jedem malu djecuhodža je napisao/la: majstor si
Eto ti za veceras brazilci,poklon dana
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jedem malu djecuhodža je napisao/la: majstor si
nema - citizen šupak.harry_90 je napisao/la:Sta se vas dvojica svadjate ??
Nema vise @citizena kao prije da sa starom rajom sa ovog pdf-a prica,sad nam okrenuo ledjaa ..
ako mi odvratnijeg forumasa to si ti emire..iz mojih dobrih starih razloga al vidim da iz dana samo gluposti valjas..eto i ja sam lonac poklopcu al nemoj se ti na mene ugledat..pusaEmir ZENICA je napisao/la:jedem malu djecuhodža je napisao/la: majstor si![]()
Eto ti za veceras brazilci,poklon dana
nisam ti rekao da si supak.. al i ti si okrenuo nama ledja u zadnje vrijeme,zaboravljas staru raju od prije godinu ili dvije kada smo se zajedno veselili dobitcima i tugovali za promasenim parovimaCitizen-X je napisao/la:nema - citizen šupak.harry_90 je napisao/la:Sta se vas dvojica svadjate ??
Nema vise @citizena kao prije da sa starom rajom sa ovog pdf-a prica,sad nam okrenuo ledjaa ..
ne znam fakat kome sam okrenuo ledja i kako - ali ja kazem za sebe da sam šupak eto.harry_90 je napisao/la:nisam ti rekao da si supak.. al i ti si okrenuo nama ledja u zadnje vrijeme,zaboravljas staru raju od prije godinu ili dvije kada smo se zajedno veselili dobitcima i tugovali za promasenim parovimaCitizen-X je napisao/la:nema - citizen šupak.harry_90 je napisao/la:Sta se vas dvojica svadjate ??
harry_90 je napisao/la:Svedska - Francuska 1 2:0 5.00 prelaz X/1 11.00
Bravoharry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Svedska - Francuska 1 2:0 5.00 prelaz X/1 11.00![]()
harry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Svedska - Francuska 1 2:0 5.00 prelaz X/1 11.00![]()

U singlu po 5 km ulozenooNG1 je napisao/la:Bravoharry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Svedska - Francuska 1 2:0 5.00 prelaz X/1 11.00![]()
![]()
Mogul znati kolko si zaradio na ovome?
Ukrajina - Engleska 2 2.00
Ukrajina - Engleska ZK (-10,5+) 2 1.75
Ukrajina - Engleska (PVK) PVK2 1.85
Ukrajina - Engleska, Roneey (IU) 1 3.25
koef. 21.04
Francuska - Švedska 1/1 2.40
Francuska - Švedska (PŽ) PŽ2 1.65
Francuska - Švedska, Ribery (IU) 1 5.50
koef. 21.78
Francuska - Švedska (-4,5+) zz1 2.00
Francuska - Švedksa (PI) 2 1.85
Shevchenko (Daje go) 1 3.75
Francuska - Švedska (PVK) PVK2 1.85
Francuska - Švedska (TŽK) TŽK2 1.85
koef. 47.49
18:00 Gotoborg - Orgryte 2/1 @ 28.00

Ne diramo ga,al jbg mandrax tu smo svi gotov zajedno 3 godine i odjednom neki klanovi se stvorise,nema vise raje ko prije,zaboravlja se stara rajaa..al hajd ipak je ovo forummandraX je napisao/la:Nemojte ljudi na jarugu, malo poštovanja pokažite, barem vi koji ga poznajete odavno na ovom forumu...
100 % brate upravu si !harry_90 je napisao/la: Ne diramo ga,al jbg mandrax tu smo svi gotov zajedno 3 godine i odjednom neki klanovi se stvorise,nema vise raje ko prije,zaboravlja se stara rajaa..al hajd ipak je ovo forum
Hvala..Citizen-X je napisao/la:svaka cast.starmo94 je napisao/la:starmo94 je napisao/la:South-Arruabarrena - 2 - 2.10
Farah-Torebko - 2 - 2.15
Llodra-Istomin - 2 - 2.25
Nara-El Tabakh - 2 - 2.15
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.