Ibrawho?vrebac86 je napisao/la:>Sve je to ok ali ima i ona druga strana?sjeca li se tko Ibrahimovica???Sabinho je napisao/la:Tako je druze,nzm sjecas li se price oko Kucukovicasajo10 je napisao/la:Mnogi ovdje vide nekog bosanskog lika u nekom njemackom ili sta ja znam klubu i odma misle novi Messi, Xavi, Dzeko, Misimovic etc.. Polahko, svi smo mi "talenti" samo..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21,U-19,U-17
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
Reci istinubagrcavi je napisao/la:Bayern i Dortmund se otimaju za njega.AjdBosnaVodi je napisao/la:Ide li JosipKvesic u neki Njemacki tim?
Tražio ga je i Milan, ali kriza kod njih pa su poslali malu ponudu.AjdBosnaVodi je napisao/la:Reci istinubagrcavi je napisao/la:Bayern i Dortmund se otimaju za njega.AjdBosnaVodi je napisao/la:Ide li JosipKvesic u neki Njemacki tim?
DRUG NEBI TI PUNCA
Tino Sven Sušić je nova snaga ‘bijelih’
Tino Sven Sušić, po drugi put među hajducima!
Ugovor je potpisan, na četiri godine, tvrdi njegov otac Sead, Safetov brat, a u Hajduku se mudro smješkaju: “Znate kako mi to radimo, najprije liječnički pregledi, pa ugovor da bude verficiran, tek tada možemo objaviti, pa i slikati ga...” Doduše, s Avdijom Veršajevićem je sve bilo brže-bolje što se tiče slikavanja, tamo još na Kupresu, uz hotel Adria-ski, ali neka, pomalo: Hajduk drži svoj ritam.
Uglavnom, Tino-Sven Sušić iz druge je uskočio među hajduke. Zimus u siječnju, u prvom pokušaju, nakon dobre probe i komplimenata što mu ih je izrekao tadašnji trener Hajduka Krasimir Balakov (“budi pametan, pred tobom je velika karijera!”) baš nitko mu se više nije javio na telefon?!
Čak je otac Sead potom imao i zdravstvenih problema, zbog stresa ščepao ga vertigo i bio je hospitaliziran u splitskoj bolnici. Milan Miki Rapaić preko koga je Sušić došao na probu u Poljud bio je razočaran postupkom “bijelih”, a Tino-Sven (pisat ćemo dalje samo Tino, tako je lakše...) se uputio potom na treninge u - Sampdoriju, u Genovu. Ovu istu koja sada prima Marka Livaju iz milanskog Intera.
Nedavno, u Hajduku su se sjetili Sušića! Daj vidi gdje je onaj momak, bio je dobar, okrenuli su nekoliko telefonskih brojeva i evo opet Tina i oca mu Seada u Poljudu.
Sad je to za njih happy-end. Čekao je opet dva dana na potpis, ali se potpis i dogodio. Četiri godine je Tino Hajdukov.
Ima nešto u tom datumu rođenja što Tina veže za Hajduk. Rođen je 13. veljače, na Hajdukov rođendan! U ratnom Sarajevu. Pa ga je put odmah odveo u Belgiju, u Liege, gdje je otac, stariji brat poznatijeg Safeta, imao već uhodan život nakon karijere u kojoj je jednom zaigrao i za reprezentaciju ondašnje države.
Geni oca i strica
Nije bio Sead razvikan poput brata Safeta, danas izbornika momčadi Bosne i Hercegovine, ali oni koji su gledali kako puca njegov top “iz koljena” kunu se da je bio bolji i od Safeta. Oni, braća iz Zavidovića...
Uglavnom, Miki Rapaić, duša od čovjeka i hajdukovac ponudio je svome prijatelju iz Liegea Seadu da proba sa svojim sinom Tinom u Hajduka. Mali ima gene oca i strica, umije s loptom.
- U zimu smo se nekako razišli bez glasa. Sad je druga prilika, nikad ne reci nikad. Sretni smo što smo ovdje - rekao je otac Sead.
Veselimo se unaprijed kad će u Split navratiti i brat mu Safet, da vidi nećaka Tina. A Safet je stari suigrač i prijatelj Zlatka Vujovića, iz zajedničkih dana provedenih u PSG-u. Nedokučivi su puti nogometni...

FORZA NAPOLI
Evo sa citam na njemackim portalima, ovaj nas Kolasinac osvoio titulu prvaka njemacke uzrasta u-19 sa Schalkeom, ove tekme doigravanja je igrao na poziciji stoper. Sad bi se nas savez trebao ukljuciti i ovog momka privoliti da igra za nas.
Trenutno nam igra U17 reprezentacija protiv Crne Gore. Posle pola sata igre rezultat je nerijesen, 0-0.
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... ?&cb=31751" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... ?&cb=31751" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Je li ovo neki turnir? Vidim igraju i Hrvatska i Srbija.sajo10 je napisao/la:Trenutno nam igra U17 reprezentacija protiv Crne Gore. Posle pola sata igre rezultat je nerijesen, 0-0.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja mislim da je to onaj turnir u čast Josipa Katalinskog.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/pocinj ... /120618092" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/sport/nogomet/pocinj ... /120618092" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
U svakom slucaju vodimo posle prvih 45 minuta, 1-0.
Izgleda. Lijep gest saveza. Ima li neko spisak nasih igraca?bagrcavi je napisao/la:Ja mislim da je to onaj turnir u čast Josipa Katalinskog.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Možda ima na stranici saveza.
EDIT: yebo ti onu stranicu kad nigdje nema spiska igrača koji nastupaju za nas
DRUG NEBI TI PUNCA
Pobjeda 1-0. Sutra na vece finale na Grbavici.
Goran Karačić (Zrinjski), Kerim Mostarlić, Kerim Memija (Željezničar), Amar Herić (Čelik), Ilija Čović (Široki Brijeg), Goran Ratković (Borac, Banja Luka), Adel Halilović (Red Bull), Adnan Bašić (Velež), Marko Mihojević (Leotar), Samir Radovac, Amar Burović (Sarajevo), Ismar Hajrulahović (Hajduk, Split), Filip Omazić (Dinamo, Zagreb), Eldar Čilić (Sloboda), Marko Pervan (Adriatik), Đorđe Okuka (OFK Beograd), Almir Aganspahić (Olimpic), Ahmet Frlak (Bosna, Visoko), Emil Gluhalić (Zagreb), Slobodan Horvat (Kozara) i Milan Kanostrijelac (Olimp).bagrcavi je napisao/la:Možda ima na stranici saveza.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
u Širokom ima puno boljih igrača ali izgleda da ovaj trener zove svako malo nekog drugog..neznam zasto..gollum je napisao/la:Goran Karačić (Zrinjski), Kerim Mostarlić, Kerim Memija (Željezničar), Amar Herić (Čelik), Ilija Čović (Široki Brijeg), Goran Ratković (Borac, Banja Luka), Adel Halilović (Red Bull), Adnan Bašić (Velež), Marko Mihojević (Leotar), Samir Radovac, Amar Burović (Sarajevo), Ismar Hajrulahović (Hajduk, Split), Filip Omazić (Dinamo, Zagreb), Eldar Čilić (Sloboda), Marko Pervan (Adriatik), Đorđe Okuka (OFK Beograd), Almir Aganspahić (Olimpic), Ahmet Frlak (Bosna, Visoko), Emil Gluhalić (Zagreb), Slobodan Horvat (Kozara) i Milan Kanostrijelac (Olimp).bagrcavi je napisao/la:Možda ima na stranici saveza.
inače, dečko o kojem sam par puta pričao ovdje, iz Širokog, brani za Rapid (s kojim već ima ugovor), bore se za njega hr i austrijska repka ali i bayern, bayer ... ... iz bih ga ja mislim nitko nije ni pokusao kontaktirat:
golman, crveni:

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
edinjo-bih
- Kontakt:
dobili smo crnu goru, strijelac je bio mihojevic.
Ne moraju se vise borit', momak je izabr'o ...Kevin je napisao/la:
inače, dečko o kojem sam par puta pričao ovdje, iz Širokog, brani za Rapid (s kojim već ima ugovor), bore se za njega hr i austrijska repka ali i bayern, bayer ...
-
edinjo-bih
- Kontakt:
tako je!
pa onda se netreba boriti niti za seferovića, hajroviće, vučkića itd. znači, samo oni koji igraju za mlade hr selekcije su nepoželjni, dok su svi ostali dobro došli? daj nemoj lupetatibandit je napisao/la:Ne moraju se vise borit', momak je izabr'o ...Kevin je napisao/la:
inače, dečko o kojem sam par puta pričao ovdje, iz Širokog, brani za Rapid (s kojim već ima ugovor), bore se za njega hr i austrijska repka ali i bayern, bayer ...
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
- legenda reala
- Kontakt:
Tačno tako.Pauleta je napisao/la:pa onda se netreba boriti niti za seferovića, hajroviće, vučkića itd. znači, samo oni koji igraju za mlade hr selekcije su nepoželjni, dok su svi ostali dobro došli? daj nemoj lupetatibandit je napisao/la:Ne moraju se vise borit', momak je izabr'o ...Kevin je napisao/la:
Ovi kad zaigraju za Hrvatsku niko ih ne može više odvojiti od dresa Vatrenih
Dok za ove još uvijek postoje šanse
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Što se tiče Vučkića, on je izabrao Sloveniju da za njih igra
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.