Ej dobro te...takvo kukavicko bjezanje od istine nisam odavno procitaokloc86 je napisao/la:mogu i ja poslat pismo nekom portalu kako mi je netko oteo zastavu zimbabve-a... ako je istina onda je to za svaku osudu ali vjerovat netkom na rijec bez ikakvih dokaza to tvrdit je smjesno
ps: na utakmnicama su kamere kojim policija snima sve belaje i bas da ni na jednoj nije zabiljezeno je u najmanju ruku sumnjivo

Ovu zastavu su ukrali momci iz Kreseva..
Druga zastava koja je zapaljena je uzeta momku koji je bio sam na trenutak, prisli mu poceli mu psovat i uzeli je. Kasnije zapalili uz bakljadu...
A vi se naucite postovati ostale, ne mora tvoje misljenje uvijek biti ispravno i ne moras uvijek kontrirat jer se ovo desilo. Kad naucite postovati tudje onda se javite pa se moze pricati. Ovako nemam sta pricati sa ljudima koji misle da se svijet vrti oko njih. Ovo je scena zbog koje imamo pravo da vam zelimo to trece mjesto i da napustite ovo takmicenje i imamo za to potpuno pravo..nije ni ljubomora niti nesto drugo nego je zbog toga sto ne postujete nikog. I dobro je sto Spanija nema crnaca, inace bi bili izbaceni zbog rasizma...ni crnce ne mozete nesto