A i momak je veoma blizu Pachuce.
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Moj @Skaut ja sam za to znao jos pre dve sedmice,samo sto to nije ni blizu istine.Cuj ti imas info
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne podcjenjuj čovjeka i njegove izvore. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Daleko od toga,samo sto je to izuzetno stara vest,koju sam ja znao pre otprilike dve sedmice kada mi je to rekao jedan nas igrac koji je u kontaktu sa Pericom koji je trebao da ucestvuje u transferu Nerrya.No u medjuvremenu Aris je ispeglao oko davanja ispisnice,Pachuca hoce da ga dovede a nama je ostalo samo da se nadamo da ce Perica uspeti da nagovori Castilla da dodje u Zvezdu.Vidim da je Hugo Sanchez rekao da Castillo potpisuje u narednih 48 sati za njih i da ce predstavljati kapitalno pojacanje zajedno sa Raulom Tamudom.alan_kardec je napisao/la:Ne podcjenjuj čovjeka i njegove izvore.
Koliko sam cuo pred put u Sarajevo,mi cemo sada da se pozabavimo dovodjenjem jednog veznjaka iz nase lige,necu jos uvek reci kog,posto ni info nije bas najpouzdaniji.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vilde ima li Drazen Novoselac ikakve veze sa CZV?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne,sto pitas ?Sarajlijc@ je napisao/la:Vilde ima li Drazen Novoselac ikakve veze sa CZV?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma veceras neki turnir ovdje u mom kraju bio pa je igrao za jednu ekipu, lola dosao u majici CZV plavoj nekoj
Koji kralj jbt 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Pavlovski ili Zocevic, nema treceg.Devil je napisao/la: Koliko sam cuo pred put u Sarajevo,mi cemo sada da se pozabavimo dovodjenjem jednog veznjaka iz nase lige,necu jos uvek reci kog,posto ni info nije bas najpouzdaniji.
Mladi napadač Eli Babalj (20) obavio je prve medicinske testove u petak, dok će preostale uraditi zajedno sa ostalim prvotimcima prvih dana naredne nedelje.Eli će, nakon naravno uspešnih pregleda, tako postati drugo pojačanje Crvene zvezde u prelaznom roku, obzirom da se očekuje da krajem sledeće nedelje potpiše trogodišnji ili četvorogodišnji ugovor sa našim klubom.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Za Pavlovskog OFK trazi mnogo vise kesa nego sto on trenutno vredi.Istina i za njega interesovanje postoji al' nasi su budale ako pristanu na zahteve OFK-e.braoolyo je napisao/la:Pavlovski ili Zocevic, nema treceg.Devil je napisao/la: Koliko sam cuo pred put u Sarajevo,mi cemo sada da se pozabavimo dovodjenjem jednog veznjaka iz nase lige,necu jos uvek reci kog,posto ni info nije bas najpouzdaniji.

Eli Babalj i nova oprema.
Oprema za trening **** kevu,a ni dresovi nece zaostajati.
Pa jel moguce da se novi dresovi ne mogu nigde vidjet prije zvanicne prezentacije 
Zavisi,mozda neki i mogu/su mogli.Avalanche je napisao/la:Pa jel moguce da se novi dresovi ne mogu nigde vidjet prije zvanicne prezentacije
Devile de baci jos koju sliku opreme...
Inace legea ko legea, ovu opremu smo mi nosali dok smo nosali legeu (naravno kao trening opremu) ...

No dobro... ni nike, ni adidas... ne salju svima razlicite garinture trening opreme
Nadam se barem da su grbovi siveni i usiveni
Inace legea ko legea, ovu opremu smo mi nosali dok smo nosali legeu (naravno kao trening opremu) ...
No dobro... ni nike, ni adidas... ne salju svima razlicite garinture trening opreme
Nadam se barem da su grbovi siveni i usiveni
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-cont ... EME_01.jpg
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-cont ... EME_03.jpg
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-cont ... ME_101.jpg
Zvanicna prezentacija dresova je po povratku ekipe iz Slovenije.Grbovi su usiveni,a Crvena Zvezda sama sebi odredjuje dizajn dresa.
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-cont ... EME_03.jpg
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-cont ... ME_101.jpg
Zvanicna prezentacija dresova je po povratku ekipe iz Slovenije.Grbovi su usiveni,a Crvena Zvezda sama sebi odredjuje dizajn dresa.
Nadjoh na netu ovako nesto....ima li istine?

Daj nemoj me zezat znam da mora negde biti posalji barem na pp ne mogu ja docekat kraj prprema u slo pa znas ti kad je to a jooj pa izludicu do tadaDevil je napisao/la:Zavisi,mozda neki i mogu/su mogli.Avalanche je napisao/la:Pa jel moguce da se novi dresovi ne mogu nigde vidjet prije zvanicne prezentacije![]()
To se samo neko igrao kako bi voleo da izgleda taj dres.Cini mi se da nas ima 6 pruga.
@Avalanche videces strpi se,na pripremama bi trebali da igramo u rezervnoj varijanti dresa,tako da neces puno cekati.
@Avalanche videces strpi se,na pripremama bi trebali da igramo u rezervnoj varijanti dresa,tako da neces puno cekati.
a joj sta nam radis to stvarno nije fer pa ako si ga ti vidio sto nebi i mi mogli
ali neka nadam se da ce procurit u javnost i prije promocije barrem tako uvijek bude
eh sta ti je ljubav ne mogu docekat da vidim dres a kamoli prve utakmice, zeljno brojim dane 
- alan_kardec
- Kontakt:
Pretpostavljam da će brojevi i prezimena igrača biti italic tj. malo ukošena, nešto slično kao kod Udinezea, što mi se sviđa. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.