NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
[quote="seven"]neće Savić u Zvijezdu[/q
Kako si ti seven u to siguran sto pises,to ti toliko dobar sa Savom pa ti on sve prica?
Kako si ti seven u to siguran sto pises,to ti toliko dobar sa Savom pa ti on sve prica?
da, ali nije do njega već do Zvijezdeajdba je napisao/la:seven je napisao/la:neće Savić u Zvijezdu[/q
seven je napisao/la:da, ali nije do njega već do Zvijezdeajdba je napisao/la:seven je napisao/la:neće Savić u Zvijezdu[/q
Sto do Zvjezde sada,sta je to zakuvao nesto ili...?
nije nego nema Zvijezda para za njega, a ti si mu neki rod
seven je napisao/la:nije nego nema Zvijezda para za njega, a ti si mu neki rod
Sta rod,ja sam mu brat

ja malo prije pricao sa savicem... on kaze da ga jos nije niko kontaktirao... pa sad... kaze da ima volje za saradnju... ali ????
ajdba je napisao/la:seven je napisao/la:nije nego nema Zvijezda para za njega, a ti si mu neki rod
Sta rod,ja sam mu brat
znao sam ili brat ili lično on
emir_dj je napisao/la:ja malo prije pricao sa savicem... on kaze da ga jos nije niko kontaktirao... pa sad... kaze da ima volje za saradnju... ali ????
pa to ti ja pričam, jedino ako bi Sava sam otišao nurdištu i ponudio se da igra po bilo kakvim uslovima u šta čisto sumnjam ipak je on izgrađen igrač

Ma kakav brat,licno i personalno ON:)seven je napisao/la:ajdba je napisao/la:seven je napisao/la:nije nego nema Zvijezda para za njega, a ti si mu neki rod
Sta rod,ja sam mu brat
znao sam ili brat ili lično on
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
pa nijedan noramal igrač to ne bi uradio na taj način... nije to neki balvac pa da se moli za probu...seven je napisao/la:emir_dj je napisao/la:ja malo prije pricao sa savicem... on kaze da ga jos nije niko kontaktirao... pa sad... kaze da ima volje za saradnju... ali ????
pa to ti ja pričam, jedino ako bi Sava sam otišao nurdištu i ponudio se da igra po bilo kakvim uslovima u šta čisto sumnjam ipak je on izgrađen igrač
iskreno volio bi da se savic vrati... bar na jednu godinu... a za dalje otom potom..
i onda reci nam istinuMa kakav brat,licno i personalno ON:)
Al se ti prijatelju primas,tebe na svasta uvjeriti veoma brzo covjek moze!!!seven je napisao/la:i onda reci nam istinuMa kakav brat,licno i personalno ON:)
pa svi igrači koji dolaze u Zvijezdu tako dolaze, nude se i ako im se svide uslovi koje Zvijezda nudi ostaju ako ne idu dalje jer nurdište nikome ne daje ono što traže, samo uzmi ili ostaviemir_dj je napisao/la:pa nijedan noramal igrač to ne bi uradio na taj način... nije to neki balvac pa da se moli za probu...seven je napisao/la:emir_dj je napisao/la:ja malo prije pricao sa savicem... on kaze da ga jos nije niko kontaktirao... pa sad... kaze da ima volje za saradnju... ali ????
iskreno volio bi da se savic vrati... bar na jednu godinu... a za dalje otom potom..
ajdba je napisao/la:Al se ti prijatelju primas,tebe na svasta uvjeriti veoma brzo covjek moze!!!seven je napisao/la:i onda reci nam istinuMa kakav brat,licno i personalno ON:)
ne znam ko se primio i ko je koga u šta uvjerio

U sta si me uvjerio,ja ti kazem ja sam Sava i ti mi vjerujes,eto ja sam Sava hahaha 

Zadnja izmjena: ajdba, dana/u 19 jun 2012, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Savic je dobar igrac,al je prgav ko covjek sto je razlog neigranja u Zelji i vecih dometa u karijeri.Sigurno je da nece za sada doci u Zvijezdu ni jedan igrac sa svojim uslovima.Bitno je da se nemjenja veci broj igraca,jer sa vecim brojem neafirmisanih i neuigranih igraca tesko bi ostali u ligi.
izgleda da nasi nece savica ,znam razloge necu ih iznositi na forum.nadam se da ce on ipak zaigrati za nas
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma legendo moja ja sam samo obicni navijac koji volim Zvjezdu i koji bi volio da se vrati stara Zvjezda,da dodje taj Sava,Brka,Smaja i ostali,jer su oni ostavili trga u Zvjezdi,nista drugo vjeruj mi,a ti se pazi,svakome vjerujes,a to ne valja,prevarice te:)
Banovic, Zvornik,Kozara, su isto mislili da nema velike razlike izmedju PL i prve lige pa su ispali nakon jedne sezone, ako se dobro ne pojacate i vi ce te njihovim stopama, a ako uprava razmislja ko i ti onda tesko vamaBenjo_AFC86 je napisao/la:Jbg, u nas zabija u svakoj šansiastra1922 je napisao/la:ma nasi pojedini navijaci a i ja nekad sa njima su kritikovali i prozivali smajlovica jer je covjek sa pola metra znao promasit gol trebalo mu je 5 prilika da dadne gol .imao je i on srece sto je zvijezda dok je on bio kod nas igrala najljepsi fudbal i stvarali smo bezbroj prilika tako da ta njegova slabija realizacija nije bila neki problem.![]()
sta je benjo nesto slabo za stadion se prica a vrijeme ide sad ce prvenstvo
U Gračanici 2 šanse gola, 5 igrača sa centra preletiJeste da nije Premijer liga, ali opet je u godinama, a ta liga nije toliko slabija od Premiere. Vidjeti ćemo ga sad na djelu
A ko je rekao da se ne gradi tribina haha , imaš tamo u temi .. da se ne dotičem ovde toga..
pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.