Rekonstrukcija stadiona u BiH

Elegant
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Elegant » 19 jun 2012, 14:21

Ajde ako moze neko od Zenicana da uprati rekonstrukciju i slika povremeno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 19 jun 2012, 14:37

Nije niko lud po ovoj vrucini slikat,osim ovih sto rade u klubu

slika
slika
slika

a evo uskoro pocinje i gradnja ragbi stadiona

http://www.zenica" onclick="window.open(this.href);return false; blog.com/zenica/sport/item/15992-po%C4%8Dinje-gradnja-ragbi-stadiona.html
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 19 jun 2012, 15:51

Jack777Pott je napisao/la:Kad se vec spominje, da upitam. Jel u Tuzli ista napreduje gradnja? Dokle se doslo i jel ima netko neke slike? Ako je moguce koja slika iznutra, jer rekose da sredjuju podtribinski prostor.
u zadnje vrijeme se radi malo jacim tempom,zavrsen je betonski dio prema istoku i postavljena krovna konstrukcija na jos dva dijela,a rade se stubovi za jos jedan preostali dio prema zapadu,a za unutrasnjost nisam upucen,ali ovim tempom bi trebalo ubrzo se to privest kraju konacno...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 19 jun 2012, 15:54

Sta je s o vim

slika

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 15:58

AjdBosnaVodi je napisao/la:Sta je s o vim

slika
Zar ti jos uvijek sa svojim nenormalnim idejama djelujes na ovoj temi? Samo te molim da ne pocinjes price o organizaciji Eura i slicno. Od tog projekta nema nista, to je cisto da vidis sta bi mogli imat da zivimo u nekoj normalnoj drzavi.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 19 jun 2012, 16:15

A sta konstituise "NORMALNA" drzava

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 16:29

AjdBosnaVodi je napisao/la:A sta konstituise "NORMALNA" drzava
Normalna drzava je ona u kojoj nema toliko lopova kao kod nas da pokradu sve pare, pa se nema ni za one najpotrebnije stvari, a tek da gradimo velebne stadione.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 19 jun 2012, 16:35

Jack777Pott je napisao/la:
AjdBosnaVodi je napisao/la:A sta konstituise "NORMALNA" drzava
Normalna drzava je ona u kojoj nema toliko lopova kao kod nas da pokradu sve pare, pa se nema ni za one najpotrebnije stvari, a tek da gradimo velebne stadione.
Previse smo mala drzava da budemo normalna. Ako Hrvatska nama vrati nase primorje u Makarskoj i Ploce, i onda imamo turizam i vise pare, onda pocicemo biti normalna drzava

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 19 jun 2012, 17:00

Čuj naše primorje? :D :lol: Može biti normalna i mala država, Luksemburg sasvim fino funkcioniše, i Nizozemska je manja od nas, Slovenija, Estonija,... Ti si ili neko rođen u dijaspori pa nema pojma kakvo je ovdje stanje, ili dijete... u oba slučaja, provedi još neko vrijeme čitajući domaće portale i forume, da se malo upoznaš sa stvarima, pa da te onda pitam šta misliš o našim šansama za gradnju ovakvih zdanja.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 19 jun 2012, 17:04

pis'o je nekad da je dijasporac, pamtim to ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 17:10

Meni se cini da je on oboje, i dijete i iz dijaspore :lol: . Ovo nase primorje me bas nasmijalo, jest da sebe gledam kao Hrvata i nebi BiH dijelio da me puskom tjeraju, al moram ti rec da to nikad nije pripadalo BiH, dok je jedan Neum prije par stotina pripadao Hrvatskoj i ako bi gledali na to sta je cije od prije 500 godina onda bi se to trebalo vratit Hrvatskoj, al moje misljenje je da se nista vracat ne treba, granice su tu kakve jesu i takve trebaju ostat. A Hrvatska ti ima i Ploce i Makarsku i Sibenik i cijelu Istru i Split i Rijeku i Omis i Hvar i da ne nabrajam dalje, milijun mijesta, nekoliko milijuna turista godisnje i sta ima od stadiona? jedno veliko nista, nogometna reprezentacija igra na rusevini, a nitko ozbiljan ni da krene pricat o novom stadionu, a ti pricas da bi mi sa 2 turisticke destinacije zaradili pare za stadion :lol: . Mozemo zaradit, al tih para sport nece vidjet, to ce se ulagat u poboljsanje turizma i u neke drzavne projekte, sport kod nas nikog ne zanima. Moja preporuka ti je da prestanes mastat, ne znam kako do sad nisi, ljudi su ti milijardu puta na ovoj temi napisali da to NIJE MOGUCE. Il da nam mozda napises gdje tocno zivis, da ti sastavimo tekst na tom jeziku, ocito ne razumijes dobro bosanskohercegovacki/srbijanski/hrvatski. Moras malo smanjit te zelje, ljudi ti se samo dzabe smiju.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 19 jun 2012, 17:19

slika
desni klik view image.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 jun 2012, 17:34

Pravo fina tribina! 8-)
Samo što malo pecka za oči onaj dio koji ne ide skroz prema atletskoj stazi, da je bar malo zaobljen prema unutra. Al dobro, ne treba tražit dlaku u jajetu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 19 jun 2012, 17:38

Sta ce biti izmedu sjevara i istoka? Je li se misli nesto nadogradivati na tom prostoru ili ce ostati ovakvo kakvo jeste?

Takoder me zanima, da li ce istok natrivati?

Sve u svemu, meni ovo izgleda za cistu desetku! :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 19 jun 2012, 17:57

Jack777Pott je napisao/la:Meni se cini da je on oboje, i dijete i iz dijaspore :lol: . Ovo nase primorje me bas nasmijalo, jest da sebe gledam kao Hrvata i nebi BiH dijelio da me puskom tjeraju, al moram ti rec da to nikad nije pripadalo BiH, dok je jedan Neum prije par stotina pripadao Hrvatskoj i ako bi gledali na to sta je cije od prije 500 godina onda bi se to trebalo vratit Hrvatskoj, al moje misljenje je da se nista vracat ne treba, granice su tu kakve jesu i takve trebaju ostat. A Hrvatska ti ima i Ploce i Makarsku i Sibenik i cijelu Istru i Split i Rijeku i Omis i Hvar i da ne nabrajam dalje, milijun mijesta, nekoliko milijuna turista godisnje i sta ima od stadiona? jedno veliko nista, nogometna reprezentacija igra na rusevini, a nitko ozbiljan ni da krene pricat o novom stadionu, a ti pricas da bi mi sa 2 turisticke destinacije zaradili pare za stadion :lol: . Mozemo zaradit, al tih para sport nece vidjet, to ce se ulagat u poboljsanje turizma i u neke drzavne projekte, sport kod nas nikog ne zanima. Moja preporuka ti je da prestanes mastat, ne znam kako do sad nisi, ljudi su ti milijardu puta na ovoj temi napisali da to NIJE MOGUCE. Il da nam mozda napises gdje tocno zivis, da ti sastavimo tekst na tom jeziku, ocito ne razumijes dobro bosanskohercegovacki/srbijanski/hrvatski. Moras malo smanjit te zelje, ljudi ti se samo dzabe smiju.
Priajtelje, da ne idem previse u poltici, ali to je pripadalo Bosni cak i prije 400 godina. I Makarska ima 10,000 Bosanaca inace. Jos jedan stvar, ja zivim u Grapskoj, ne zivim u dijaspori.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 jun 2012, 17:59

Gdje živiš ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 18:03

AjdBosnaVodi je napisao/la: Priajtelje, da ne idem previse u poltici, ali to je pripadalo Bosni cak i prije 400 godina. I Makarska ima 10,000 Bosanaca inace. Jos jedan stvar, ja zivim u Grapskoj, ne zivim u dijaspori.
Bas sam sad s jednim kolegom na pp to rijesio ;). Makarska jeste pripadala vladaru Bosne, al je spadala pod Dalmaciju, al kako kazes, necemo dalje u povijest, mogli bi otic i do 7. stoljeca kad je cijela BiH bila pod Hrvatskom il nedavne NDH i da ne nabrajam dalje. To sto je nekad bilo je nekad bilo, a sto je sad to ce tako i ostat. A Makarska ima 10 000 Bosanaca? A zamisli koliko ih ima u Zagrebu, ocemol i to k sebi uzet :lol: . I u Mostaru imamo 50 000 Hrvata, pa opet nema sanse da se to da Hrvatskoj, zato o tim vracanjima ne pricaj dzabe, zbog toga i postoji rijec dijaspora ;)

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 19 jun 2012, 18:20

Jack777Pott je napisao/la:
AjdBosnaVodi je napisao/la: Priajtelje, da ne idem previse u poltici, ali to je pripadalo Bosni cak i prije 400 godina. I Makarska ima 10,000 Bosanaca inace. Jos jedan stvar, ja zivim u Grapskoj, ne zivim u dijaspori.
Bas sam sad s jednim kolegom na pp to rijesio ;). Makarska jeste pripadala vladaru Bosne, al je spadala pod Dalmaciju, al kako kazes, necemo dalje u povijest, mogli bi otic i do 7. stoljeca kad je cijela BiH bila pod Hrvatskom il nedavne NDH i da ne nabrajam dalje. To sto je nekad bilo je nekad bilo, a sto je sad to ce tako i ostat. A Makarska ima 10 000 Bosanaca? A zamisli koliko ih ima u Zagrebu, ocemol i to k sebi uzet :lol: . I u Mostaru imamo 50 000 Hrvata, pa opet nema sanse da se to da Hrvatskoj, zato o tim vracanjima ne pricaj dzabe, zbog toga i postoji rijec dijaspora ;)
Ima sanse za treci entitet. A koliko ima u Zagrebu onda

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 18:23

AjdBosnaVodi je napisao/la: Ima sanse za treci entitet. A koliko ima u Zagrebu onda
Oko treceg entiteta se necu raspravljat, nepotrebno je uopce i na ovoj temi. U Zagrebu imas milijun stanovnika, a ja ti tvrdim da ih ima barem 50 000 koji su rodjeni ovdje i odselili tamo, kao prvo kamara moje rodbine ;). A dole po Makarskoj od 10 000 je sigurno 9 000 rodjeno u Makarskoj, a roditelji im porijeklom iz BiH. Al necemo o tome, glupo je uopce raspravjat o nekim promjenama granica. Samo spominjanje je poziv na rat, jer drugog nacina nema. Al vratimo se temi, ne zelim vise o ovome pricat.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.