FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pintol_TM87 » 20 jun 2012, 15:35

Elegant je napisao/la:
Zgembo Adislić je napisao/la:U ponedjeljak u 12:05h direktan prijenos žrijeba na OBNu (kako sam razumio oni će prenosit sve od drugog kola kvalifikacija :D Može se provjeriti na njihovom teletesktu :D 260 str.
Tako je OBN je otkupio prava LP na par sezona, sad treba trpit ona dva luda komentatora. ;)
ne znam sto kazes trpiti..uzivancija mi je slusat jednog velikog zeljovca kako komentira..ako nista momak zna znanje..a Vugdalic je tu da to sve učini jos zanimljivijim za slusat..kakvih ima njih dvojica su odlična..

EDIT: A onaj sto je dosao iz Srbije je već vraćen kući :D jes dugo i bio
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 20 jun 2012, 15:37

Adis i Sabahudin su Božo Sušec za kemala ahmetovića

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 20 jun 2012, 15:39

FCS je napisao/la:Adis i Sabahudin su Božo Sušec za kemala ahmetovića
:lol: haha šta su tek za Bilića, sručnjaka u zaleđu hahaha
je li ravno ovo? je li ravno?

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 jun 2012, 15:39

" onclick="window.open(this.href);return false;!

Razlog sto sam ovo postavio je sto su nam moguci protivnici. Prijateljska je utakmica i u nasem duelu sa njima bilo bi dosta drugacije ali odbrana bi morala iznjeti veci dio tereta. Koliko sam vidio koriste svaku sansu za sut bez puno razmisljanja, ali isto tako su i oni u odbrani dosta tanki. Treba pratiti ove njihove izvjestaje pogotovo ako ih izvucemo ali iz ovoga sto sam vidio nisu nepremostiva prepreka ovo je sve u 5 deka. Jos jednom naglasavam tek je pocetak i ne znam da li im je ovo najjaca ekipa ali i pred nama su citave pripreme
Zgembo Adislić je napisao/la:Grupna faza ti je sigurno na OBNu iduću godinu možda čak i više. Znam kad je bilo finale EL da je to govorio Vugdalić. Samo ja nisam bio siguran da li će i kvalifikacije prenosit do danas, eto lijepa vijest. Simpatični duo sa OBNa... Kako god ljepše ih je slušat nego "objektivnog" Kristića, a mislim da su i naši po fudbalskoj religiji :D
Za grupnu fazu znam koliko je Vugdalic trubio mislim da je pola Europe upoznato :D ali ako budu i kvalifikacije big respect. Kako god ako mi ne prodjemo imaju Arene imaju Livestream-ovi sve je bolje od njih :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 jun 2012, 15:41

Zgembo Adislić je napisao/la:
FCS je napisao/la:Adis i Sabahudin su Božo Sušec za kemala ahmetovića
:lol: haha šta su tek za Bilića, sručnjaka u zaleđu hahaha
Šta onaj Bilić neki dan reče za korner, ni manje ni vise SLOBODAN UDARAC IZ KUTA .. pa ne mogu da vjerujem.
Ne mogu biti gori od ovih nema šanse ..
Ali hvala Bogu ima i opcija utišaj tv-e, tako da je i to lahko ..
Potpis!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 jun 2012, 15:44

Oprahnoge je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Oprahnoge je napisao/la:Sutra stiže golman u bazu Međugorje ;)
Joj buraz, al ne mogu vise tvojih provjerenih od Kappe, pa do onog crnca pa sad golman... neka te ba hani malo
Oprema Patrick,javi se sutra dječače ;)
Ako nam taj Nyema bude dobavljac bicu bas razocaran http://www.patrick.eu/teamsport.php?pag ... category=7" onclick="window.open(this.href);return false;
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 jun 2012, 15:45

Mnogo vi podcjenjujete Maribor...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jun 2012, 15:46

Oprahnoge je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Oprahnoge je napisao/la:Sutra stiže golman u bazu Međugorje ;)
Joj buraz, al ne mogu vise tvojih provjerenih od Kappe, pa do onog crnca pa sad golman... neka te ba hani malo
Oprema Patrick,javi se sutra dječače ;)
Ovaj Patrick je realno smiješna oprema, isto sra.nje ko i LEGEA :?
A šta je sa onim garavim što se trebo pojaviti na treningu ? Njega su garant uhvatili na granici i deportovali nazad u afriku, kontali imigrant.
DRUG NEBI TI PUNCA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 jun 2012, 15:54

Pa ne mozemo mi imati kappa, puma... a reprezentacija da nosi Legea. Od repke sve krece.
NO PYRO NO PARTY

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 jun 2012, 16:01

braco je napisao/la:Mnogo vi podcjenjujete Maribor...
Slazem se. Ali realno kakve protivnike mozemo dobiti Maribor je predobar..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 20 jun 2012, 16:02

Ovaj Patrick je realno smiješna oprema, isto sra.nje ko i LEGEA :?
A šta je sa onim garavim što se trebo pojaviti na treningu ? Njega su garant uhvatili na granici i deportovali nazad u afriku, kontali imigrant.[/quote]

za crnca je bila ložiona to priznajem :D
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 20 jun 2012, 16:04

sasa i adis su legende....mojne suplje....

kakva je to furka sad....engleski.njemacki srpsko-hrvatski komentatori :D

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 20 jun 2012, 16:12

Zgembo Adislić je napisao/la:U ponedjeljak u 12:05h direktan prijenos žrijeba na OBNu (kako sam razumio oni će prenosit sve od drugog kola kvalifikacija :D Može se provjeriti na njihovom teletesktu :D 260 str.
Od ove sezone pa ubuduce OBN ce prenositi utakmice Lige Prvaka. Ne znam sada hoce li u njihovom paketu ostati i Liga Evropa, ali u svakom slucaju ovo je za svaku pohvalu. Prva stvar sto vise necu morati gledati utakmice u rezoluciji 4:3 sto je slucaj sa drzavanom TV pa ispade da zivimo u 90-tim godinama. Ljudi ako nista ima 16:9rezoluciju po kojoj rade i bolja je slika 10 puta, plus sto su komentarori za svaku pohvalu.

Sto se tice kvalifikacija, oni su prosle godine prenosili Dinamo od pocetka do kraja, koliko se ja sjecam i ove ce godine tako biti. Za nas nisam jos siguran, ali ipak mislim da ce BHT nas prenositi.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jun 2012, 16:13

Nemoj Vugdalića starog Željovca dirat' :lol: kako god, on i Hadžić su bolji od većine komentatora na državnim televizijama, biće mi milina gledat LP :D ;)

takođe, u kvalifikacijama nas može bilo ko prenositi, do kluba je hoće li prihvatiti i čiju će ponudu prihvatiti, ali ako slučajno :mrgreen: uđemo u LP, nas OBN može prenositi svaku utakmicu, to je Vugdalić objašnjavao prošlu godinu, čini mi se za EL
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 jun 2012, 16:17

Hahaha jao smijesne opreme, bolje onda dajte legeu... nego ovu rinaku od opreme
Ne lozi raju djaba vise oprahanoge
Oj sto se bezveze ZAIBRETIH SAMPIONA FK ZELJEZNICAR da oblaci ova marka hahaha pa ovo je u rangu haskija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jun 2012, 16:20

p.s. dobro me Emin napomenu, fakat ovaj Patrick pravi groznu opremu (bar estetski), al' ako ima istine u onome da će nam biti ili Legea ili Jako (pisalo se ovdje), onda će biti bolje

Kapiten Blue Traina

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 jun 2012, 16:22

Ma doduse kad skontas legea nije losa oprema po kvaliteti... eno cz je za nike-a presla na legea, udinese i jos mnogi... samo je vazno odmah u startu se postaviti i reci im da hocemo 3 garinture po nasem izboru kao sto su to uradili iz cz...
Kazu nisu bilo kvalitetni dresovi nikako... pa kad bolje skontam koji ce nam qurac adidas ili nike ili neki drugi ako ce nam davati skart robu...
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 20 jun 2012, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 20 jun 2012, 16:23

Kako kaže Bilić: "Sad da poslušamo minutu šutnje." Mislim stvarno, dokle. :roll:
Odlazi Safete.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jun 2012, 16:25

nime_tm87 je napisao/la:Ma doduse kad skontas legea nije losa oprema po kvaliteti... eno cz je za nike-a presla na legea, udinese i jos mnogi... samo je vazno odmah u startu se postaviti i reci im da hocemo 3 garinture po nasem izboru kao sto su to uradili iz cz...
Kazu nisu bilo kvalitetni dresovi nikako... pa kad bolje skontam koji ce nam qurac adidas ili nike ili neki drugi ako ce nam davati skart robu...
nisu loši meni uopće, imam ja njihov trening-dres od reprezentacije i dobar je (već 2-3 godine mi traje, al' ga ne nosim svaki dan :D ), al' oni sa Zvezdom imaju ugovor među jačim gdje Zvezda bira izgled opreme + dobija 1.200.000 eura godišnje (meni se čini) i opremu za sve selekcije, no zato su "predstavnici" za Balkan i zato sam siguran da samo sanjat' možemo da imamo nešto slično kao oni ;) vidiš, imaju bolji ugovor od reprezentacije sigurno

Kapiten Blue Traina

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 20 jun 2012, 16:31

Džaba naglabate, Patrick će biti 100 %. Dogovorena većina stvari ali tek za PL, u Evropi će igrati u Givova opremi...
Zadnja izmjena: partibrejker1921, dana/u 20 jun 2012, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.