AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
NEgo pojavile se informacije da je malaga zainteresirana za robi i da su spremni ponuditi 15+3 mil za njega.
MILAN, BALZARETTI È PIÙ VICINO
Il terzino non prolunga con il Palermo.
znaci balza je odbio novi ugovor i rekao je da zeli da igra za milan.
vec ga zovu novi Nocerino.galijani je napisao/la:MILAN, BALZARETTI È PIÙ VICINO
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
betton je napisao/la:vec ga zovu novi Nocerino.galijani je napisao/la:MILAN, BALZARETTI È PIÙ VICINO
Dobrodosao Galliani
Dobro je ba Juventini,mozel ijedan dan proci da se nesta ne raspravaljte ovde majku mu,imate kesha,eto pojacavate se aman zaman uzivajte,pustite nas Milaniste da kokuzamo i kraj price ha ya.Sačekat ćemo kraj augusta pa ćemo vidjeti šta i kako,a do tada slobodni ste svi ne bih vas više zadržavao na ovoj temi.Pozzz.
Dobro je ba Juventini,mozel ijedan dan proci da se nesta ne raspravaljte ovde majku mu,imate kesha,eto pojacavate se aman zaman uzivajte,pustite nas Milaniste da kokuzamo i kraj price ha ya.Sačekat ćemo kraj augusta pa ćemo vidjeti šta i kako,a do tada slobodni ste svi ne bih vas više zadržavao na ovoj temi.Pozzz.
šta uradiste od teme
**** balzarettija. '81. godište je ipak. neupitan je kvalitet a dogodine će imati 32. on je svemirski brod za bilo kojeg beka trenutno u milanu i najbolji italijanski lijevi bek da se razumijemo ali ovo je gore nego dovođenje zambrotte. ali s druge strane volio bih vidjeti zamparinijevo lice i njegove izjave nakon što mu galliani uzme nocerina i balzarettija za 500 hiljada eura koji bi to šou bio
btw hajde sve šalu na stranu ali popustite svi pomalo nemojte se vrijeđati šala sve ok ali sve ima svoju granicu. svi smo mi ovdje simpatizeri calcia, bože moj nismo svi izabrali pravi put
**** balzarettija. '81. godište je ipak. neupitan je kvalitet a dogodine će imati 32. on je svemirski brod za bilo kojeg beka trenutno u milanu i najbolji italijanski lijevi bek da se razumijemo ali ovo je gore nego dovođenje zambrotte. ali s druge strane volio bih vidjeti zamparinijevo lice i njegove izjave nakon što mu galliani uzme nocerina i balzarettija za 500 hiljada eura koji bi to šou bio
btw hajde sve šalu na stranu ali popustite svi pomalo nemojte se vrijeđati šala sve ok ali sve ima svoju granicu. svi smo mi ovdje simpatizeri calcia, bože moj nismo svi izabrali pravi put
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Da se razumijemo kolega baresi odlicno ste to rekli.baresi#6 je napisao/la:šta uradiste od teme![]()
![]()
![]()
A sad sta ja znam za Balzatrettija moze odigrati sezonu dvije i sto kazem moćniji je od svih naših lijevih bekova,a što se tiče Kake ja bi volio da se on vrati,njega i Velosa ako uspijemo zavrsit bicemo ko lampa.
baresi#6 je napisao/la:šta uradiste od teme![]()
![]()
![]()
jooj to bi bio cirkus zivi aa poznato je da mrzi gallanija zbog vrhunskog posla koji obavlja nas celo.
ma slazem se za balzaretija ali sta mozes ,ako ga dovedemo za 1 mil nije to nista strasno ipak smo zambrotu platili 9 mil
Vidim stigo si u velikom stilu hahahhahahhaagalijani je napisao/la:joooj pa gdje si kraljuuu mojjj ,koji so ovo pacenici majko mila.Warrick je napisao/la:Dobrodosao Galliani![]()
evo izgleda balzareti bi mogao kod nas.
Ma pusti bezveze rasprava ide prijete banovi a mozemo se svi druziti i zajebavati ovde ko ljudi,al eto....mlati se prazna slama bezveze,nek Blazaretija dobar je momak doduse ima godina al je dobar momak
galliani da ti nisi kojim slučajem patosheva sa rb forumsa? 
jel ovo postoji šansa da balza odmah pređe ovo ljeto ili nisam to upratio? ako dođe odmah sada to bi bio super deal za siću zamparini će fasovat infarkt
jel ovo postoji šansa da balza odmah pređe ovo ljeto ili nisam to upratio? ako dođe odmah sada to bi bio super deal za siću zamparini će fasovat infarkt
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 19 jun 2012, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Izgleda da bi mogli prodati robihna i onda uzeti di natale a kojem istice ugovor.e to bi bio vrh potez
Ma to je urota ljubomorni ljudi na njega i krivo svima u Italiji sto je osvojio prvenstvo bez poraza,a murija ga gotivi inace raja coek sa njima pa mu ovako nekad svrate kuci neki manji pretres odrade,a ima i raje u advokaturi pa mu trebaju trojica sa njim,ma hebo njega ba na kraju vrlo moguca mu je pusiona...doduse dobar je trener sta jes jes,i ima sminkersku frizuricu on i Šaban Šaulić dok je noso onaj tupe,al eto očigledno mu se nesta "montira"...
A ne mogu da se zamaram jarane,smorise ljudi al bas smorise pojedinici ima regularnih Juventina s kojim mozes prozboriti al ima vala i paćenika u pm,al haj sve to ide u radni staž.
A ne mogu da se zamaram jarane,smorise ljudi al bas smorise pojedinici ima regularnih Juventina s kojim mozes prozboriti al ima vala i paćenika u pm,al haj sve to ide u radni staž.
E moze Toto mozeeeeeee to bi bilo bas sexy al i ovaj ima kuka bruku al bi zabio golova kamaru to je sigurno.galijani je napisao/la:Izgleda da bi mogli prodati robihna i onda uzeti di natale a kojem istice ugovor.e to bi bio vrh potez
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dosta
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma toto je kralj +sto bi ga dobili free + sto bi pare od robi mogli ulloziti u sredinu....ali najbolja stvar je to sto je potvrdjeno da cemo imati 104 mil wage bill za sljedeceu godinu a imali smo 161ee to je prava stvarWarrick je napisao/la:E moze Toto mozeeeeeee to bi bilo bas sexy al i ovaj ima kuka bruku al bi zabio golova kamaru to je sigurno.galijani je napisao/la:Izgleda da bi mogli prodati robihna i onda uzeti di natale a kojem istice ugovor.e to bi bio vrh potez
Ma kako nije jarane,skoro 60 miliona skinuto sa Budzeta po mogli smo za te pare rummenigea dovesti da nam igragalijani je napisao/la:ma toto je kralj +sto bi ga dobili free + sto bi pare od robi mogli ulloziti u sredinu....ali najbolja stvar je to sto je potvrdjeno da cemo imati 104 mil wage bill za sljedeceu godinu a imali smo 161ee to je prava stvarWarrick je napisao/la:E moze Toto mozeeeeeee to bi bilo bas sexy al i ovaj ima kuka bruku al bi zabio golova kamaru to je sigurno.galijani je napisao/la:Izgleda da bi mogli prodati robihna i onda uzeti di natale a kojem istice ugovor.e to bi bio vrh potez
Vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka,e sad sam i vise nego siguran da ce se Kaka vratiti,dok ti meljes kako nema nikakve sanse za tim hahhahahha
E moze Toto mozeeeeeee to bi bilo bas sexy al i ovaj ima kuka bruku al bi zabio golova kamaru to je sigurno.[/quote]
ma toto je kralj +sto bi ga dobili free + sto bi pare od robi mogli ulloziti u sredinu....ali najbolja stvar je to sto je potvrdjeno da cemo imati 104 mil wage bill za sljedeceu godinu a imali smo 161ee to je prava stvar[/quote]
Ma kako nije jarane,skoro 60 miliona skinuto sa Budzeta po mogli smo za te pare rummenigea dovesti da nam igra
Vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka,e sad sam i vise nego siguran da ce se Kaka vratiti,dok ti meljes kako nema nikakve sanse za tim hahhahahha[/quote]
ma znas ti mene ja meljem jer bi volio da se vrati ali treba vidjeti i velosa sa genovom .
Non c’è la necessità ora di rinnovare, il giocatore è sotto contratto col Palermo fino al 2013 - ha dichiarato a SpazioMilan.it - Questo è l’unico dato di fatto. Sarà il Palermo a dover vagliare eventuali offerte e decidere
znaci da agent skoro potvrdjuje da ce ugovorom ostati vezan do 2013 i da ce palermo odluciti hocel ga prodati.
ma toto je kralj +sto bi ga dobili free + sto bi pare od robi mogli ulloziti u sredinu....ali najbolja stvar je to sto je potvrdjeno da cemo imati 104 mil wage bill za sljedeceu godinu a imali smo 161ee to je prava stvar[/quote]
Ma kako nije jarane,skoro 60 miliona skinuto sa Budzeta po mogli smo za te pare rummenigea dovesti da nam igra
Vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka,e sad sam i vise nego siguran da ce se Kaka vratiti,dok ti meljes kako nema nikakve sanse za tim hahhahahha[/quote]
ma znas ti mene ja meljem jer bi volio da se vrati ali treba vidjeti i velosa sa genovom .
Non c’è la necessità ora di rinnovare, il giocatore è sotto contratto col Palermo fino al 2013 - ha dichiarato a SpazioMilan.it - Questo è l’unico dato di fatto. Sarà il Palermo a dover vagliare eventuali offerte e decidere
znaci da agent skoro potvrdjuje da ce ugovorom ostati vezan do 2013 i da ce palermo odluciti hocel ga prodati.
evo preziosi je potvardio da je acerbi njihov igrac i da sad ide kod gallijanija da zavrse posao oko acerbia koji bi mogao postati milanov novi igrac cak i veeceras
Eh da je reko da kaka 99.99 % nece doc u Milan doso bi garant, al vako je ipak sumnjivo
.
Izjava je bila u smislu da ne dolazi 100%.
Ovaj put sam tacno u dilemi..

Ovaj put sam tacno u dilemi..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.