FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
6 golova je puno, što jes-jes. Međutim nije ni neočekivano s obzirom u kakvom smo sastavu iliti sastavima odigrali utakmicu. Šestorica maltene juniora su igrala danas, 93-95 godiša (Racić, Bešić, dvojica Plakala, Handžić, Abdihodžić)... Osim ovog golmana svima im je ovo bio prvi nastup u senorskoj konkurenciji. Eh sad, dal' je baš trebalo ovakva vrsta ekperimentisanja s nimalo naivnim protivnikom i rizik od debakla je druga stvar.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jad i Comor.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
aleksandar_veliki je napisao/la:Alfa_Muzijak, to da nemamo za kifle je samo izgovor za sve nase neuspjehe. Ajde, recimo da nemamo za kifle u ovim "bogatim" sportovima, ali nas nema nigdje ni u ovim malo manje "bogatim", e tu nije do kifle, mada nesto cisto sumnjam da Maribor ima nesto plaho vise kesa od Sarajeva, Zelje...
koliko je novca zaradio Maribor učešćem u grupnoj fazi EL ?
FORZA MARŠAL !!!
http://www.nkmaribor.com/novice/?id=4420" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo naletih kod njih na ovo sliku sa danasnjeg meca. Zanima me kakvi su vam ovo dresovi? Jesu li ovo novi modeli ili su prije bili? Hvala
NOTE: Komsije vas ubi ta vasa prica dizanja u nebesa. Kakvi mi i vi u poredenju sa njima. Ljudi usli u EL a mi to mozemo samo sanjati, ljudi imaju uvjete za EL lige a mi opet mozemo samo sanjati. Glupo poredenje opet. Jaka im drzava, ulaze se u sport, kod nas ako se jedva sta ulozi, opet je dobro. Sljedece godine, nasi timovi u Zenicu ce morati da igraju evropske utakmice. Mi mozda i ove, ako uspijemo proci, mada veoma tesko. I gdje vodi sve ovo? Najgore od svega je to nase poredenje nas i njih! Nema tu poredenja, kako god oni izgledali, nazolost mi smo jos daleko dole ispod njih.
Veoma dobra stvar je sto se od ove godine uveo taj novi sistem rada na pripremama. Ja sam uvijek govorio da je bolje naci ako je to ikako moguce par jacih ekipa od sebe, pa odmjeriti snage sa njima. Tako se najbolje uci i oslobada straha. Neka se samo igraju jace tekme i mislim da ce tu se moci nesto uraditi.
[youtube][/youtube]
Evo naletih kod njih na ovo sliku sa danasnjeg meca. Zanima me kakvi su vam ovo dresovi? Jesu li ovo novi modeli ili su prije bili? Hvala
NOTE: Komsije vas ubi ta vasa prica dizanja u nebesa. Kakvi mi i vi u poredenju sa njima. Ljudi usli u EL a mi to mozemo samo sanjati, ljudi imaju uvjete za EL lige a mi opet mozemo samo sanjati. Glupo poredenje opet. Jaka im drzava, ulaze se u sport, kod nas ako se jedva sta ulozi, opet je dobro. Sljedece godine, nasi timovi u Zenicu ce morati da igraju evropske utakmice. Mi mozda i ove, ako uspijemo proci, mada veoma tesko. I gdje vodi sve ovo? Najgore od svega je to nase poredenje nas i njih! Nema tu poredenja, kako god oni izgledali, nazolost mi smo jos daleko dole ispod njih.
Veoma dobra stvar je sto se od ove godine uveo taj novi sistem rada na pripremama. Ja sam uvijek govorio da je bolje naci ako je to ikako moguce par jacih ekipa od sebe, pa odmjeriti snage sa njima. Tako se najbolje uci i oslobada straha. Neka se samo igraju jace tekme i mislim da ce tu se moci nesto uraditi.
[youtube][/youtube]
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Nisu prije bili. Bila je treća opcija narandžasta, ali dizajn je na ovima drugačiji.
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
[youtube][/youtube]
A neznam sta se dize tolika frka izgubili pa sta ovo je bila samo pripremna utakmica uz to vidjeli ste sastave u prvom i u drugom poluvremenu ni slicno nisu odigrali.VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
Čomor ga dao iz penala

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Sa ovom ekipom ima puno posla, od fizicke spreme, uigravanja, dogovora oko preuzimanja igraca, dugih lopti koje su nas u ovoj utakmici ubile kao i prekidi gdje moramo dosta da poradimo jer se ne smiju primiti golovi iz svake nabacene lopte i na kraju da dodam koliko god to nekome zvucalo smijesno al ljudi dragi priznali li ili ne mi imamo spore stopere Torlak-Zrnanovic. Mogu oni igrati na Kosevu kako tako a svjedoci smo da i gore tesko stizu iole nekog brzeg igraca nase lige a kako onda da stignu nekog bolje primjer Sparta P. ljudi im bjezali kako su htjeli. Nama treba cijeli izgleda remont ekipe a kako je krenulo tako ce i biti, a sad kad gledam nesto mozda nisu bolji al su barem brz par stopera Tatomirovic - Dupovac. Koliko god mi volili Torlaka kao i Obucu ovaj prvi je trom i spor ako zelimo da imamo pravu ekipu. Da ga je nekako prodati bilo gdje bilo bi super.
e moj torlak smanji malo guzove da te ne bi neki tamo napadaci pravili budalom
- kupus army
- Kontakt:
Evo bas sad i ja htjedoh isto ovo za stopere da napisem,pa ljudi ovo je smijesno kakve smo golove primili,4 nakon nabacenih lopti i dva nakon ubacivanja iza ledja nasim stoperima.Ovaj stoperski par ne moze igrati skupa,po meni ako Torlak ovako nastavi on je prva opcija za klupe.Ne znam sta se njemu desava ovih zadnjih pola godine,al je pao u formi totalno.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Opet kazem drag, bori se, sve supre sve Ok, al on moze igrati po meni samo na Kosevu a i tu je diskutabilno kad ti dodje neka bolja ekipa ako npr Listica sa onim brazilcima znamo svi kako tesko izlazi na kraj sa njima, a ako tek na strani izlazi na kraj kad seljaci navale protiv nas....a u Evropi necu ni da pricam tu obavezno zuti dobije jer je spor pa se koristi svim i svacim da bi zaustavio nekog igraca.....brzina...brzina...brzina....to nam trebakupus army je napisao/la:Evo bas sad i ja htjedoh isto ovo za stopere da napisem,pa ljudi ovo je smijesno kakve smo golove primili,4 nakon nabacenih lopti i dva nakon ubacivanja iza ledja nasim stoperima.Ovaj stoperski par ne moze igrati skupa,po meni ako Torlak ovako nastavi on je prva opcija za klupe.Ne znam sta se njemu desava ovih zadnjih pola godine,al je pao u formi totalno.
Bezveze napadate čovjeka, šta vam je. Da je loš u posljednje vrijeme, sigurno jeste. Ali, zbog onih dobrih partija je zaslužio da ga trpimo neko vrijeme, dok ne pronađe onu svoju formu. On je dao najviše od svih igrača za prošlu sezonu. Nemojte zaboravljati da nije otišao iz kluba, a mogao je, nije nas ostavio na cjedilju. Jović dosta gleda na spremu igrača, tako da vjerujem da će ih ''srediti'' do početka Premijer lige i prvih utakmica u EL. Ne znam zašto sad pljujete po Torlaku. Pa ne može niko igrati u najboljoj formi dvije sezone, šta vam je.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A ti mislis da je mogao otici negdje....jest ahaaaHigh je napisao/la:Bezveze napadate čovjeka, šta vam je. Da je loš u posljednje vrijeme, sigurno jeste. Ali, zbog onih dobrih partija je zaslužio da ga trpimo neko vrijeme, dok ne pronađe onu svoju formu. On je dao najviše od svih igrača za prošlu sezonu. Nemojte zaboravljati da nije otišao iz kluba, a mogao je, nije nas ostavio na cjedilju. Jović dosta gleda na spremu igrača, tako da vjerujem da će ih ''srediti'' do početka Premijer lige i prvih utakmica u EL. Ne znam zašto sad pljujete po Torlaku. Pa ne može niko igrati u najboljoj formi dvije sezone, šta vam je.
- tarikhordas
- Kontakt:
Ako se sjecate Beli je u revansu protiv Sparte dobio crveni karton, pa me zanima hoce li beli moci igrati sljedecu evropsku tekmu !?
Usput danas je Belom rodjendan pa eto ko moze nek mu cestita preko fb.
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]
Torlak je ako ništa, pravi vođa ekipe, i momak koji će prvi prići sjeveru kad ga ista tribina zove, odnosno, kad se izgubi, i kad se treba doći po svoje zaslužene psovke zbog poraza ! A Ihtijarevići, Jahovići, Avdići su uvijek prvi prema svlačionici išli. Torlak je ispao pravi čovjek zbog onog gesta u Lukavici i u vezi zastave naše. Stidite se šta pišete. A drkate ***** Kojaševićima i Jahovićima, ali nek je Torlak šupak, kad je davao golove, dok su napadači šetkali po terenu. Loše momci, loše, zaboravljate.
Ako je dobio crveni na zadnjoj evropskoj utakmici koju je igrao, neće moći igrati u prvoj utakmici prvog pretkola.tarikhordas je napisao/la:Ako se sjecate Beli je u revansu protiv Sparte dobio crveni karton, pa me zanima hoce li beli moci igrati sljedecu evropsku tekmu !?
Ja neznam jel neko njemu sta psuje, vrijedja ga ili nesto trece, ja gledam fudbalske kvalitete trenutno a ti meni nabrajas neke ljudske koja ja znam tako da ne pricamo o istim stvarima.
A nisi mislio tako kad je dao gol u Tuzli ? Ni kad je vukao kontru protiv Orebra, asistirao Haskiću ? Ma dobro, ti gledaš to na terenu, a mi ćemo i to na terenu, a i ono što sam napisao. To je taj mentalitet sa istočne tribine, kad pljuješ po igraču zbog jednog lošeg perioda. A ti sa maloprije spomenutim mentalitetom dođu kad je EL i LP na Koševu. Ko J**+ Kozaru, Olimpik, Trebinje i Gradačac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.