On sigurno može igrat barem 2 sezone još na ovom nivou. Bio je najbolji igrač protiv Irske
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

yebiga spali smo na te grane, ali bio bi bolji od Mesbaha,Antoninija,Taiwa i Didaca zajedno ... Ovakav nam igrač treba.GaziHusrevbeg je napisao/la:Milan je trenutno u takvoji situaciji da sebi može samo priuštiti mediocre igrače. Zamparini je rekao da ga neće pustiti u Milan, a još kad vidim da je Balzarettijev agent Alessandro Moggi, onda je sve jasno.
A gdje će u pm ako neće u MilanGaziHusrevbeg je napisao/la:Milan je trenutno u takvoji situaciji da sebi može samo priuštiti mediocre igrače. Zamparini je rekao da ga neće pustiti u Milan, a još kad vidim da je Balzarettijev agent Alessandro Moggi, onda je sve jasno.
pa da ponudio je milan 1.2m čini mi seIlPrincipino je napisao/la:ono što sam još pročitao jest da bi ako ode Balzaretti mogao otići za 1.5 million eura

a reci mi ono bez provociranja koji je to lijevi nek kod vas svjetska klasa.10DelPiero je napisao/la:Sto se tice pozicije tog beka sigurno je korak prema naprijed ali da je neki vrhunski igrac i nije, ipak za klub kakav je Milan on treba da bude back-up nekome a ne prva opcija na toj poziciji.
da, izgleda u pravu si. mada mene je bunilo što je rekao da će se nakon eura oprostiti i da će ostati u kijevu ali ne u svojstvu igrača već kao neki trener u omladinskim kategorijama. kako god veseli što ćemo ga moći pratiti još barem sezonu u dinamu. igračina bio i ostao u 35.ronaldo99 je napisao/la:@baresi
sheva zavrsava reprezentativnu karijeru, jos ce igrati u kijevu, a od repke ce se oprostiti u jednoj od sljedecih prijateljskih utakmica![]()
a sto se balzaretija tice navodno smo vrlo blizu njegovog potpisa,al otom potom

Znamo ,tebe ovo hraniGaziHusrevbeg je napisao/la:Strašan vezni redi, najjači u Italiji!![]()
Moram malo!![]()

Taj Constant je nekim utakmicama igrao čak na lijevom bekumeho-medo je napisao/la:znaci 50% ugovora Acerbija i da pitam je li Constant pozajmica sa pravom otkupa![]()
------------Montolivo------------
-----Nocerino---Boateng-------
---------Constant(barem je u Genovi igrao na ovoj poziciji)-
Prevod ,ako moze i sto spominju Muntarija on je potpisao ugovor sa MilanomIlPrincipino je napisao/la:
pa doveden je zato što se Muntari ozlijedio...IlPrincipe je napisao/la:ma pusti @mehu Constant neće ni igrat![]()
________Montolivo
__Muntari______Nocerino
________Boateng

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.