Ta kako ih ti zoveš đubrad se se bar plasirali na prvenstvo za razliku od nekihbart je napisao/la:e nek su i ona hrvatska đubrad ispala![]()
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Livnobet je napisao/la:Ta kako ih ti zoveš đubrad se se bar plasirali na prvenstvo za razliku od nekihbart je napisao/la:e nek su i ona hrvatska đubrad ispala![]()
![]()
![]()
![]()
Haj obojica u troskoku sa teme j... Vas i Hrvatska i Bosna koga ljudi vise zaboli jedna stvar za nacionalistickim sranj.ima dajte ba pustite vise.
Svaka cast Hrvatskoj kako je igrala i zasluzili su prolaz sudija ih je sje.bo i gotovo.
E.Sema-T.Moore 2 (2,05)
Gicquel-Duckworth 2 (1,85)
Querrey-Roddick 1 (1,60)
Sweeting-S.Robert 1 (1,40)
Kvota:8,50
Ide na cenera,ovo mi je nazovi glavni tiket.Odigraću još dva po dvije markice,te tikete još nisam sastavio.
Srećno svima!
Gicquel-Duckworth 2 (1,85)
Querrey-Roddick 1 (1,60)
Sweeting-S.Robert 1 (1,40)
Kvota:8,50
Ide na cenera,ovo mi je nazovi glavni tiket.Odigraću još dva po dvije markice,te tikete još nisam sastavio.
Srećno svima!
1945,1927.
Querrey - Roddick 1 @1,65
Ma ponovo oplesti protiv Roddicka, evo nakupio je šest uzastopnih poraza. Prošle sedmice ga je izbacio Vasselin. Querrey dobro igrao u Londonu, ispao od Čilića, prvenstveno zbog svojih gluposti.
Ma ponovo oplesti protiv Roddicka, evo nakupio je šest uzastopnih poraza. Prošle sedmice ga je izbacio Vasselin. Querrey dobro igrao u Londonu, ispao od Čilića, prvenstveno zbog svojih gluposti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ti očito misliš da sam ja mislio na bosnu u ovom svom postu. Pogledaj par postova unazad na onoj drugoj temi pa ćeš vidit. Mislio sam ja na jednu drugu, njemu sigurno dragu reprezentaciju. A ja neću i ne planiram **** u skokovima kad netko vrijeđa moju nacionalnost. Jer ovdje nije njemu drago radi Hrvatske, nego radi Hrvata iz Bosne, pa dolazi provocirat.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Livnobet je napisao/la:Ta kako ih ti zoveš đubrad se se bar plasirali na prvenstvo za razliku od nekihbart je napisao/la:e nek su i ona hrvatska đubrad ispala![]()
![]()
![]()
![]()
Haj obojica u troskoku sa teme j... Vas i Hrvatska i Bosna koga ljudi vise zaboli jedna stvar za nacionalistickim sranj.ima dajte ba pustite vise.
Svaka cast Hrvatskoj kako je igrala i zasluzili su prolaz sudija ih je sje.bo i gotovo.
Edit: Za mene je ova tema završena. Ja sam svoje mišljenje rekao. Neću više odgovarat na nikakve provokacije.
Zadnja izmjena: Livnobet, dana/u 19 jun 2012, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
ok drug onda do mene, izvini j... ga al najbolje je ignorisati ovakve pojedince nisu vrijedni paznje. Vjerovatno kuci i u drustvz ne smije ili ne pita se nista pa ovdje dosao da ispoljava svoj bijes!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
ma mene licno boli lijevo jaje na koga sta ste mislili ako vam se prepucava navijacki bujrum ima milion tema za to idite brate dragi ne kenjajte po temi koja se tice kladionice .
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Francuska - Švedska x2
Ukrajina - Engleska 2
Benneteau - Y.H.Lu 1
Fatam malo ove kontre, mislim da večeras može biti zadovoljnog trljanja ruku.
Ukrajina - Engleska 2
Benneteau - Y.H.Lu 1
Fatam malo ove kontre, mislim da večeras može biti zadovoljnog trljanja ruku.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
1,60 zar nije dobar poklon ?hodža je napisao/la:znači kec ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Nema problema. **** ga ponekad pišem prije nego razmislim pa se spuštam na razinu provokatora. Ali eno dodao sam edit što se toga tiče.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:ok drug onda do mene, izvini j... ga al najbolje je ignorisati ovakve pojedince nisu vrijedni paznje. Vjerovatno kuci i u drustvz ne smije ili ne pita se nista pa ovdje dosao da ispoljava svoj bijes!!!
Nego ajmo malo prostudirat parove da pomognemo jedni drugima
- Citizen-X
- Kontakt:
de još malo prognozirajEmir ZENICA je napisao/la:1,60 zar nije dobar poklon ?hodža je napisao/la:znači kec ?
Dajte ljudi napišite kakav pametan prijedlog šta odigrati,pustite se toga.Jbt,počeli kuvati i na temi Kladionica.
Ajmo gledati kako pomoći jedni drugima da što više izvučemo od ovih kladionica prevarantskih. 
1945,1927.
- Citizen-X
- Kontakt:
MrJack je napisao/la:Dajte ljudi napišite kakav pametan prijedlog šta odigrati,pustite se toga.Jbt,počeli kuvati i na temi Kladionica.Ajmo gledati kako pomoći jedni drugima da što više izvučemo od ovih kladionica prevarantskih.
nisu gladionice prevarantske nego mecevi i igraci jaruga
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Selangor-PBDKTT-Team 2 5,00 
Volim te Celik ! ! !
Apsolutno,to sam i mislio,nisam se baš najbolje izrazio.Citizen-X je napisao/la: nisu gladionice prevarantske nego mecevi i igraci jaruga
1945,1927.
-
gambleSarajevo
- Kontakt:
pozz kockari,evo i mene opet malo s prijedlozima,danas extra ponuda( samo tenis) euro sranje za pogoditi..
SINGLE: Chvojka E. - Heliovaara H TIP:2 (KV:2.15)
DOUBLE: TOP/Janković J. - Arvidsson S. TIP:2 (KV:2.7)
Hsieh S.W. - Pavlyuchenkova A. TIP:1 (KV:1.7)
TRIPLE: Van der Merwe I. - Dzumhur D. TIP:2 (KV:2.55)
Sadikovic A. - Savinykh V. TIP:1 (KV:1.7)
Gabashvili T. - Wang J. TIP:1 (KV:1.7)
ovaj sistem kladjenja na RG mi je donio jaku lovu,ulog ide 50(single) 30(double) 20 (triple) i cener na sve parove...
za one koji kockaju na malo veci ulog,cini mi se najbolji nacin da se ne bude u minusu...sretno svima danas
SINGLE: Chvojka E. - Heliovaara H TIP:2 (KV:2.15)
DOUBLE: TOP/Janković J. - Arvidsson S. TIP:2 (KV:2.7)
Hsieh S.W. - Pavlyuchenkova A. TIP:1 (KV:1.7)
TRIPLE: Van der Merwe I. - Dzumhur D. TIP:2 (KV:2.55)
Sadikovic A. - Savinykh V. TIP:1 (KV:1.7)
Gabashvili T. - Wang J. TIP:1 (KV:1.7)
ovaj sistem kladjenja na RG mi je donio jaku lovu,ulog ide 50(single) 30(double) 20 (triple) i cener na sve parove...
za one koji kockaju na malo veci ulog,cini mi se najbolji nacin da se ne bude u minusu...sretno svima danas
1921
Kuala Lumpur - Kelantan X @5,00
Negeri Sembilan - Sarawak 2 @4,10
Negeri Sembilan - Sarawak 2 @4,10
SAMO ČELIK !
Premier kladionica :
Van Der Merwe ( P.P ) 1 1.55
Querrey 1 1.70
Sweeting 1 1.35
Grigelis 1 1.45
Makarova/Vesnina 1 1.40
Kirilenko/Petrova 1 1.20
Qureshi/Rojer 1 1.35
Erlich/Ram 1 1.25
Kv. : 14.62
Van Der Merwe ( P.P ) 1 1.55
Querrey 1 1.70
Sweeting 1 1.35
Grigelis 1 1.45
Makarova/Vesnina 1 1.40
Kirilenko/Petrova 1 1.20
Qureshi/Rojer 1 1.35
Erlich/Ram 1 1.25
Kv. : 14.62
SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
Meni se nešto ne da igrat protiv Roddicka, jednom sam u životu igro protiv njega i lik dobio Federera. Loša sreća vjerovatno. Zato idem ovako:
Ukrajina-Engleska 2 @ 2.20
Jučer sam na OBN-u slušo onog stručnjaka Ahmeda i ubijedio me je da Englezi danas dobijaju. Vraća im se Rooney (valjda), prošlu utakmicu su dobili preokretom (što bi moglo uticat na hemiju kao kod Portugala protiv Danske, slično bar), a i objektivno su kvalitetniji. Meni dovoljno za ovu sjajnu kvotu
Makarova/Vesnina 1 @ 1.40
Jedan od pouzdanijih ženskih dublova za kladit se na njih.
Granollers/Lopez 1 @ 1.45
Također, gotovo me nikad nisu razočarali. A i Granollersu bolje leži trava nego zemlja iako je Španac.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kvota: 4.47
Ako i ne prođe ovo imaću priliku za popravni već večeras, Miami-OKC
Ukrajina-Engleska 2 @ 2.20
Jučer sam na OBN-u slušo onog stručnjaka Ahmeda i ubijedio me je da Englezi danas dobijaju. Vraća im se Rooney (valjda), prošlu utakmicu su dobili preokretom (što bi moglo uticat na hemiju kao kod Portugala protiv Danske, slično bar), a i objektivno su kvalitetniji. Meni dovoljno za ovu sjajnu kvotu
Makarova/Vesnina 1 @ 1.40
Jedan od pouzdanijih ženskih dublova za kladit se na njih.
Granollers/Lopez 1 @ 1.45
Također, gotovo me nikad nisu razočarali. A i Granollersu bolje leži trava nego zemlja iako je Španac.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Kao i Lopezudijabola je napisao/la:Granollers/Lopez 1 @ 1.45
Odlican tiket...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.