog igraca za takce i vece cifre od onih koje si naveo.Nije veliki trosak to za klub poput nas,ako vec takvi jesmo.E sad je dobro pitanje da li postoje interesantni igraci za nas.To se slazem.Ali ako postoji neki igrac ne vidim razloga zasto ne bi doveli za neku cifru.Rizik posla je da se nekad neki igrac i ne isplati,neko ce se isplatiti.Nije niko vidovit pa da zna hoce li igrac biti pogodak ili promasaj.Rizik posla.Znaci po tebi bi najbolje bilo ne dovoditi nikoga,jer moze slomiti nogu,ili biti los.Ne moze se bas ni u stakleno zvonce.
U ovakvoj konstalaciji,ja ne mogu da zamislim nas kao ozbiljne u evropi.Sve sto se dobro desi moze biti samo iznenadjenje.Za ovu ligu smo ekstra i nista nam ne treba.Samo ne zelim da uvijek imamo sistem tipa da pocnu pripreme,dodje 30 igraca na probu pa 1 eventualno uspije.Moramo malo i ciljano gledati,pa i platiti nesto.Ali ako vec nema para u klubu,onda ni budzet nije bio ispunjen,onda nema sta ni da se prica po ovom pitanju.Niko ne leti nigdje,samo pricamo o ovim stvarima,niti se ko napada,niti se zeli odmah nesto.Ovo je samo diskusija .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.