FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
nanek
Re: FK Željezničar
Auuu sjecam ga se sa izvjestaja vazda busio dole u Orasju, a onaj voditelj svrsavo na njeg 
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Mudro.bagrcavi je napisao/la:Dva puta bio na izvlačenju, dva puta smo dobili najtežeg protivnika, tri puta ako računamo i Maccabi.Čovjek je sam reko da više neće da ide tamo.Valjda skonto i on neke stvari.Vasa Ladacki je napisao/la:Po čemu je Đelo ( ograđujem se od bilo kakve rodbinske, ili bilo koje druge, veze sa njim ) peh? Šta ti ćelo da, to ćeš i dobit', makar babo Osim sjedio tamo.bagrcavi je napisao/la:Ove godine će Cviko biti na izvlačenju.Samo nek nije onaj peh Đelo.
Nama je Željo svetinja jedina.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa šta će nam taj labud, on je davno prešao 30 ljeta. 
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pejic bi bio odlicna zamjena za Kvesu da vise ne gledamo Stanica u toj ulozi. Ne znam za Vas ali uvijek kada se spomene Orasije sjetim se one nase posljednje pobjede na strani prije povratka Amara Osima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Citam jutros u beogradskim sportskim novostima da ce se Nijema pojaviti na 1 prozivci u Uzicama .. :/
Krv svoju za plavu boju !! TM'87
Davno je se Pejic spominjao i nadam se da ce potpisati... imali bi i vise nego dobru zamjenu za Kvesu
Zar taj jos i igra fudbal, to mi totalno neozbiljno djeluje. Lokalni kabadahija.Zgembo Adislić je napisao/la:Matijas Pejić? Onaj frajko što je uvijek dobro slobodnjake puco. Labud iz OrašjaEdin TM87 je napisao/la:Sad bez zajebancije i gluposti, jedna info iz uprave
bivsi kapetan orasja Pejic pred potpisom!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
taj isti matijas prosle godine nije cak ni u zvijezdi zadovoljio pa nisu s njim potpisali ugovor.truba zescabhsport je napisao/la:Zar taj jos i igra fudbal, to mi totalno neozbiljno djeluje. Lokalni kabadahija.Zgembo Adislić je napisao/la:Matijas Pejić? Onaj frajko što je uvijek dobro slobodnjake puco. Labud iz OrašjaEdin TM87 je napisao/la:Sad bez zajebancije i gluposti, jedna info iz uprave
bivsi kapetan orasja Pejic pred potpisom!
Ivo pejić je izvodio slobodnjake i taj je okačio kopačke o klin a matijas pejić je neki mlađi.
-
Dijete83grbavice
- Kontakt:
mladji je on..88 cini mi se..igro kod tulica u mladoj repkiGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa šta će nam taj labud, on je davno prešao 30 ljeta.
Pred potpisom Matijas Pejić, bivsi igrac Orašja i Českog Brna, 24.g štoper
Izgleda stigla konkretna ponuda za bekrica (taj klub sto je poslao ponudu, navodno moguci protivnik u kvalifikacijama)
Izgleda stigla konkretna ponuda za bekrica (taj klub sto je poslao ponudu, navodno moguci protivnik u kvalifikacijama)
ja ne bih Bekriju prod'o, trebaće nam i u PL i u Ligi prvaka, pogotovo ne bih tom nekom protivniku iz LP
kakav je taj Pejić, da li zaslužuje biti u šampionskom timu (al' ne na klupi, takva pojačanja nam ne trebaju) ?
kakav je taj Pejić, da li zaslužuje biti u šampionskom timu (al' ne na klupi, takva pojačanja nam ne trebaju) ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
Dijete83grbavice
- Kontakt:
koliko mene sjecanje sluzi za nase prostore ok igrac,sa tim da je kvesic za njega lahm..anonimni je napisao/la:ja ne bih Bekriju prod'o, trebaće nam i u PL i u Ligi prvaka, pogotovo ne bih tom nekom protivniku iz LP![]()
Mislim da je on nekad bio vec u kombinacijama da dodje i nasi ga hvalili pravo.Nije star igrac,mislim da igra lijevog bocnog a moze i stopera.U zavisnosti od njegove forme,mislim da bi dobili dobrog konkurentnog igraca,ako je uopste istina da bi mogao doci
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
hajde vidjećemo kakav će bit', može podbaciti, a može biti i odličan, vrijeme će pokazati...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sjecam se tog Matijasa Pejica iz mlade reprezentacije,nista posebno.
Bolje dovedite Miroslava Pejica iz Zagreba,odlican lijevi bek,ja sto sam gledao Zagreb dok je desno igrao Mujdza a ovaj lijevo meni se ovaj cinio boljim
Evo provjerio sam,ne igra vise za Zagreb,clan Luckog.
Bolje dovedite Miroslava Pejica iz Zagreba,odlican lijevi bek,ja sto sam gledao Zagreb dok je desno igrao Mujdza a ovaj lijevo meni se ovaj cinio boljim
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Labud ima 24 godine kada je orasje igralo ligu jedan od boljih lijevih bekova u ligi, mnogi su ga tada zeljeli dovesti al on je otisao negdje vani gdje se bas nije naigrao.Po povratku u BiH bio u kombinacijama za dolazak ali vjerovatno je bio totalno zapusten pa nije ni ostao.GaziHusrevbeg je napisao/la:Pa šta će nam taj labud, on je davno prešao 30 ljeta.
Pejic je jedan od boljih igraca mlade reprezentacije bio, ne znam u kakvom je stanju sad i ne znam jel uopste istina da dolazi ali je u ono doba bio jedan od glavnih igraca mlade repke.Dylan Dog je napisao/la:Sjecam se tog Matijasa Pejica iz mlade reprezentacije,nista posebno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne damo Bekriju ! Iskreno, iako Amar kaze da su svi na prodaju (max. 2 igrača) - neće dopustiti da mu ode Bekrić pred Europu. Sa drugim igračima bi se moglo kombinovati, ali Zeba, Bekrić, Kvesić, Bogičević (koji se spominjao kao siguran odlazak) ne mogu ići što se mene tiče. 
Što se tiče Nyeme, imamo kapacitet da popunimo to mjesto, još jedan napadač nam treba kvalitetan i jedna fina zamjena za DMF i desnog beka. Što da ne i jedan kvalitetan štoper, kvalitetniji od Vasilića. Sa svim ovim promjenama bih bio prezadovoljan. Ovo za Bekriju je meni neozbiljno, barem dok ne prođe Europa.
A iskreno taj Pejić ne znam kakav je, mislim da nije kapacitet za nas, ali eto možda Brko nešto vidio.
Što se tiče Nyeme, imamo kapacitet da popunimo to mjesto, još jedan napadač nam treba kvalitetan i jedna fina zamjena za DMF i desnog beka. Što da ne i jedan kvalitetan štoper, kvalitetniji od Vasilića. Sa svim ovim promjenama bih bio prezadovoljan. Ovo za Bekriju je meni neozbiljno, barem dok ne prođe Europa.
A iskreno taj Pejić ne znam kakav je, mislim da nije kapacitet za nas, ali eto možda Brko nešto vidio.
Osim - drugo ime za Želju !
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.