Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Igraju ovi naši Juventini!
I Balzaretti je nekad bio naš.
Večeras svi naši odlično odigrali, baš u stilu našeg Juventusa ove sezone. Valjda povreda Chiellinija nije ozbiljnije prirode.
Danas je u prvom planu bila reprezentacija, pa sam klub totalno zanemario, ali koliko se da primjetiti i danas se nije ništa bitno desilo.
I Balzaretti je nekad bio naš.
Večeras svi naši odlično odigrali, baš u stilu našeg Juventusa ove sezone. Valjda povreda Chiellinija nije ozbiljnije prirode.
Danas je u prvom planu bila reprezentacija, pa sam klub totalno zanemario, ali koliko se da primjetiti i danas se nije ništa bitno desilo.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj koliko znace Vidal, Listajner i Pepe jbt to je nevjerovatno...sad u ovim utakmicama kad nema Vidala i Pirlo padne fizicki u 60-70 minuti bas se vidi koliko posla ovaj odradjuje. Kod nas Pirlo ni jednom nije pao ove sezone kako konstantno pada na EP...puno vise mora trcati jer Mota ipak nije taj kalibar a ni bocni igraci.
a sto se tice stopera 3 nasa maestralna vcrs+ Kaseres tako da je to pojacanje na stoperu najmanje hitno...jedino Astori ako bude free.
a sto se tice stopera 3 nasa maestralna vcrs+ Kaseres tako da je to pojacanje na stoperu najmanje hitno...jedino Astori ako bude free.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
To i jeste ključ uspjeha Conteovog Juventusa, Marchisio i Vidal trče, a Pirlo igra i misli. Marotta je Conteu i doveo upravo dva igrča slična Marchisiu i Vidalu, Islu i Asamoaha koji će trčati umjesto Pirla. 
Željezničar ale!
Criscitielo večeras kaže da su polovice Asamoaha i Isle koštale 18M, tako da će neko pogaziti riječi kako smo izmuzli Udinese.
Puno nam uzeše (ako je tačno), što jest-jest, ali dobro.
Usput, otkupljen je Giack za 4M.
Puno nam uzeše (ako je tačno), što jest-jest, ali dobro.
Usput, otkupljen je Giack za 4M.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 18 jun 2012, 23:58, ukupno mijenjano 2 puta.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- pinturicchio30
- Kontakt:
Chiellini injury 'worries' Italy
Italy’s chief medic has confirmed Giorgio Chiellini has a suspected thigh strain. “We are a little worried, yes.”
The defender pulled up suddenly during the 2-0 win over the Republic of Ireland.
“Unfortunately he had a muscular problem in his left thigh, so a new muscular problem after previous issues,” said Professor Enrico Castellacci.
“As you know, we cannot give an accurate diagnosis on these things immediately, so we must wait a few days.
“We are a little worried, yes. It’s a shame as he had come back quickly from a thigh problem in the other leg, but felt this latest setback.
“The other players are all in good shape.”
Chiellini almost had to miss out on Euro 2012 due to a thigh strain in his right leg, but recovered in time to play the first three games.
Italy’s chief medic has confirmed Giorgio Chiellini has a suspected thigh strain. “We are a little worried, yes.”
The defender pulled up suddenly during the 2-0 win over the Republic of Ireland.
“Unfortunately he had a muscular problem in his left thigh, so a new muscular problem after previous issues,” said Professor Enrico Castellacci.
“As you know, we cannot give an accurate diagnosis on these things immediately, so we must wait a few days.
“We are a little worried, yes. It’s a shame as he had come back quickly from a thigh problem in the other leg, but felt this latest setback.
“The other players are all in good shape.”
Chiellini almost had to miss out on Euro 2012 due to a thigh strain in his right leg, but recovered in time to play the first three games.
SKY: Giovinco domani della Juve
Giack otkupljen za 4M.
Chiellini sigurno 2-3 sedmice out, tako se špekuliše, za njega je euro završen.
Giack otkupljen za 4M.
Chiellini sigurno 2-3 sedmice out, tako se špekuliše, za njega je euro završen.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 19 jun 2012, 00:04, ukupno mijenjano 2 puta.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Neka vala, da se hoće i ova saga oko Giovinca završiti.
Giacch je zaslužio da bude otkupljenj, znači Marotta je već potrošio 22 miliona i najmanje 10 za Giovinca 30. Puno vala, moraju se prodati ovi igrači što su višak što prije. Da imamo šta i u augustu trošiti.
Nadam se da Prandelli neće ništa rizikovati protiv Francuza jer oni ne igraju na duge lopte, tako da Italijanima i nije toliko potrebna Chiellinijeva snaga u odbrani, može njega dobro zamjeniti i Bonucci.
Joj radosti Gigija, kad je čuo da su 'rvati izgubili.

Giacch je zaslužio da bude otkupljenj, znači Marotta je već potrošio 22 miliona i najmanje 10 za Giovinca 30. Puno vala, moraju se prodati ovi igrači što su višak što prije. Da imamo šta i u augustu trošiti.
Nadam se da Prandelli neće ništa rizikovati protiv Francuza jer oni ne igraju na duge lopte, tako da Italijanima i nije toliko potrebna Chiellinijeva snaga u odbrani, može njega dobro zamjeniti i Bonucci.
Joj radosti Gigija, kad je čuo da su 'rvati izgubili.
Željezničar ale!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bas je to obratno, Bonuci je beton u zraku bio a Kijelini kupi i te lopte po zemlji( pored visokih i svih ostalih
)...mene je strah al za Francuze ako Bonuci bude tu heheh, Spance kad nije pobio kako je proletio par puta, ovdje ce nekog zakacit i to i bi 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma kako god, iako su prošli na jedvite jade što se kaže, Italijani su među ekipama koje su pokazale najviše na ovom prvenstvu.
Drago mi je zbog Bonuccija, ipak je njemu bilo najteže zbog svega, a on je pružio svoje najbolje partije ove sezone pod najvećim pritiskom, polako izrasta u velikog igrača, još samo da bude skoncentrisan svih 90 minuta kao Barzagli i eto ga.
Izgleda da smo ponudili 5 miliona i Giondata za Acerbija. Marotta samo troši.
Drago mi je zbog Bonuccija, ipak je njemu bilo najteže zbog svega, a on je pružio svoje najbolje partije ove sezone pod najvećim pritiskom, polako izrasta u velikog igrača, još samo da bude skoncentrisan svih 90 minuta kao Barzagli i eto ga.
Željezničar ale!
Kod Marotte deviza ''Daj još jednu, kriketaš Elkann plaća''

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- pinturicchio30
- Kontakt:
Jel to ponuda za citav ugovor il za pola ugovora od Chieva ,, jer je on u suvlasnistvu Chieva i Genove..GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma kako god, iako su prošli na jedvite jade što se kaže, Italijani su među ekipama koje su pokazale najviše na ovom prvenstvu.
Drago mi je zbog Bonuccija, ipak je njemu bilo najteže zbog svega, a on je pružio svoje najbolje partije ove sezone pod najvećim pritiskom, polako izrasta u velikog igrača, još samo da bude skoncentrisan svih 90 minuta kao Barzagli i eto ga.![]()
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Za pola ugovora, Juve želi da pogura Chievo kako bi ga otkupili od Genoe.
Ovaj čovjek fakat voli reprezentaciju, svaku utakmicu je poprilično emotivan.

Ovaj čovjek fakat voli reprezentaciju, svaku utakmicu je poprilično emotivan.

Željezničar ale!
- pinturicchio30
- Kontakt:
SKY:
"Sutra se Giovinco vraca u Juventus.
10.5 Mil + Padoin i Motta.
Da nije malo previse...
Criscitello: Isla i Asamoah će preći u Juventus za 36 milliona eura; Operacija je suvlasništvo a zatim potpuni otkup; Isplata je podjeljenja na četiri godine...
Ako je ovo tacno hahah svaka cast Marotti. 4 godine placas dva igraca. Znaci ove godine "samo" 9 miliona ( ako je jednaka raspodjela) za njih dvojicu, prvi put to cujem. To moze samo Marotta
"Sutra se Giovinco vraca u Juventus.
10.5 Mil + Padoin i Motta.
Da nije malo previse...
Criscitello: Isla i Asamoah će preći u Juventus za 36 milliona eura; Operacija je suvlasništvo a zatim potpuni otkup; Isplata je podjeljenja na četiri godine...
Ako je ovo tacno hahah svaka cast Marotti. 4 godine placas dva igraca. Znaci ove godine "samo" 9 miliona ( ako je jednaka raspodjela) za njih dvojicu, prvi put to cujem. To moze samo Marotta
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nije ni slucajno previse jer smo se rijesili dva igraca koja ionako nece igrati i koje bi mozda bio problem prodati a tih 10 mil. je prihvatljivo mislim da smo tu neku cifru svi i ocekivali.
Alessandro Del Piero !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sami smo krivi što ćemo dati tolike pare, ovo nek im bude lekcija za ubuduće, Giovinco ne vrijedni ni u snu koliko ga Parma procjenjuje, ali šta je tu je.
Meni se uopšte ne sviđaju ove Iaquintine izjave, ionako imamo višak napadač, a on bi da ostaje, njegova fizička sprema je davno dovedena u pitanje, nije on za Conteovog Juventusa, ma koliko on govorio suprotno.
Meni se uopšte ne sviđaju ove Iaquintine izjave, ionako imamo višak napadač, a on bi da ostaje, njegova fizička sprema je davno dovedena u pitanje, nije on za Conteovog Juventusa, ma koliko on govorio suprotno.
Željezničar ale!
- pinturicchio30
- Kontakt:
Ne znam malo mi je to puno, jer ispada polovica ugovora oko 17 miliona , a puna cijena oko 34 miliona.. Sami smo se zajebali realno, nek nam ovo bude pouka.. Sto se tice placanja te svote bas me briga, ne dajemo mi iz svog dzepa pare, ima ko je zaduzen za to. Samo sto on ne kosta toliko..
A to da smo se rijesili dva igraca koja nece igrati si upravu. Ko bi kupio Padoina il Smotu. Ionako je ovaj prvi bio tu samo da grije klupu i po potrebi uskace. O drugom ne treba trositi rijeci, bajka o njemu je ispricana.
EDIT: beze *ebi se heheh
"Sami smo krivi što ćemo dati tolike pare, ovo nek im bude lekcija za ubuduće, Giovinco ne vrijedni ni u snu koliko ga Parma procjenjuje, ali šta je tu je.",, ispade da sam ti kopirao pola posta hahaha, kad uporedis sa onim sto sam ja napisao,,
A to da smo se rijesili dva igraca koja nece igrati si upravu. Ko bi kupio Padoina il Smotu. Ionako je ovaj prvi bio tu samo da grije klupu i po potrebi uskace. O drugom ne treba trositi rijeci, bajka o njemu je ispricana.
EDIT: beze *ebi se heheh
"Sami smo krivi što ćemo dati tolike pare, ovo nek im bude lekcija za ubuduće, Giovinco ne vrijedni ni u snu koliko ga Parma procjenjuje, ali šta je tu je.",, ispade da sam ti kopirao pola posta hahaha, kad uporedis sa onim sto sam ja napisao,,
Zadnja izmjena: pinturicchio30, dana/u 19 jun 2012, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
- harebianconero
- Kontakt:
Ma previše ...
Giovinco, 25 godina, pola ugovora 17 mil.
Vučinić, 28 godina, 18 miliona.
Meni je Vučinić dosta bolji od Giovinca
, a Giovinco igra istu poziciju kao i on.
Giovinco, 25 godina, pola ugovora 17 mil.
Vučinić, 28 godina, 18 miliona.
Meni je Vučinić dosta bolji od Giovinca
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- 10DelPiero
- Kontakt:
Dosta se podcjenjuje igrac koji je zabio 15 golova i imao 15 asistencija prosle sezone i da odmah preduhitrim postove na kojim ce pisati Juve igra timski dok je on tamo bio glavni igrac sto moze biti samo jedan veliki plus jer je ocigledno spreman i da bude motor ekipe kao sto je to kod nas to Pirlo.
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.