FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ima li šta za novu upravu?vidim Jaganjac na probi u Veležu, gledao sam ga par puta u juniorima i dugo nisam vidio bolje desno krilo, zašto nije zaigrao za prvi tim?
Ma mnogi igraci Slobode su il zbog trenera koji su uzimali pare u mladjim kategorijama il zbog Slobodine uprave zavrsavali na probama drugih klubova, zato mene licno ne cudi za Jaganjca sto je otisao, a sigurno su mu i obecali igranje u prvoj postavi u Indjiji, ako grijesim neka me neko ispravi. A sto se tice igraca koji dolaze na probe, ima par igraca koji su iz Slavena, a to su mahom Midhatovi "igraci" medju kojima je i njegov sin. Ja licno smatram da ce oni ostati mada oni sigurno nemaju kvalitet i iskustvo za ove lige jer nisu nikad je ni igrali! Treba traziti igrace koji vec imaju iskustva vecina bi rado dosla sigurno!
evo ispravit cu te ja Maid Jaganjac nije igrac za slobodu i zato nije nikad ni zaigro za prvi tim, a koliko je igrao utakmica za indjiju pogledaj na transfermarkt.de pa ces vidjet da nam nije potreban. dvije tekme odigrao od prve minute pa zamjenjen a vecinom nije bio ni u kadru za urakmicu, zna se ko je njega gurao svo vrijeme isto kao mali mrkva fola otiso u hoffenheim pa sto ne igra ako je talenat??? A nemojte napadati Memisevica jer kad su on i Ibrakovic dosli lik je reko da su svi igraci slavena spremniji nego slobodini i lik je u pravu. treba ostabiti mozda 8 momaka od prosle sezone ovo ostalo sve rastjerati i Ibrakovic je to i nagovjestio;) slobodina igra od prosle sezone je bila rak za oci al hvala bogu ove ce biti drasticnih promjena u klubu pa se mozema nadati boljim danima:)
E prijatelju onda moja greska nisam znao za Maida da tamo se bas i nije naigrao! A kada sam govorio o igracima Slavena, nisam mislio na spremnost nego na kvalitet, jer ti igraci sto su dosli su igraci koji su igrali 2 ligu FBiH, i kao takvi sigurno nemaju kvalitet da vrate Slobodu gdje joj je mjesto! Pojedinci ce sigurno otici a Slobodi trebaju iskusna pojacanja koja ce se znati nositi sa pritiskom barem 2, 3 pojedinca koja ce izvuci sezonu sa Zoleticem, Jahicem itd..tuzlak135 je napisao/la:evo ispravit cu te ja Maid Jaganjac nije igrac za slobodu i zato nije nikad ni zaigro za prvi tim, a koliko je igrao utakmica za indjiju pogledaj na transfermarkt.de pa ces vidjet da nam nije potreban. dvije tekme odigrao od prve minute pa zamjenjen a vecinom nije bio ni u kadru za urakmicu, zna se ko je njega gurao svo vrijeme isto kao mali mrkva fola otiso u hoffenheim pa sto ne igra ako je talenat??? A nemojte napadati Memisevica jer kad su on i Ibrakovic dosli lik je reko da su svi igraci slavena spremniji nego slobodini i lik je u pravu. treba ostabiti mozda 8 momaka od prosle sezone ovo ostalo sve rastjerati i Ibrakovic je to i nagovjestio;) slobodina igra od prosle sezone je bila rak za oci al hvala bogu ove ce biti drasticnih promjena u klubu pa se mozema nadati boljim danima:)
ma nista brate znamo svi sta treba slobodi i ne brini se doci ce vecinom nasi bivsi igraci da pomognu, slazem se ja kakav slaven, radnicki. lipnica il puracic nasi juniori imaju vise kvaliteta, al opet moze se probrati nekih igraca i iz nizih liga npr Visca se prije pad godnia nudio slobodi al ljude je bolio .urac za njega, itd nadajmo se da ce Ibrak to posloziti kako treba i da nece biti problema s povratkomShone je napisao/la:E prijatelju onda moja greska nisam znao za Maida da tamo se bas i nije naigrao! A kada sam govorio o igracima Slavena, nisam mislio na spremnost nego na kvalitet, jer ti igraci sto su dosli su igraci koji su igrali 2 ligu FBiH, i kao takvi sigurno nemaju kvalitet da vrate Slobodu gdje joj je mjesto! Pojedinci ce sigurno otici a Slobodi trebaju iskusna pojacanja koja ce se znati nositi sa pritiskom barem 2, 3 pojedinca koja ce izvuci sezonu sa Zoleticem, Jahicem itd..tuzlak135 je napisao/la:evo ispravit cu te ja Maid Jaganjac nije igrac za slobodu i zato nije nikad ni zaigro za prvi tim, a koliko je igrao utakmica za indjiju pogledaj na transfermarkt.de pa ces vidjet da nam nije potreban. dvije tekme odigrao od prve minute pa zamjenjen a vecinom nije bio ni u kadru za urakmicu, zna se ko je njega gurao svo vrijeme isto kao mali mrkva fola otiso u hoffenheim pa sto ne igra ako je talenat??? A nemojte napadati Memisevica jer kad su on i Ibrakovic dosli lik je reko da su svi igraci slavena spremniji nego slobodini i lik je u pravu. treba ostabiti mozda 8 momaka od prosle sezone ovo ostalo sve rastjerati i Ibrakovic je to i nagovjestio;) slobodina igra od prosle sezone je bila rak za oci al hvala bogu ove ce biti drasticnih promjena u klubu pa se mozema nadati boljim danima:)
- SiggySinatra
- Kontakt:
Pa radi takvih ja dobijem banTuzla950 je napisao/la:Pusti ga,novi na forumu,nabija postoveSiggySinatra je napisao/la:o cemu ti?almirr je napisao/la:nesto se puno ZELJO spominje

POzz drustvo , sta ima oko kluba nisam u toku ???? Jesuli asovi preuzeli upravu ?
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Vidoviti pise da je predsjednik Skupštine tuzlanske Slobode Bahrudin Bajramović jutros pismenim putem podnjeo ostavku na tu funkciju.
MakeTZ je napisao/la:Vidoviti pise da je predsjednik Skupštine tuzlanske Slobode Bahrudin Bajramović jutros pismenim putem podnjeo ostavku na tu funkciju.
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ono što je većina njegovih oponenata u Rudarskoj 2 priželjkivala, smatrajući kako će time FK Sloboda krenuti nabolje, desilo se prije dan - dva. Bahrudin Bajramović je podnio ostavku sa mjesta predsjednika Skupštine FK Sloboda.
"U pismenoj formi sam sekretaru Ibriću dostavio ostavku. Mnogi su isticali kako će se mojim odlaskom Sloboda preporoditi, pa evo sada je vrijeme da vidimo šta će to oni promijeniti. Ako sam ja bio toliki problem, evo povukao sam se! Ipak, mislim da kraj svih nas prolaze krucijalni problemi, a ljudi se bave foteljama. To sam uvijek isticao, no čini se kako nije bilo sluha", kaže Bajramović objašnjavajući koji su to problemi:
"Niko to ne spominje, a najvažnije je za opstanak Kluba. Dugovi, gospodo! Sloboda ima najmanje šest i po miliona maraka duga, a niko ne govori o tome. Pa u sezoni 2013/14 proces licenciranja za Premijer ligu će biti izjednačen sa onim koji se tiče izlaska na međunarodnu scenu. To znači da će svaki klub ako želi nastupiti u domaćem prvenstvu morati izmiriti sva dugovanja. Bila ona za poreze ili za plate ekonomu. To niko ne spominje niti razmišljaju o tome. I šta će se desiti ako se Sloboda vrati naredne sezone u elitu. Opet isti problemi! koji će se morati riješiti. U suprotnom bolje će biti da se i ne vraća u Premijer ligu!".
Kako kaže, nakon podnesene ostavke osjetio je veliko olakšanje. Na upit hoće li nakon odlaska sa pozicije predsjednika Skupštine FK Sloboda napustiti i poziciju u Školi fudbala Sloboda (omladinski pogon), Bajramović je rekao:
"Otom - potom!".
"U pismenoj formi sam sekretaru Ibriću dostavio ostavku. Mnogi su isticali kako će se mojim odlaskom Sloboda preporoditi, pa evo sada je vrijeme da vidimo šta će to oni promijeniti. Ako sam ja bio toliki problem, evo povukao sam se! Ipak, mislim da kraj svih nas prolaze krucijalni problemi, a ljudi se bave foteljama. To sam uvijek isticao, no čini se kako nije bilo sluha", kaže Bajramović objašnjavajući koji su to problemi:
"Niko to ne spominje, a najvažnije je za opstanak Kluba. Dugovi, gospodo! Sloboda ima najmanje šest i po miliona maraka duga, a niko ne govori o tome. Pa u sezoni 2013/14 proces licenciranja za Premijer ligu će biti izjednačen sa onim koji se tiče izlaska na međunarodnu scenu. To znači da će svaki klub ako želi nastupiti u domaćem prvenstvu morati izmiriti sva dugovanja. Bila ona za poreze ili za plate ekonomu. To niko ne spominje niti razmišljaju o tome. I šta će se desiti ako se Sloboda vrati naredne sezone u elitu. Opet isti problemi! koji će se morati riješiti. U suprotnom bolje će biti da se i ne vraća u Premijer ligu!".
Kako kaže, nakon podnesene ostavke osjetio je veliko olakšanje. Na upit hoće li nakon odlaska sa pozicije predsjednika Skupštine FK Sloboda napustiti i poziciju u Školi fudbala Sloboda (omladinski pogon), Bajramović je rekao:
"Otom - potom!".
@MakeTZ ,
nije dozvoljeno objavljivati textove sa dr.sajtova,ybg i mene opomenuli

nije dozvoljeno objavljivati textove sa dr.sajtova,ybg i mene opomenuli

Ma nek ga ispuse, ne reklamiram drugi portal.
- slani grad
- Kontakt:
ti si g.o.v.n.a.r.u naso pametovat o foteljama i dugovima....pa stoko jedna cobanska,dugove si ti nabio zajedno sa svojim jaranima iz uprave pa nama sad ovdje palamudis i drzis predavanja..ko o cemu/k.u.r.v.a o postenju...nevjerovatno...u svakom slucaju..odlicno sto je ovaj pacenik napustio SloboduMakeTZ je napisao/la:Ono što je većina njegovih oponenata u Rudarskoj 2 priželjkivala, smatrajući kako će time FK Sloboda krenuti nabolje, desilo se prije dan - dva. Bahrudin Bajramović je podnio ostavku sa mjesta predsjednika Skupštine FK Sloboda.
"Otom - potom!".
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Moderator
- Kontakt:
Samo je pitanje ko će platiti dug igračima koji su gotovo pa ''džabe'' igrali predprošlu sezonu pa i prošlu neki ...
Sad će ovi lagano iz kluba izgleda .. sramota .. sad nek se Imamovic javi ako je nacelnik kakav
Sad će ovi lagano iz kluba izgleda .. sramota .. sad nek se Imamovic javi ako je nacelnik kakav

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja kako znam ljudi ovdje nedaju samo da se reklamira onaj s o u r c e ...a ovo sto je Make postavio je samo text i nista vise..niti je postavio link nit koji klinac...u ostalom svi dobro znamo da malo kod od nas gotivi taj vidoviti sajtTuzla950 je napisao/la:@MakeTZ ,
nije dozvoljeno objavljivati textove sa dr.sajtova,ybg i mene opomenuli![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovaj stadion je potreban cijeloj BiH, najmanje ovom kantonu. Općina Tuzla je uradila sve, drugi nisu ništa. Sada pozivamo Vladu TK da pokaže koliko joj je stalo do sporta, do fudbala. Neka budžetom za narednu godinu predvidi novac za stadion. Pozivamo i Vladu Federacije da uloži u ovaj stadion, kao što je učestvovala u izgradnji drugih stadiona. Mi možemo završiti stadion, ali hoćemo da vidimo da oni koji govore da im je stalo do sporta, to i dokažu - riječi gradonačelnika Tuzle, Jasmina Imamovića.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SiggySinatra
- Kontakt:
Pa nek zavrsi ako moze sta tu laprdaProbisvjet je napisao/la:Ovaj stadion je potreban cijeloj BiH, najmanje ovom kantonu. Općina Tuzla je uradila sve, drugi nisu ništa. Sada pozivamo Vladu TK da pokaže koliko joj je stalo do sporta, do fudbala. Neka budžetom za narednu godinu predvidi novac za stadion. Pozivamo i Vladu Federacije da uloži u ovaj stadion, kao što je učestvovala u izgradnji drugih stadiona. Mi možemo završiti stadion, ali hoćemo da vidimo da oni koji govore da im je stalo do sporta, to i dokažu - riječi gradonačelnika Tuzle, Jasmina Imamovića.

trece jezero ce se napraviti za 3 mjeseca , a stadion prave 4 godine .... Poceli praviti stadion kad sam jos bio 8 razred dobro se sjecam jer sam isao u OS Tusanj .... evo ja zavrsio srednju, stadion jos nije zavrsen ..... sve se moze kad se hoce .... ja se slazem da trebaju i ostali nivoi vlasti ucestvovati ali opstina je do sad mogla izgraditi citav stadion !!! Sramota je da 4 godine onde stoji gradiliste ......SiggySinatra je napisao/la:Pa nek zavrsi ako moze sta tu laprdaProbisvjet je napisao/la:Ovaj stadion je potreban cijeloj BiH, najmanje ovom kantonu. Općina Tuzla je uradila sve, drugi nisu ništa. Sada pozivamo Vladu TK da pokaže koliko joj je stalo do sporta, do fudbala. Neka budžetom za narednu godinu predvidi novac za stadion. Pozivamo i Vladu Federacije da uloži u ovaj stadion, kao što je učestvovala u izgradnji drugih stadiona. Mi možemo završiti stadion, ali hoćemo da vidimo da oni koji govore da im je stalo do sporta, to i dokažu - riječi gradonačelnika Tuzle, Jasmina Imamovića.
Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
da si ti ziv i zdrav care ...stadion se poceo gradit haman 2000-2001..kad se polahko poceo rusiti istok(stajanje) i tih godina se radila tartan staza, ali tad je vec bilo dogovoreno da se rade tribine..doduse drugacija je makarta bila tad od ove danasnje, ali definitivno stadion se poceo vec tad rusiti..tartan stazu smo dobili negdje tamo u maju 2000 ako me sjecanje sluzi kad je bio onaj atletski miting ...eh poslije se sve iskompliciralo mjenjale su se nase uprave, jer tad je jos uvjek bio nas stadion...islamski centar (SDA) nije dao zemljiste koje bilo u njihovom vlasnistvu, jer su imali komplekse SDP-a, jer oni tad nisu imali svoje ljude u klubu...Da smo mi bogdo poslusali rahmetli Hamdiju Hodzica-Hodzu tada sportskog menagera naseg kluba , kao i menagera Alena Mesanovica...covjek je zelio izgraditi stadion sa nekim slovencima,samo sto bi on imao neke svoje poslovne prostore u stadionu, ali mi to nismo zeljeli...a ovako smo sad evo prepustili stadion gradskim vlastima, pa ce nas jos malo i istjeratSaltBoY je napisao/la:trece jezero ce se napraviti za 3 mjeseca , a stadion prave 4 godine .... Poceli praviti stadion kad sam jos bio 8 razred dobro se sjecam jer sam isao u OS Tusanj .... evo ja zavrsio srednju, stadion jos nije zavrsen ..... sve se moze kad se hoce .... ja se slazem da trebaju i ostali nivoi vlasti ucestvovati ali opstina je do sad mogla izgraditi citav stadion !!! Sramota je da 4 godine onde stoji gradiliste ......SiggySinatra je napisao/la:Pa nek zavrsi ako moze sta tu laprdaProbisvjet je napisao/la:Ovaj stadion je potreban cijeloj BiH, najmanje ovom kantonu. Općina Tuzla je uradila sve, drugi nisu ništa. Sada pozivamo Vladu TK da pokaže koliko joj je stalo do sporta, do fudbala. Neka budžetom za narednu godinu predvidi novac za stadion. Pozivamo i Vladu Federacije da uloži u ovaj stadion, kao što je učestvovala u izgradnji drugih stadiona. Mi možemo završiti stadion, ali hoćemo da vidimo da oni koji govore da im je stalo do sporta, to i dokažu - riječi gradonačelnika Tuzle, Jasmina Imamovića.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Negdje sam davno pročitao,navijači nekog "Njemačkog kluba 2.liga" ,isto tako obećanja pravit će se stadion ovako onako i ljudima pukne film skupe novac između sebe i sami krenu da prave tribinu
(ako nađem str.proslijedit ću) CAREVI!

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, Power10 i 13 gostiju.