Hare ovo sam ja napisao prije mjesec, znaci jos Van Perise da dodje i to je toharebianconero je napisao/la:-------RVP--------
Vučko--Gio--???
Marotta poludio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Hare ovo sam ja napisao prije mjesec, znaci jos Van Perise da dodje i to je toharebianconero je napisao/la:-------RVP--------
Vučko--Gio--???
Za sve dusmane uvijek ima jedan lijekTomaZdravkovic je napisao/la:Nece biti zanimljivo iducuh nekoliko sezona, nego sta nam drug galijani na ovo ima reci on je ipak postavljao neke vijesti oko odlaska Verattia u Napoli...
Nek crknu dusmani....

Ma 100% ga nece izbaciti ako ovaj bude ozbiljan tj. ne bude se setkao kao sto ima obicaj kao uostalom i Cassano za Italiju na ovom Euru...Yuto je napisao/la:Otkup Djoleta je samo za Oxy-a.![]()
Jos kad bi kako uspio izbacit Vučinića iz postave.
Yuto je napisao/la:Otkup Djoleta je samo za Oxy-a.![]()
Jos kad bi kako uspio izbacit Vučinića iz postave.
Rekoh ja za Verattia, al eto onaj tamo @galjani ili kako vecpinturicchio30 je napisao/la:Verratti's agent: "The agreement has been reached. We're happy."
Marotta: "Giovinco will stay with us. We like Destro, but several teams are interested. Borini is good, but we can't sign everyone."
Pa kolika je razlika ako znas??? Pa nije ni cudno ipak smo uzeli titulu i jos smo neporazeni..Oxygen je napisao/la:Dobra za avatara, kad smo kod sezonskih karata, na VS navijači su malo ljuti jer su cijene pravo porasle.
Šta da se radi, dosta se potrošilo, a i tu je LP, moraju malo.
Oxygen je napisao/la:Curva sa 275 na 390 eura za one koji nisu kupili prošle sezone, za one koji jesu, iznos je 350 eura.
osam stoja, pa nije to mnogo kad skontas da je to 17 utakmica.Jos ako to vazi i za CL onda je normala cijena.Jbga europska su unija hihihiOxygen je napisao/la:Curva sa 275 na 390 eura za one koji nisu kupili prošle sezone, za one koji jesu, iznos je 350 eura.

Juvelandia je napisao/la:osam stoja, pa nije to mnogo kad skontas da je to 17 utakmica.Jos ako to vazi i za CL onda je normala cijena.Jbga europska su unija hihihiOxygen je napisao/la:Curva sa 275 na 390 eura za one koji nisu kupili prošle sezone, za one koji jesu, iznos je 350 eura.
p.s. ima naznaka da bi mozda pokusali dovesti Lulića
I like!!
Prema SKY-u Boriela necemo otkupit![]()
Procitah da smo dali pola ugovora Bouya kao dio transfera za Verattia
mozete prepoznat neke igrace italijanske repke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.