GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Prošli su oni koji su zaslužili. Grešaka u sudenju jeste bilo, ali i u korist i na štetu Hrvatske. Kao što je ovo na rubu zaleda, tako je i hrvatski gol protiv Irske, mada je Beusan u oba slucaja objasnio pravila. Ircima nije sviran cist penal protiv Hrvatske, pa nikom ništa. Ko je kriv Hrvatskoj što je protiv Italije igrala samo zadnjih 20 minuta, što je glumila Grcku protiv Španije, ali nije znala zabiti kao Grcka... Kako god Hrvatska se može ponositi nastupom i odigranim, ali nije bilo ni za ocekivati da prode ovakvu grupu. Mandžukić i Pletikosa su im bili najbolji, a Luka ..još jednom pokazao da je prenapuhan igrac
- Titova-Juga
- Kontakt:
ZOI84 je napisao/la: a Luka ..još jednom pokazao da je prenapuhan igrac
Da li možeš pojasniti ovu tvrdnju, a prije nego počneš odgovoriti u jednoj rečenici kako Hrvatska izgleda bez Modrića u sredni ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pa ne mogu da vjerujem, cuj Luka jos jednom pokazao da je prenapuhan igrac. E,svasta...ZOI84 je napisao/la:Prošli su oni koji su zaslužili. Grešaka u sudenju jeste bilo, ali i u korist i na štetu Hrvatske. Kao što je ovo na rubu zaleda, tako je i hrvatski gol protiv Irske, mada je Beusan u oba slucaja objasnio pravila. Ircima nije sviran cist penal protiv Hrvatske, pa nikom ništa. Ko je kriv Hrvatskoj što je protiv Italije igrala samo zadnjih 20 minuta, što je glumila Grcku protiv Španije, ali nije znala zabiti kao Grcka... Kako god Hrvatska se može ponositi nastupom i odigranim, ali nije bilo ni za ocekivati da prode ovakvu grupu. Mandžukić i Pletikosa su im bili najbolji, a Luka ..još jednom pokazao da je prenapuhan igrac
Sta si ti gledo yeboteZOI84 je napisao/la:a Luka ..još jednom pokazao da je prenapuhan igrac
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Meni lično, najbolji igrač na Euru.moj uzor-S.G je napisao/la:Definitivno najbolji do sada u Spanskoj reprezentacijiVanBasten je napisao/la:
Kakav je ovo majstor. Milina ga je gledati...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Da prenapuhan, sem u utakmici protiv Irske, pa eto ako hocete i onog sinoc nabacaja Rakiticu nije ništa pokazao za nekog ko kao vrijedi više od 40 mil. Recimo eto da ja nemam pravo,ali on je dobio kritike i od hrvatskih strucnjaka, izmeu ostalih i od Cire
Pored njega, svidio mi se onaj Hummels iz Njemačke.VanBasten je napisao/la:Meni lično, najbolji igrač na Euru.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Titova-Juga
- Kontakt:
ZOI84 je napisao/la:Da prenapuhan, sem u utakmici protiv Irske, pa eto ako hocete i onog sinoc nabacaja Rakiticu nije ništa pokazao za nekog ko kao vrijedi više od 40 mil. Recimo eto da ja nemam pravo,ali on je dobio kritike i od hrvatskih strucnjaka, izmeu ostalih i od Cire
Slabo si ti Hrvatsku gledao...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Dobro, u nastavku prensta cu gledati bolje, možda se Luka popraviTitova-Juga je napisao/la:ZOI84 je napisao/la:Da prenapuhan, sem u utakmici protiv Irske, pa eto ako hocete i onog sinoc nabacaja Rakiticu nije ništa pokazao za nekog ko kao vrijedi više od 40 mil. Recimo eto da ja nemam pravo,ali on je dobio kritike i od hrvatskih strucnjaka, izmeu ostalih i od Cire
Oho jos smo i humoristicni..ZOI84 je napisao/la:Dobro, u nastavku prensta cu gledati bolje, možda se Luka popraviTitova-Juga je napisao/la:ZOI84 je napisao/la:Da prenapuhan, sem u utakmici protiv Irske, pa eto ako hocete i onog sinoc nabacaja Rakiticu nije ništa pokazao za nekog ko kao vrijedi više od 40 mil. Recimo eto da ja nemam pravo,ali on je dobio kritike i od hrvatskih strucnjaka, izmeu ostalih i od Cire
- Titova-Juga
- Kontakt:
ZOI84 je napisao/la:Dobro, u nastavku prensta cu gledati bolje, možda se Luka popraviTitova-Juga je napisao/la:ZOI84 je napisao/la:Da prenapuhan, sem u utakmici protiv Irske, pa eto ako hocete i onog sinoc nabacaja Rakiticu nije ništa pokazao za nekog ko kao vrijedi više od 40 mil. Recimo eto da ja nemam pravo,ali on je dobio kritike i od hrvatskih strucnjaka, izmeu ostalih i od Cire
Ozbiljan sam bio, pa Luka je uz Mandzukica bio najbolji igrac Hrvatske na Euru.
Da ne kazem koliko ga inostrani mediji hvale.
Pusti Ciru i njegove pokusaje dodatne motivacije da uvijek moze bolje, to je ipak Ciro
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Hrvatska odlična sinoć.
Generalno, odličan turnir, vjerovatno su zaslužili više svojom borbom i htijenjem, ali eto....
Fkt me oduševila srčanost i borba. Realno, Španija i Italija su kvalitetnije ekipe, ali Hrvati su im odlično parirali trkom i borbom.
Generalno, odličan turnir, vjerovatno su zaslužili više svojom borbom i htijenjem, ali eto....
Fkt me oduševila srčanost i borba. Realno, Španija i Italija su kvalitetnije ekipe, ali Hrvati su im odlično parirali trkom i borbom.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Centre forward
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ne budite smijesni,morali su proc 'talijani i Španci i cao
Ne budite smijesni,morali su proc 'talijani i Španci i cao
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- DonCorleone
- Kontakt:
Jesam li ja pod narkoticima ili zapravo homo intelektus koji je bio zapravo sokiran nacionalizmom na ovoj temi i takoder trolanjem upravo napisao ovu recenicu? Bitno da crtas crteze o krvim zrncima a onda izvalis ovako nesto nepoliticko...ja urbanizacije majko mila. Izgleda da je sada u trendu biti tolerantan na povrsini, to je sada pravo cool.Titova-Juga je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Nema veze što sam iz Livna i što sam Hrvat, ekipa koja me (i tu sa foruma i uživo) poznaje zna da ispred Hrvatske navijam za BiH i da se osjećam Bosancem.High je napisao/la:Vidim iz Livna si, shvatam tvoj post. Takvi i slični tebi davite uvijek istim postovima i raspravama. Zdra'o
Ali nije bitno, nego izdrkavanje i pisanje "svaka čast" najskupljoj ekipi svijeta i još jednoj nogometnoj sili je glupost, kako bi rekao popularni Izet Fazlinović, par ekselans.
Oprosti ali ti mozes samo kao i mnogi ovdje da budes Bosanski/Hercegovacki Katolik, nikako Hrvat. Toliko o tome!
I opet kazem, proci ce noc, odspavaj. Bilic Boysi mogu kuci uzdignute glave jer su maestralno odigrali sve tri utakmice.
Odo u moje selo....
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kako mi je samo drago sto je Hrvatska ispala samo radi ovih nasih "hrvata" sto demoliraju Mostar.
Nema potrebe govoriti o njima sve smo vidjeli vise puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
To je dole zasebna skupina ,koji sa pravom hrvatskom nemaju skoro nista zajednicko....Cast izuzecimaElegant je napisao/la:Kako mi je samo drago sto je Hrvatska ispala samo radi ovih nasih "hrvata" sto demoliraju Mostar.
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Ljudi, i ja sam iz Livna, vjerujte, vecina Hrvata u Livnu navija i za BiH i za Hrvatsku, isto tako Bošnjaci to čine (ima izuzetaka i kod jedne i kod druge strane, ali ne mnogo). Po meni Italija ništa nije bolja od nas, u četvrtak su jedno poluvrijeme oni bili bolji, jedno mi, i ok. Španjolci su sinoć pokazali koliko i mi. Španjolski mediji priznaju da je Hrvatska bila dobra, i da odavno nisu igrali protiv nekog tko im je bio u mogućnosti smanjiti posjed lopte, i tko je bio u mogućnosti da ne dopusti "tika-taku". Hrvatska je pred kraj utakmice teško oštećena, ja ne vidim zašto morate tako pisati protiv nje, pogledajte ovaj članak i sve će vam biti jasno:
http://www.hrt.hr/index.php?id=euro-single&tx_ttnews" onclick="window.open(this.href);return false;[tt_news]=170074&tx_ttnews[backPid]=806&cHash=36715ceb11
Dakle onaj potez nad Ćorlukom je knock-out u judu, pa vi pričajte šta hoćete
http://www.hrt.hr/index.php?id=euro-single&tx_ttnews" onclick="window.open(this.href);return false;[tt_news]=170074&tx_ttnews[backPid]=806&cHash=36715ceb11
Predobro je Hrvatska odigrala, to je to.Presretan sam i ponosan, kao uvjek.Hans je napisao/la:Ljudi, i ja sam iz Livna, vjerujte, vecina Hrvata u Livnu navija i za BiH i za Hrvatsku, isto tako Bošnjaci to čine (ima izuzetaka i kod jedne i kod druge strane, ali ne mnogo). Po meni Italija ništa nije bolja od nas, u četvrtak su jedno poluvrijeme oni bili bolji, jedno mi, i ok. Španjolci su sinoć pokazali koliko i mi. Španjolski mediji priznaju da je Hrvatska bila dobra, i da odavno nisu igrali protiv nekog tko im je bio u mogućnosti smanjiti posjed lopte, i tko je bio u mogućnosti da ne dopusti "tika-taku". Hrvatska je pred kraj utakmice teško oštećena, ja ne vidim zašto morate tako pisati protiv nje, pogledajte ovaj članak i sve će vam biti jasno:
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Pa za mene su Hrvati i Spanci trebali ici dalje prikazanim u 3 tekme.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.