Mi smo po mom misljenju uzeli titulu jer smo najvise bili ekipa na terenu i zahvaljujuci ozbiljnom radu sa igracima, neigraju oni koji nisu u formi i koji nisu spremni, imali smo najboljeg golmana, asistenta i strijelca.mireRN je napisao/la:Uvijek sam ja otvoren za komunikaciju, pogotovo ako je ovako konstruktivna i da baratamo cinjenicama. Nisam jedan od onih koji ce reci, " joj idemo dupla kruna ove sezone, dao Comor go konacno ocepio bice najbolji strijelac nane mi ", ili " **** brku jovic ima odijelo stoji mu ko saliveno a kod njih jos onaj fizioterapeut jedva metar on ne moze sebi pomoc " i slicno. Isto tako reagujem ako neko pljuje po mom klubu ( ne mislim na tebe ), i ne mogu da sutim ako se iznose neistine. Na ovom forumu sam jako dugo, ali sam registrovan tek od nedavno, znam otprilike kako se krece prica, s kim se moze razgovarati s kim ne itd.
Slozio bih se s ovim tvojim posljednjim postom, jos bih dodao da ste vi uzeli duplu krunu i iz razloga jer ste bili daleko najbolje fizicki pripremljeni.
Sto se nas tice, imamo novog kondicionog valjda bude nesto od njega, ako ne moze se novi jos na polusezoni nac, nekad cemo ubost. Za prinove sam i sam prethodno napisao da nisu pojacanja, ali mislim da u nasoj ligi niko nikad nije doveo pojacanje za koje je mogao reci, " e on je pravo pojacanje, i sa njim smo sigurno unaprijedili igru ". Vi ste tako uboli s jednim Kvesicem, imali ste srecu i da Adilovic nazabija pofin broj golova najvise zahvaljujuci dobrom veznom redu, al kad dodje potencijalni kupac on ne pita ko mu je asistiro nego kolko za njega.
Saida kad smo tek doveli, ajde sto ste ga vi ismijavali nego ni mi nismo vjerovali da neko s onoliko kila uopste igra fudbal profesionalno. Za Sesara niko nije cuo dok nije dosao, mislim milion je takvih primjera, nekad vise ponude igraci od kojih ne ocekujes nista.
Sto se Maribora tice, **** puno je primiti 6 golova od bilo koga, ipak to ne mora nista da znaci. Super mi je sto mozemo ovako razmjenjivati misljenja i truditi se da ostanemo koliko toliko objektivni. Normalno ja naginjem vise prema Sarajevu, ti prema Zelji, al Boze moj uvijek ce tako i biti hvala Bogu da jeste.
Eto cekamo sezonu pa da pocnu podjebavanja.Sretno vam u Evropi, sretnije nama
.
Sto se Saida tice lutrija koja se isplatila ne toliko da on nije dobar igrac nego vise radi neigranja i fizicke spreme, Sesar je pa i imao neku proslost koju nemozes zanemariti i pokazao se kao dobar al recimo Beli igra zahvaljujuci cinjenici da je tesko naci lijevog beka i to je realnost. Al nova sezona nova nafaka.Zivio majstore.