FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iduca utakmica
22.6.2012. SARAJEVO - Dila Gori (Gruzija,osvajac Gruzijskog kupa takodjer ce igrati EL)
22.6.2012. SARAJEVO - Dila Gori (Gruzija,osvajac Gruzijskog kupa takodjer ce igrati EL)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U koliko sati ?miky_hz je napisao/la:Iduca utakmica
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
komsije dali je ovo DILA iz turske serije "Bilo jednom u Turskoj"
Mi sa ovim istim janezima smo igrali 3:3
A moguce je da od ovih janeza p***** u LP.oldman je napisao/la:komsije dali je ovo DILA iz turske serije "Bilo jednom u Turskoj"
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
E moj Necko mi cak sta vise prizeljkujemo te janeze da ih naucimo kako se igra fubdal, a i bice tako ja se nadam ako Bog danedzad95 je napisao/la:A moguce je da od ovih janeza p***** u LP.oldman je napisao/la:komsije dali je ovo DILA iz turske serije "Bilo jednom u Turskoj"
Golovi Saida i Karamatića
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma ne brinite ljudi prvi set 6:3 hahahahahahah
bice bolje vec sutra
SARAJEVO ŠAMPION OooooOOO 
vecaveca oooo sarajvo sampion u kojem setu.
Odlicno, kad god smo dobro poceli pripreme popusili smo, idemo dalje samo jak.
Druga postava mnogo lošija od prve, što govori i rezultat. Druga stvar momci su prvi put zajedno odigrali, i to prvo poluvrijeme odlično. Ono što bi mogla biti tuga je što bi ovi janezi mogli razguliti košpe. Zato željvci molite Boga da ih mimoiđete.
U novi boj...
valjda nećemo igrati u setovima protiv njih kao piticepowerplay je napisao/la:Druga postava mnogo lošija od prve, što govori i rezultat. Druga stvar momci su prvi put zajedno odigrali, i to prvo poluvrijeme odlično. Ono što bi mogla biti tuga je što bi ovi janezi mogli razguliti košpe. Zato željvci molite Boga da ih mimoiđete.
DRUG NEBI TI PUNCA
Al nas ljudi spustise u p.m. 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Ma treba biti realan, pripreme počele prije 2 dana, prva pripremna utakmica, ljudi koji prvi put igraju zajedno. Uvalili im 6, oni njima 3, nije to strašno. Problem je što Maribor nije mala maca kako se mislilo. Stvar je u tome što ljudi u 80. minuti igraju kao u 5. Fizički su jaki u Pm.bagrcavi je napisao/la:valjda nećemo igrati u setovima protiv njih kao piticepowerplay je napisao/la:Druga postava mnogo lošija od prve, što govori i rezultat. Druga stvar momci su prvi put zajedno odigrali, i to prvo poluvrijeme odlično. Ono što bi mogla biti tuga je što bi ovi janezi mogli razguliti košpe. Zato željvci molite Boga da ih mimoiđete.
U novi boj...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
Sta vam je ba, neki igraci 4 treninga zajedno odradili nisu.
Bgm smo se obrukali, ma nema nama nista ni od nove sezone sto se tice titule...!samosarajvo je napisao/la:Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Nema. Ispadamo iz lige. Jel ti srce na mjestu. Ako nemas sta pametno napisat ne znam sto pises ista koji qrac.RedDevilS je napisao/la:Bgm smo se obrukali, ma nema nama nista ni od nove sezone sto se tice titule...!samosarajvo je napisao/la:Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
Prva pripremna, haman citav sastav smo promjenili i td. Ja sam zadovoljan sto smo dali 3 gola jacoj ekipi od nase koja vjerujem nije puno mjenjala igracki kadar. Kako vidim po izvjestaju vecina golova sto smo primili su velike greske. Polako ljudi ici ce ovo na bolje!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Pa kakve to ima veze što nisu igrali zajedno nikako. Ako si ljudi pojačanja i bolji od ovih što ste otjerali onda ne bi smjeli primiti šest komada. Pa mislim stvarno ..samosarajvo je napisao/la:Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
Potpis!
-
travnicanin
- Kontakt:
zar ti misliš?Aldinn1 je napisao/la:Pa kakve to ima veze što nisu igrali zajedno nikako. Ako si ljudi pojačanja i bolji od ovih što ste otjerali onda ne bi smjeli primiti šest komada. Pa mislim stvarno ..samosarajvo je napisao/la:Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
Nadam se jaro moj da si upravu da ovo ide na bolje.Alfa_Muzijak je napisao/la:Nema. Ispadamo iz lige. Jel ti srce na mjestu. Ako nemas sta pametno napisat ne znam sto pises ista koji qrac.RedDevilS je napisao/la:Bgm smo se obrukali, ma nema nama nista ni od nove sezone sto se tice titule...!samosarajvo je napisao/la:Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
Prva pripremna, haman citav sastav smo promjenili i td. Ja sam zadovoljan sto smo dali 3 gola jacoj ekipi od nase koja vjerujem nije puno mjenjala igracki kadar. Kako vidim po izvjestaju vecina golova sto smo primili su velike greske. Polako ljudi ici ce ovo na bolje!
Ja stvarno ne znam kako onaj Suljic moze igrati u Sarajevu? Jel njega neko gua u klubu mozda? pa momak ima 60 kila i ima jako sitnu gradju, ne znam sta vi mislite o tome al ja mislim da on konstitucijski nije spreman igrac za Premijer lige a pogotovo kluba kakvo je Sarajevo! Eto volio bi cuti vase misljenje o njemu i dali uopste ima igrac u klubu koji ga moze dostojno zamjeniti? pozz