Sportski komentatori
- Rekordmeister
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Pilar jeste u Vukojebini,ima vec mjesec dana kako je pao potpis.Inace gledam samo na HRT-U utakmice i mogu reci da i oni imaju strasni gresaka,kao sto su da je prvi strijelac Bundeslige Lewandovski!,pa da je Boateng dobio crveni protiv Holandije a ne zuti i Pa da je Irska bila u grupi sa BIH u kvalifikacijama,itd itd
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja sam se onda sad isfurao
znam za jiraceka, al za pilara ne znam, cak sam i provjeravao, al nisam ansao taj podatak
znam za jiraceka, al za pilara ne znam, cak sam i provjeravao, al nisam ansao taj podatak
Za zivot cijeli!
- legenda reala
- Kontakt:
Ja gledo večeras na BBC-u
Kako je moćno slušati engleske komentatore majke mi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kakvi englezi....kemo je kralj....
da hoce za finale potrpat ih sve petoricu ( koliko ih vec ima )...da skupa prenose
hrvatsko ovo...englesko ono...ako cemo tako meni su arapski najjaci
golemo je vime u tudje krave
da hoce za finale potrpat ih sve petoricu ( koliko ih vec ima )...da skupa prenose
hrvatsko ovo...englesko ono...ako cemo tako meni su arapski najjaci
golemo je vime u tudje krave
Kaže Šuko kompenzacija Ukrajincima, nisu im sudili nepravilno izveden aut, zato što su im poništili gol 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
DeBilić : " evo gola, nema " 
Suko: "Timosenko ... (10 sekundi pauze) ... pardon Timoscuk"
Bilic (nisam siguran tacno, ali ovako odprilike): "Ribery, dobra odbrana/mora (smrljao) za sve dobre odbrane" , naravno mislio reci nocna mora za sve dobre odbrane.
Bilic (nisam siguran tacno, ali ovako odprilike): "Ribery, dobra odbrana/mora (smrljao) za sve dobre odbrane" , naravno mislio reci nocna mora za sve dobre odbrane.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Samo da kazem za ovog Bilica, evo sad sam ga prvi put poslusao i stvarno vam dizem kapu hahaha, ja sam izdrzao cijele dvije minute i mutirao, a ubrzo i prebacio na drugu utakmicu. Pa sta je ono Tito dragi, kako je moguce da onakav covjek dobiva platu ? Hahahaha... FUUUUUJ
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Lik na HRT-u sto radi ove sazetke EURA prekucao Bilica u svim segmentima 
Support Velez, It's logical! ★
- legenda reala
- Kontakt:
Amara Osima za komentatora!!! 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Na kojem satelitu daj koordinatelegenda reala je napisao/la:Ja gledo večeras na BBC-u![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@Legenda nas samo draži ne bi dao kordinate, nema para 
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ima tamo na Astri Engleskoj 28E , 6-7 BBC-ovih streamova i oni se uključe pred početak utakmica, prenose na svima kanalim Wimbledon, SP ili EP u košarci, ovim jačim sportovima, vjerovatno će i raditi OI itd.
Sutra ću ti ostaviti frekvenciju ako već nisi našao
Sutra ću ti ostaviti frekvenciju ako već nisi našao
Ja tražio kad je bio Roland Garros,al valjda to ne prenose.Haj fino da se više ne patim s Turcima i Švabama
Što si nešto ljut u zadnje vrijeme opusti se
Što si nešto ljut u zadnje vrijeme opusti se
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Neko je ranije spomenuo, pa se moram i ja složiti oko toga. Mila Horvat je za pojedine komentatore izmislila sportsko novinarstvo. Hajd' što je milina gledati, nego je lijepo i slušati. 
Teško se neko može nositi sa Borisom on je neprikosnoven na ovim prostorima.
Bilić : " Ako treba udvojit' će ga trojica"
Bilić : " A sad poslušajmo minutu šutnje"
Sad nam slijedi nokaut faza valjda ga izbace iz sheme očekujem ovu četvorku Spaho,Šuko,Krstić i Kemo car.
Bilić : " Ako treba udvojit' će ga trojica"
Bilić : " A sad poslušajmo minutu šutnje"
Sad nam slijedi nokaut faza valjda ga izbace iz sheme očekujem ovu četvorku Spaho,Šuko,Krstić i Kemo car.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja predlažem onu Ajlu Alihodžić s tv 1 
I ja predlažem da je vidimo iza ponoći na TV 1000.zizu1991 je napisao/la:Ja predlažem onu Ajlu Alihodžić s tv 1
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A sada ozbiljno, Bilić prije nije bio onakav, ja ne znam šta mu se desilo, al lik pojma nema
Kada hoću da pratim utakmicu na tv - u, čak iako mi se sviđa ako je on prenosi, prebacim na drugu zbog njega, jer je zaista ne podnošljiv, kakve nebuloze iznosi, to nije normalno
Kada hoću da pratim utakmicu na tv - u, čak iako mi se sviđa ako je on prenosi, prebacim na drugu zbog njega, jer je zaista ne podnošljiv, kakve nebuloze iznosi, to nije normalno
Je l' njemu nešto u rodu onaj Nikola Bilić ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.