Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 19 sep 2009, 19:28

23 KING JAMES je napisao/la:rafa glupane jedan primit 2 gola 2 gola od westhema za ht mogu dopustit samo glupi treneri :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

eh,slusaj,nije ni meni rafa ok,ali prvo,nije on primio golove vec reina ,a druga stvar,prvi gol smo primili iz penala koji je skrivio carragher (njemu je brzina uvijek bila problem i smatrao je to jedinim rjesenje),a trece,primili smo opet gol iz prekida,sto ipak znaci,da se nasa odbrana jos uvijek nije naucila pameti :!:

i realno,u prvom poluvremenu nismo izgledali klimavo kao protiv tottenhama i ville,prilicno stabilno,ali u drugom poluvremenu ne znam kako cemo uopste reagovati na ove prekide
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 19 sep 2009, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 19 sep 2009, 19:30

reds_forever je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:rafa glupane jedan primit 2 gola 2 gola od westhema za ht mogu dopustit samo glupi treneri :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

eh,slusaj,nije ni meni rafa ok,ali prvo,nije on primio golove vec reina ,a druga stvar,prvi gol smo primili iz penala koji je skrivio carragher (njemu je brzina uvijek bila problem i smatrao je to jedinim rjesenje),a trece,primili smo opet gol iz prekida,sto ipak znaci,da se nasa odbrana jos uvijek nije naucila pameti :!:
a ko je je trebo naučit pameti

rafa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 sep 2009, 19:32

23 KING JAMES je napisao/la:

izvini,ali nisu valjda nasi igraci toliko retardirani da sami ne mogu skontat da su vecinu golova primili iz prekida i da to trebaju popravit :?: Neke su stvari i bez beniteza ocigledne,stvarno ne znam imaju li mozga ako im je benitez potreban da to vide :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 sep 2009, 19:38

23 KING JAMES je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:eh,slusaj,nije ni meni rafa ok,ali prvo,nije on primio golove vec reina ,a druga stvar,prvi gol smo primili iz penala koji je skrivio carragher (njemu je brzina uvijek bila problem i smatrao je to jedinim rjesenje),a trece,primili smo opet gol iz prekida,sto ipak znaci,da se nasa odbrana jos uvijek nije naucila pameti :!:

izvini,ali nisu valjda nasi igraci toliko retardirani da sami ne mogu skontat da su vecinu golova primili iz prekida i da to trebaju popravit :?: Neke su stvari i bez beniteza ocigledne,stvarno ne znam imaju li mozga ako im je benitez potreban da to vide :roll:
kralju moj za takve stvari sluzi trener da shvati sta se grijesi i da se to ispravi. sta mu je onda posao da samo jede uzgaja stomak i rumeni obraze ?
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 sep 2009, 19:54

fera je napisao/la: kralju moj za takve stvari sluzi trener da shvati sta se grijesi i da se to ispravi. sta mu je onda posao da samo jede uzgaja stomak i rumeni obraze ?
:lol: :lol: :lol:
sve to stoji,i nimalo beniteza ne gotivim,ali mislim da bi dosad i ispodprosjecno ljudsko bice skontalo kako glupe i na koji nacin golove primamo,benitez jeste tu da igracima pokaze na greske (a znamo da je on dosljedan svojim greskama) ali zar oni sami nista skontat ne mogu

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 19 sep 2009, 20:07

Bravo Ryane, bravo Fernando! Hvala Bogu da smo iskoristili ovu premoc na terenu, pa WHU nije pres'o na nasu polovinu kako treba!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

jasko_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la jasko_liverpool » 19 sep 2009, 20:08

nananananana fernando torres liverpool number 9,hvala dragom BOGU 2-3

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 sep 2009, 20:26

fera je napisao/la: kralju moj za takve stvari sluzi trener da shvati sta se grijesi i da se to ispravi. sta mu je onda posao da samo jede uzgaja stomak i rumeni obraze ?
:lol: :lol: :lol:
sve to stoji,i nimalo beniteza ne gotivim,ali mislim da bi dosad i ispodprosjecno ljudsko bice skontalo kako glupe i na koji nacin golove primamo,benitez jeste tu da igracima pokaze na greske (a znamo da je on dosljedan svojim greskama) ali zar oni sami nista skontat ne mogu
ne bi ja rekao da su igraci liverpoola neki glupani... ali nije ni bitno necu da se raspravljam ali ne moze biti do igraca samo jer trener je tu da uvidi SVOJE greske a rafa to nikada nece uraditi i onda da trenira da se to ispravi ali on insistira i insistira na jednoj cudnoj postavci prilikom prekida a imamo takve skakace da nam ni Ming Yao ne bi mogao dati gol samo da se poradi na tome, ali gospodin rafa je u uvijek u pravu. hvala bogu da kuyt i torres igraju u sjajnoj formi. nisam gledao par zadnjih utakmica i ne znam je li to promijenio ali jedino mi ne branimo prekide sa bekovima na liniji...
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 19 sep 2009, 20:28

jedino mi ne branimo prekide sa bekovima na liniji...
S ovim se slazem 100 %, na prekidima se mora raditi i to pod hitno, pa 80 % golova primamo iz prekida, pored Carre, Skrtela, koji su dobri skakaci...
Ali za danas je bitno da smo dobili...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 19 sep 2009, 20:56

nisam gledao nekih 20 minuta utakmice u prvom poluvremenu, dio kada je za WHU bio penal, koliko sam mogao procitati opravdano dosuđen, iako se ovdje neki ne slazu...ono sto sma gledao igrali smo dobro, lukas je bio dobar, babel pokazuje zelju za igrom i igra dobro, samo nek nastavi ovako
carra polahko stari i vrijeme je da agger i skrtel igraju u prvom a da se on preseli na klupu, jer previse gresaka pravi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 sep 2009, 21:06

Hvala Bogu da su Lucas i Babel proradili,,Lucas sigurno dok je Babel na dobrom putu prema ovome sto je pokazo..ne znam sta je s Carrom..stvarno bi trebali jednom probat s Aggerom i Skrtelom u tandemu..cini mi se da nikad nisu igrali..Benayoun opet pokazo da je igrac poteza i velki majstor..onaj prodor u drugom poluvremenu je prebolestan..4 igraca nanizo..Torres opet dokazo da mu nema ravnog napadaca..sad s Leedsom u Carling kupu,,onda Hull kuci pa Fiorentina i Celski na strani..s Celskijem i Violama bi nam i bod mozda dobar bio dok bi rutinski trebali Leeds i Hull dobit ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 sep 2009, 21:08

igraci ostaju dosljedni greskama,ja ne mogu da vjerujem kako evo vec 6 kola stalno iste golove LFC prima,realno gledajuci do prosle sezone odbrana nam je bila jako stabilna,ali vec prosle sezone pojavila se neka nestabilnost koja ove sezone dolazi do veceg izrazaja...ja ne znam sta njima benitez (ne)govori i sta oni sami od sebe shvataju,ali imam osjecaj da ce se ove greske nastaviti... 3 boda tesko iskopana,al barem je pobjeda

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 19 sep 2009, 21:19

Phill Jackson je napisao/la:Hvala Bogu da su Lucas i Babel proradili,,Lucas sigurno dok je Babel na dobrom putu prema ovome sto je pokazo..ne znam sta je s Carrom..stvarno bi trebali jednom probat s Aggerom i Skrtelom u tandemu..cini mi se da nikad nisu igrali..Benayoun opet pokazo da je igrac poteza i velki majstor..onaj prodor u drugom poluvremenu je prebolestan..4 igraca nanizo..Torres opet dokazo da mu nema ravnog napadaca..sad s Leedsom u Carling kupu,,onda Hull kuci pa Fiorentina i Celski na strani..s Celskijem i Violama bi nam i bod mozda dobar bio dok bi rutinski trebali Leeds i Hull dobit ;)
jesu igrali protiv tottenhema prosle godine, u zadnjem kolu, benayoun je jos jednom pokazao da ima potez viska :evil:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 sep 2009, 21:25

YNWA je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Hvala Bogu da su Lucas i Babel proradili,,Lucas sigurno dok je Babel na dobrom putu prema ovome sto je pokazo..ne znam sta je s Carrom..stvarno bi trebali jednom probat s Aggerom i Skrtelom u tandemu..cini mi se da nikad nisu igrali..Benayoun opet pokazo da je igrac poteza i velki majstor..onaj prodor u drugom poluvremenu je prebolestan..4 igraca nanizo..Torres opet dokazo da mu nema ravnog napadaca..sad s Leedsom u Carling kupu,,onda Hull kuci pa Fiorentina i Celski na strani..s Celskijem i Violama bi nam i bod mozda dobar bio dok bi rutinski trebali Leeds i Hull dobit ;)
jesu igrali protiv tottenhema prosle godine, u zadnjem kolu, benayoun je jos jednom pokazao da ima potez viska :evil:
jedna ko nijedna :D ..ne diraj Yossija,covjek nas je 20 puta spasio svojom genijalnoscu ;)

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 19 sep 2009, 21:36

Mi da pobjedimo 20-0 opet bi neki pricali samo o losim stvarima, daj budite malo optimisticni.. West Ham nam daje nafakaske golowe i uwijek oni ganjaju rezultat.. buduci da je rijec o gostovanju ovo je po meni predobro odradjen posao.. Od kad je glen dosao nasa igra ima novu(po meni bolju) dimenziju... Covjek fenomenalno odradjuje ofanzivne zadatke i opet stigne nazad da pokrije..Lucas dolazi sebi, jest da malo grijesi kad je u napadu al je zato u defanzivi predobar, trci ko konj.. Ove sezone liverpool moze pobjediti najjace al isto tako s druge strane moze izgubiti od najslabiji,, sve u svemu vracamo se na pobjednice sine i dolazimo sebi.. navikli smo da imamo lose pocetke, ide na bolje YNWA4LIFE
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 sep 2009, 23:05

Evo ako neko nije vidio golove

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 19 sep 2009, 23:21

Torresov prvi go majstorija cista,najbolji napadac Premiershipa,mozda i svijeta!
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 sep 2009, 23:23

the scouser je napisao/la:Torresov prvi go majstorija cista,najbolji napadac Premiershipa,mozda i svijeta!
Nije mozda nego sigurno ;)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 19 sep 2009, 23:24

Phill Jackson je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Torresov prvi go majstorija cista,najbolji napadac Premiershipa,mozda i svijeta!
Nisam htio to da kazem,moze se pojavit neki hater,pa da mi sere onda :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 sep 2009, 23:27

the scouser je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
Nisam htio to da kazem,moze se pojavit neki hater,pa da mi sere onda :D
Skromnost je vrlina :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.