Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemacke - Elf
Samo vi kritikujte Hummelsa...ako ovako nastavi ne gine mu prva postava kompletnog prvenstva.
Podolski i dalje nista specijalno...gol od sinoc ga nije pomjerio sa mjesta najgoreg igraca Elf-a ugrupnoj fazi.
Podolski i dalje nista specijalno...gol od sinoc ga nije pomjerio sa mjesta najgoreg igraca Elf-a ugrupnoj fazi.
Mislim druze da si ga sada malo pretjerao. Vecina kaze da je Hummels odigrao dobru utakmicu, i da dobije dosta svojih duela, da je jucer presjekao veliki broj lopti, da je izalzio na desnu stranu i zatvraoa rupe koje je pravio Bender, da ima odlicne statistike kada su dueli u pitanju, ali je cinjenica da je po meni jucer zajedno sa Schweinsteigerom, Benderom i Neuerom zakazao kod Danskog gola.adnan24 je napisao/la:Samo vi kritikujte Hummelsa...ako ovako nastavi ne gine mu prva postava kompletnog prvenstva.
Odmah sam nakon prve utakmice rekao da ukoliko momak ovako nastavi da ce postati svijetska klasa jos od Sammera i kompanije, ali i oni su u nekim susretima bili kritikovani za gresku od strane navijaca i medija.
PS: Ako si se nasao uvrijedjen ovim mojim postom ja se izvinjavam.
@ effe_sa
razlog sto se Badstuber i Hummels odlicno slazu je cinjenica da su skupa igrali u omladinskom pogonu Bayerna. Sam Hummels je rekao da je on tada igrao zadnjeg veznog, a Badstuber je igrao plamakera i da su na terenu dosta komunicirali jer su bili kljucni igraci napada i odbrane, odnosno povezivali su redove u ekipi.
Po meni protiv Grka mora igrati Schürrle umjesto Podolskog, jer ce ovaj lakse izaci na kraj sa bekovima Grcke, a Mülleru treba dati prvo poluvrijeme i ukoliko ne bude islo, onda odmah pocetkom drugogo poluvremena treba pokusati sa Reusom.
PS: Evo sada nesta kontam, mozda ne bi bilo lose pokusati sa Reusom kao laznom devetkom umjesto Özila. Sta mislite o ovome ? Reus bi igrao na poziciji slicnu kao u Gladbachu, a to bi vjerujem dosta zbunilo Grcku odbranu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@amerosm
Ma ne mislim ja na tebe...znam da ti nisi subjektivan u cijeloj prici...problem je ovih par bavaraca kojima su tesko pale zadnje dvije sezone...
(sreca nema ih puno) Hummels je imao par kikseva ali definitivno ne vise od ostalih igraca elf-a i u cjelini je sigurno medju 2-3 najbolja igraca Njemacke u ova 3 kola.
Sto se tice ovog prijedloga za Reusa...ne izgleda to lose ali sanse da Ozil ostane na klupi su 0,0001% iako treba dobro skontati kako sa Grcima...to definitivno nije utakmica u kojoj se treba igrati po sablonu.
Ma ne mislim ja na tebe...znam da ti nisi subjektivan u cijeloj prici...problem je ovih par bavaraca kojima su tesko pale zadnje dvije sezone...
Sto se tice ovog prijedloga za Reusa...ne izgleda to lose ali sanse da Ozil ostane na klupi su 0,0001% iako treba dobro skontati kako sa Grcima...to definitivno nije utakmica u kojoj se treba igrati po sablonu.
Imao par kikseva koji su vodili do dva primljena gola, Low je naglasio da se protiv Grčke greške u odbrani moraju svesti na 0.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Elf je postavio rekord zabilježivši 14 uzastopnih pobjeda u utakmicama takmičarskog karaktera. Pobjedonosni niz je krenuo od utakmice za 3. mjesto na SP 2010. pa se nastavio kroz kvale, gdje su dobivene sve utakmice, pa zatim su dobivene ove 3 utakmice grupne faze EURO-a. Njemačka je jedina reprezentacija koja je osvojila maksimalan plijen u prvom krugu takmičenja na ovom prvenstvu, što je još jedan pokazatelj velike snage ove reprezentacije.
Po mnogim aspektima je njemačka reprezentacija najjača, ali to se mora i u narednim utakmicama potvrdit, jer sad je već i jedan poraz koban. Nadajmo se da će se niz nastavit do kraja prvenstva, ovaj pobjedonosni naravno.
Inače prvi put je Njemačka na jednom EURO-u osvojila maksimalni 9 bodova u grupi. 1996. kada je Elf zadnji put osvojio titulu, osvojio je 7 bodova u grupi, a 2008. 6 bodova.
Najbolji utisak je za sad ostavljen, ali ja se jedino pribojavam neki metiljavih protivnika. Ali nikad nisam prizivao baksuzluk, tako da se nadam najboljem mogućem ishodu na kraju.
Po mnogim aspektima je njemačka reprezentacija najjača, ali to se mora i u narednim utakmicama potvrdit, jer sad je već i jedan poraz koban. Nadajmo se da će se niz nastavit do kraja prvenstva, ovaj pobjedonosni naravno.
Inače prvi put je Njemačka na jednom EURO-u osvojila maksimalni 9 bodova u grupi. 1996. kada je Elf zadnji put osvojio titulu, osvojio je 7 bodova u grupi, a 2008. 6 bodova.
Najbolji utisak je za sad ostavljen, ali ja se jedino pribojavam neki metiljavih protivnika. Ali nikad nisam prizivao baksuzluk, tako da se nadam najboljem mogućem ishodu na kraju.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Tako je druze. Ja odlazem svoju (neosnovanueffe_sa je napisao/la:Najbolji utisak je za sad ostavljen, ali ja se jedino pribojavam neki metiljavih protivnika. Ali nikad nisam prizivao baksuzluk, tako da se nadam najboljem mogućem ishodu na kraju.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Po igri i nisu najvise pokazali na EURU !
Jedni su mi od drazih al jednostavno im igra jos nije ni blizu onakve kako oni mogu ..
Jedni su mi od drazih al jednostavno im igra jos nije ni blizu onakve kako oni mogu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ma po igri mogu bolje, to se svakako slažem. Ali s druge strane kad uzmeš i analiziraš, pogledaš sva 3 kola, ali baš sva 3 kola u kompletu onako, onda ko je pokazao više i po igri?M4kaveli je napisao/la:Po igri i nisu najvise pokazali na EURU !
@Hare: Da li je sva kritika bila neosnovana, vidjet ćemo....
A kad si ti u pitanju, nije ni meni žao priznat na kraju, ak se ispostavi da griješim, jer ipak je kod tebe većina stvari realna i dosta argumentovana. Sad će me opet Gero podhebavat, za ovo argumenti , argumentacija.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Heh, valjda sad ne izbaksuziram.
Ipak, radi se o najvecoj europskoj reprezentaciji i sujevjerju nema mjesta.
Kad je Mavrovic mogao protiv Lewisa, mogu i ja protiv njega. 
Naravno, naravno. Samo ovaj moj neprijatelj seco unosi pometnju i nemir, njemu nista ne priznajem dok god budem imao snage da ostanem na nogama.effe_sa je napisao/la: Isto ko što nije šteta priznat procjenu ovako kad se ima različito mišljenje u odnosu na amerosma, geru i još njih par
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hvalio se Šećo s bokserskim umijećem, zato se paziHare_BvB je napisao/la: Kad je Mavrovic mogao protiv Lewisa, mogu i ja protiv njega.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Konacno !
Imaju svi fore do 12 h i onda moraju napustiti Dwor Oliwski. Pored njih su jos bile prisutne djevojke Kroosa, Mertesackera, Schmelzera, Gomeza i arogantna Cathy.
Takodjer se nadam da ce cijela ekipa biti prisutna u Petak u Danzigu.
divi premazanog hareta sto se pokusava sjaranit sa bavarcima
moram priznati da si u pravu. tacnije, u prvu se gotovo u svemu, osim u onom dijelu u kojem kazes kako je dortmund primus lige sto je, slozices se, obicna besmislica
nego, ne vjerujem da grcka ima kapaciteta da zaustavi nijemca. nea samse.
svabe se ce zaustaviti furija(mislim da ce se sudariti u polufinalu), osim ako njemacka u napadu(aaangrifff
) zaigra sa vise igraca. jbg, do sada se isticao muler, donekle kadirica i povremeno svajn, a to je premalo da bi se ugrozila spanija.
fakNe ukopavaj se.Pa ti si trenutno najglasniji u napadima na najbolji njemacki klub (da, to je onaj "zuti" klub
), a imas i bas onako "sladak" nick.
prvo cu da ga bijem(argumentima, naravno), onda cu da ga... ne, necu. taj dio prepustam antonueffe_sa je napisao/la:Hvalio se Šećo s bokserskim umijećem, zato se pazi
nego, ne vjerujem da grcka ima kapaciteta da zaustavi nijemca. nea samse.
svabe se ce zaustaviti furija(mislim da ce se sudariti u polufinalu), osim ako njemacka u napadu(aaangrifff
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Njemačka izbacuje Grčku iz EU a i sa Eura. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Na danasnjoj konferenciji za novinare Joakim je Özila stavio pod pritisak i rekao da ocekuje da isti naprosto u knock-out fazi eksplodira i da je dosad odigrao dobar turnir.
Nakon utakmice protiv Danske Schweinsteiger je indirektno izrazio kritiku prema igraci iz napada i rekao da je strasno umoran i da je morao puno trcati nego je to bio slucaj u prve dvije utakmice.
Protiv Grcke mora poceti Schürrle umjesto Podolskog - jer ovaj osim onog gola nije nista napravio na ovom prvenstvu.
Nakon utakmice protiv Danske Schweinsteiger je indirektno izrazio kritiku prema igraci iz napada i rekao da je strasno umoran i da je morao puno trcati nego je to bio slucaj u prve dvije utakmice.
Protiv Grcke mora poceti Schürrle umjesto Podolskog - jer ovaj osim onog gola nije nista napravio na ovom prvenstvu.
A sto sad Schurrle ako je Gotze bolji i moze igrati na toj poziciji ?
.. nije mi jasno to
.. nije mi jasno to
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jednostavno, Andre Schürrle je u ovom trenutku spremniji u odnosu na Götze-a. Sto se Reusa tice njega bi ostavio na klupi i vidio razvoj situacije u prvom poluvremenu. Ukoliko Özil ne bude pruzio ono sto se od njeg ocekuje onda bi ubacio Reusa kao laznu devetku odmah pocetkom drugog poluvremena.M4kaveli je napisao/la:A sto sad Schurrle ako je Gotze bolji i moze igrati na toj poziciji ?
.. nije mi jasno to
- anton 1983
- Kontakt:
makar ja imam veliku želju malo Gotzinha vidjeti u žaru borbe! 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Tesko da ce Ozil na klupu .. mozda jedino tamo oko neke 75-80-te minute.
A bas bi volio vidjeti Gotze-a kako igra jer sam ga imao priliku samo jednom gledati i ono sto sam vidio je haos dobro
A bas bi volio vidjeti Gotze-a kako igra jer sam ga imao priliku samo jednom gledati i ono sto sam vidio je haos dobro
- anton 1983
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Tesko da ce Ozil na klupu .. mozda jedino tamo oko neke 75-80-te minute.
More on i na krilo...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
More, al draze je Lowu bale jest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.