SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
**** uništi nas stone island

Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
@123456
pogrijesio si rezultat BHF-Crazy Legs,nije 2:1 nego 2:2
Mukiol je pogodio Juventusa za goste.
pogrijesio si rezultat BHF-Crazy Legs,nije 2:1 nego 2:2
Mukiol je pogodio Juventusa za goste.
- adnan_nanda
- Kontakt:
ipak mislim da nije,jer MUKIOL je pogodio kao i ti juve-livorno 2:0 ali izgleda da nisu to vidjeli pa kad isprave bit ce onda 2:2 i bod sa gostovanja odlicno23 KING JAMES je napisao/la:**** uništi nas stone island![]()
![]()
![]()
![]()
@CB-nicaZe to ti ja pricam
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Nema veze...Titula se i dalje može osvojiti...dubioza je napisao/la:definitivno najveci poraz u historiji kluba 5:1![]()
![]()
Ohoho 5-1 demonstracija sile
opet ga nisam zabio,al sta cu kad imam dva igraca usi odpadaju kad krenu naprijed,Majestic 3x,Dino 2x
Titula titula slavit ce se titulaaaa
Titula titula slavit ce se titulaaaa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Druga pobjeda Delfin-a u nizu...tempirali smo formu za drugi dio sezone 
Bavarci nam postadose redovna musterija 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Hebali vas Bavarci, nisam se jos oporavio od povredehammers je napisao/la:Bavarci nam postadose redovna musterija
Kad opet igramo, ima da vas razvalim
Opet te zulj muci ?ribery je napisao/la:Hebali vas Bavarci, nisam se jos oporavio od povredehammers je napisao/la:Bavarci nam postadose redovna musterija![]()
Kad opet igramo, ima da vas razvalim
Hmm ne bi ti znao reci posto ste blizu drugoj ligi
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
Jesmo li to opet špicnuli Bavarce? E sada smo im već tradicionalno neugodan protivnik 
Ovim putem želim čestitati ekipi BackSpace United iz druge lige na još jednom sjajnom izdanju
Ovim putem želim čestitati ekipi BackSpace United iz druge lige na još jednom sjajnom izdanju
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Dzabe se radujete kad ce Delfin osvojiti ovu ligu jer imamo iskustva.. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Šta je ovo, uh ? Bilo je par čudnih odluka sudije iz Orašja. Ipak na neki način sam kolko-tolko smanjio rezultat. Da nije sudije sad bi se mi vratili sa jednim bodom, ovako...bayer 04 je napisao/la:Nema veze...Titula se i dalje može osvojiti...dubioza je napisao/la:definitivno najveci poraz u historiji kluba 5:1![]()
![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jes vala...A i svaki gol su nam hinjavo dali...Sudija nam je stalno sjeckao igru...Dodijelio im je i penal koji nije postojao,a dva su nam gola dali iz kornera koji također nisu postojali...Nama su poništili čista 4(četiri)penala...Ne znam kako nije sram ovih sudija...Sve mi ovo liči na to da je ovaj susreta ranije odlučen...Jointu se namješta titula...Očigledno je da se sve radi po nekom ključu u ovoj državi...Nakon što su prošle godine osvojili alkoholičari(Delfin)ove godine titula se namješta drogerašima...Zagor je napisao/la:Šta je ovo, uh ? Bilo je par čudnih odluka sudije iz Orašja. Ipak na neki način sam kolko-tolko smanjio rezultat. Da nije sudije sad bi se mi vratili sa jednim bodom, ovako...bayer 04 je napisao/la:Nema veze...Titula se i dalje može osvojiti...dubioza je napisao/la:definitivno najveci poraz u historiji kluba 5:1![]()
![]()
![]()
I znate šta...Neka me kazne što ovako govorim...Ja više ne mogu šutiti...Pa prošlu utakmicu primili smo gol u 98. minuti iz penala...Pa dokle više!?
Kod: Označi sve
Nema veze...Titula se i dalje može osvojiti... :mrgreen:[/quote]
Šta je ovo, uh ? Bilo je par čudnih odluka sudije iz Orašja. Ipak na neki način sam kolko-tolko smanjio rezultat. Da nije sudije sad bi se mi vratili sa jednim bodom, ovako... :roll: :D[/quote]
Jes vala...A i svaki gol su nam hinjavo dali...Sudija nam je stalno sjeckao igru...Dodijelio im je i penal koji nije postojao,a dva su nam gola dali iz kornera koji također nisu postojali...Nama su poništili čista 4(četiri)penala...Ne znam kako nije sram ovih sudija...Sve mi ovo liči na to da je ovaj susreta ranije odlučen...Jointu se namješta titula...Očigledno je da se sve radi po nekom ključu u ovoj državi...Nakon što su prošle godine osvojili alkoholičari(Delfin)ove godine titula se namješta drogerašima...
I znate šta...Neka me kazne što ovako govorim...Ja više ne mogu šutiti...Pa prošlu utakmicu primili smo gol u 98. minuti iz penala...Pa dokle više!? :evil:[/quote]SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- adnan_nanda
- Kontakt:
@123456 jesil ispravio rezultat bh-fanaticos-Crazy Legs?,nemojte mi mutljavine,samo pravedno 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- majestic24
- Kontakt:
Hat-trick. 5 gol u prvenstvu....krenulo me je!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
adnan_nanda je napisao/la:@123456 jesil ispravio rezultat bh-fanaticos-Crazy Legs?,nemojte mi mutljavine,samo pravedno
Jesam!!!!!!!!!Sto sutis
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
123456 samo da te pitam koliko najvise igraca moze odigrati isti rezultat
DoKlE_ViShe je napisao/la:123456 samo da te pitam koliko najvise igraca moze odigrati isti rezultat
Dva na istom paru.Sto jeli to negdje odigrano pogresno.Reci ja cu provjeriti.Posto sam u frci sa vremenom pa nemogu sve detaljno prekontrolisati.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.