Novi trener je Stimacmessilla je napisao/la:Zaista steta za Bilica i ekipu. Tako malo im je trebalo, i sad i 2008-e.
Ima li kakvih naznaka ko ce biti novi selektor?
Balonja opasniji kad pocne sa klupe. Valjda je to i Prandeli primjetio

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Novi trener je Stimacmessilla je napisao/la:Zaista steta za Bilica i ekipu. Tako malo im je trebalo, i sad i 2008-e.
Ima li kakvih naznaka ko ce biti novi selektor?
Balonja opasniji kad pocne sa klupe. Valjda je to i Prandeli primjetio
Ti si neki ambasador talijanskog fudbala izgleda. Samo promociju talijanskog fudbala vršiš, a vječito protiv Nijemaca nešto. Vjeruj mi da se Nijemci nikog ne boje, jer sam proveo s njima dosta vremena, a i ti si bar ovako iz daljine se mogao uvjerit. Pa ko je najviše puta osvojio Evropsko prvenstvo? Pusti se tih sad međusobni duela, znala je Njemačka dobit Italiju, doduše omjer na velikim takmičenjima joj je loš. Ali po tebi to zaključak što je neko uspješniji. Dobro onda jedna titula Talijana na prvenstvu vrijedi ko 3 njemačke titule. Onda po toj logici jesu Talijani uspješniji slažem se. Nova logička metoda od večeras postoji.GaziHusrevbeg je napisao/la: Njemački fudbal je trenutno napredniji od italijanskog, ali da je uspješniji. Nikad! Pitaj Njemce koga se najviše boje? Velika većina će ti reći Italijana. Traume iz Dortmunda se ne zaboravljaju nikad. Italijani u međusobnim duelima pokazaju zašto su bolji.
Kakvih postova, majstore? Ajde izvuci jedan od mene, ajde, slobodno.High je napisao/la:Meni je više preko glave sličnih postova. Koji **** više tražite svaku dlaku u jajetu? I onda davite da vas neko provocira ? E pa, zaštićena vrsta niste ! Davite istim, ali istim konstatacijama. Nemoj me molim te više citirati, ni ti, ni slični tebi, tješim se još da ima normalne raje s kojom možeš fino raspravljati. Za svaku sitnicu napisanu se nađete uvrijeđeni, kasnije cmizdrite adminima i slično. Jesu, prošli su Talijani, jesu i Španci, i neka su. 'ajde zdravo.
Bolan, ja sam mislio na cjelokupni italijanski fudbal, na uspjehe klubova u UEFA takmičenjima i uspjehe reprezentacija na velikim takmičenjima.effe_sa je napisao/la:Ti si neki ambasador talijanskog fudbala izgleda. Samo promociju talijanskog fudbala vršiš, a vječito protiv Nijemaca nešto. Vjeruj mi da se Nijemci nikog ne boje, jer sam proveo s njima dosta vremena, a i ti si bar ovako iz daljine se mogao uvjerit. Pa ko je najviše puta osvojio Evropsko prvenstvo? Pusti se tih sad međusobni duela, znala je Njemačka dobit Italiju, doduše omjer na velikim takmičenjima joj je loš. Ali po tebi to zaključak što je neko uspješniji. Dobro onda jedna titula Talijana na prvenstvu vrijedi ko 3 njemačke titule. Onda po toj logici jesu Talijani uspješniji slažem se. Nova logička metoda od večeras postoji.GaziHusrevbeg je napisao/la: Njemački fudbal je trenutno napredniji od italijanskog, ali da je uspješniji. Nikad! Pitaj Njemce koga se najviše boje? Velika većina će ti reći Italijana. Traume iz Dortmunda se ne zaboravljaju nikad. Italijani u međusobnim duelima pokazaju zašto su bolji.![]()
![]()
I iskuliraj se malo, kao prvo očigledno ti imaš nešto protiv njemačkog fudbala, a ev odmah da ti kažem da ja ništa protiv Talijana, znao sam ih i simpatisat. Samo gore ovo da se neke stvari ne brkaju. Mora malo realnosti biti.
Realno kukavicki su odigrali...i ne podsjecaju na Spaniju prije dvije i vise godinalegenda reala je napisao/la:Sad sam još sigurniji da Španci ovo ne uzimaju, smijem ruku u vatru staviti![]()
Azuri do kraja sve su prilike
Ja i prijatelj se jučer zgražali nad Wolfgangom, uz zaključak da je i jedan Howard Web nasprem njega mila majka, kasnije sam čuo da je i proglašen za najgoreg suca u Njemačkoj, ali svejedno je na euru, i onda se neki čude zašto se događaju ovakve stvari.harishp je napisao/la: Tip je olicenje neznanja i kako ne treba suditi.Ko ga duze prati,zna o cemu pisem.
UEFA dokazuje dno dna gurajuci ovog ili slicne ovako daleko.
Gledajući detaljno, Njemci su u nekim segmentima u velikoj prednosti, a u nekim Italijani, u suštini sve je tu negdje, Italijane izvlaći klupski fudbal.Hare_BvB je napisao/la:Gazuhusrevbeze, druze, reprezentativno takmicenje je trenutno na menzi.
Zna se ko je u u cem bolji, veci, uspjesniji, etc.. Bolje sacuvat malo "municije" za taj moguci duel u polufinalu, kojem se ja najiskrenije nadam.
Podsmijavanja je bilo s obje strane, ali što ti kao čovjek eto gledaš negativne primjere. Pogledaj pozitivne primjere, znači pogledaj evo kao prvo moje neke postove na temi Serije A i tamo svih tema vezanih za Seriju A. Sad znači svaki put ako naleti neki simpatizer talijanskog fudbala na temu vezanu za Bundesligu i njemačke klubove i kaže nešto protiv istih, ja bi trebao odmah nakon toga zamrzit cijeli talijanski fudbal i klubove.GaziHusrevbeg je napisao/la:
Normalno da imam, njemački fudbal su mi ogadili fanovi istog podsmijavanjem italijanske reprezentacije i klubova u svakom mogućem trenutku i u svakoj prilici.
StokaHigh je napisao/la:http://sportsport.ba/blabla/sukob-navij ... taru/82558
I tad je opasanPrincipatus je napisao/la:Wolfgang Starku treba zabraniti gledanje utakmica, a kamoli sudjenje.
Neka ovog Starka zamjene našim Aleckovićem, bolji je od njega...Titova-Juga je napisao/la:Slazem se da je onaj medo katastrofa, ali morate da znate da EU nema nesto vele kvalitetniji sudaca, tu je to sve u par deka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.